Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Elődöntőben az U9-esek

Szekszárdon rendezték meg az U9-es korosztályú kézilabda utánpótlás régiódöntőt, amelyen a Szeged-Kiskundorozsma KSE lánycsapata is részt vett.
Nagy János együttese (Bali Réka, Baranyi Lili, Csécsei Nóra, Dudás Dominika, Gyuris Alexandra, Kocsis Enikő, Kocsis Lili, Koczkás Anna, Vörös Vivien, Zákány Fanni) a második helyen jutott tovább az elődöntőbe. A tornán a legjobb játékos címével Koczkás Annát jutalmazták.

Kell egy csapat!
Kell egy csapat!

Olvasóink írták

 • 16. szeged73 2012. május 05. 06:02
  „Relenza...nekem épp ma reggel esett le,hogy Te um.hozzánk tartozol,amikor megláttam az U10-seknél a beírásodat:D)
  "Relenza ún. vírusellenes gyógyszer" :D) :D)
  NA ÉS AKKOR MINDENKI:HAJRÁ CSAJOK!”
 • 15. Relenza 2012. május 04. 21:26
  „Jah....... és minket nem tudtak elcsábítani!!!! :D :D :D :D”
 • 14. Relenza 2012. május 04. 21:21
  „"Szeged73" Én úgy gondolom veletek nem ellenetek vagyok, ha visszaolvasod kommentjeimet!! Az "átigazolást" ill. azt, hogy az SZKKSE "kitermelt" a KSZSE-nek gyerekeket pozitív értelemben gondoltam és valóban nem volt fair néhány gyerek távozása (ez mellékes). Holnap pedig a pálya széléről valóban együtt szurkolunk, én az SZKKSE csapatának!!! Te kinek.....?????? :D :D :D :D Jó lenne tényleg....... Kell EGY jó csapat SZEGEDNEK!!!”
 • 13. szeged73 2012. május 04. 17:26
  „Látom nem értitek! NEM A SZÜLŐKRŐL VOLT/VAN SZÓ!!! a gyerekeink játszanak fent a pályákon! és megküzdenek,olykor még a vereségért is!
  Nem hiszem el,hogy ennyi rosszindulat szorul bárkibe is....
  fradika88 a kommentjeid nem tudom,hogy csúsztak át a moderáláson,Te megrágalmazol egy ilyen lapot ,mint a Délmagyar,mi az hogy fizetett cikk.....Mint előttem valaki leirta, vs.azért nem kerültek bele a Vörösmarty-KSZSE-s lányok az újságba,mert tőletek senki sem küldött be semmit sem róluk!Ha megnézed az újság éppen tegnapi számát(azt hiszem),ott a KSZSE Országos döntöben 4.helyezett lett serdülő csapata szerepel!!!!fotóval együtt.
  Annak,hogy a lányok a meccsek végén pacsizáskor mit is mondanak egymásnak?! nos erről semmit sem tudok,de rá fogok kérdezni....ezzel kapcsolatban én csak egyet tudok,nálatok is van egy játékos,ő pedig nem pacsizik le a többiekkel!
  Relenza abban,hogy a SZKKSE -ből több gyerek is átment a KSZSE-csapatába ,ez így igaz,de itt nem szülői összeférhetetlenségről volt szó tudtommal-személy szerint nekem egyikkel sem volt konfliktusom- ők nem voltak az edzővel megelégedve,ill.egy kislányt átvittek és aztán sorra kezdték áthívogatni a gyerekeket!..és sajnos nem túl fair módon,volt rá példa,hogy egy torna alatt,ahol mind a két csapat szerepelt,ott kezdték el egyenként megkörnyékezni a szülőket!!!!
  És igen,gondoljon bele mindenki,hogy milyen lenne,ha ebből a két csapatból lenne összegyúrva egy U9-es SZEGED UTÁNPÓTLÁS CSAPAT!!!!!!
  A holnapi napon pedig igen! ott leszünk és szurkolunk a lányainknak ezerrel!”
 • 12. Relenza 2012. május 04. 15:06
  „"SZKKSErajongó".....így legyen! A KSZSE-től nem számíthattok szerintem sok szurkoló szülőre :D”
 • 11. SZKKSErajongó 2012. május 04. 14:01
  „Azért remélem az itt serénykedő szülők a hétvégén is szép számmal megjelennek szurkolni!
  Hajrá Dorozsma!!!”
 • 10. Relenza 2012. május 04. 12:38
  „Hihetetlenek vagytok!!! Erről beszéltem (szülői összeférhetetlenség)l
  Azért azt bátorkodjam megemlíteni, hogy a SZKKSE (csúnya szóval írva) "termelt ki " néhány gyereket a Vörösmartynak ill. a KSZSE-nek!!! Ebben az idényben több gyerek is "átigazolt" ehhez a 2 csapathoz a SZKKSE-től!! Hogy miért???? Kedves SZKKSE-s és KSZSE-s szülők és vezetőség el lehet gondolkodni!!!!!
  Gondoljatok bele ha ez a 2 csapat eggyé válna??
  :D :D :D :D Vidám napot!!!”
 • 9. fradika88 2012. május 04. 09:30
  „Kedves mindenki: A hozzászólás egyedüli oka az volt, hogy egy szegedi napilap (hangsúlyozom nem dorozsmás SZKKSE-délmagyar) nem engedheti meg magának, hacsak nem fizetett cikkről van szó, hogy említést se tegyen arról, hogy egy másik szegedi csapat nyerte a régiódöntőt. Másrészt azt sem, hogy - hibásan - a torna legjobbjának nevezzen valakit, aki ilyen címet nem kapott. Csak csapatok legjobbjai díjazták. Amúgy tényleg nagy szó, hogy két szegedi a 16 között van, de innen lesz csak igazán nehéz.
  Hajrá Szeged”
 • 8. fradika88 2012. május 04. 09:27
  „"SZKKSE" rajongónak: Mielőtt kijavítasz, olvasd el a cikket is, hiszen ott fogalmaz úgy a szerző, hogy a "torna legjobbja..."
  Csaba 71-nek: Valóban nem kaptunk rendes ruhát, ti viszont tőlünk méretes zakót... Bocs de ezt nem tudtam kihagyni, miután te azzal érvelsz, hogy a márkás mez számít, nem a játéktudás. Szerintem szánalmas!
  Szeged73-nak: Lehet, hogy a pálya szélén egyesek barátkoznak, de akkor miért van betanítva az egyik dorozsmás kislánynak (vagy magától tud ennyit?), hogy a pacsizáskor rendszeresen azt mondja a lányoknak, hogy" béna-béna-béna-béna..."”
 • 7. szeged73 2012. május 03. 21:40
  „Na akkor Emberek!tegyük helyre a dolgokat!
  Számomra borzalmas tény,hogy egyes embereket(szülőket) csak is az önös érdek vezérel!Az alapcikk -az én olvasatomban legalábbis-semmi másról nem szólt,csak arról az örömről és büszkeségről amit a SZKKSE -csapatában játszó gyermekek szülei meg akartak osztani másokkal!Készült egy fotó a lányokról,írtak egy pár sort és beküldték.A Délmagyar sport rovatában megjelenhet minden a moderálás után megfelelő hír.Semmi olyan nem jelent meg ami bármely más egyesület csapatát lehúzta volna!
  Ezek a lányok amióta játszanak(kb.1,5éve),eddigi legjobb eredményüket érték el!Büszkék vagyunk rájuk,és büszke lehet rájuk bárki aki nyomon követi Szeged sportéletét! és természetesen gratulálunk a KSZSE U9-es csapatának is az eddig elért eredményeikhez!---és tudjátok az egészben az a szép,hogy mi ott is gratuláltunk egymásnak oda-vissza!,és a lányaink csak a pályán ellenfelek, a pálya szélén már csak gyerekek,akik kedvelik egymást,és szünetekben beszélnek egymással,együtt játszanak, nevetnek!
  Most pedig egy-két szó a kommentekkel kapcsolatban:valóban,Koczkás A.csak a saját csapatában lett a legjobb játékos....Nekünk azonban ott Szekszárdon az összes lány a legjobb volt.Az,hogy Nagy János csapata...nos ez nem elírás, mert oda ő vitte a lányokat!tehát akkor és ott az Ő csapata voltak.
  És igen, ebből a két U9-es csapatból,olyan csapatot lehetne verbuválni,ami vs.csak nehezen találna legyőzőre!Nos ebben az egyik fél partner lett volna.....a másik oldalon viszont az elutasítás!
  "szülők összeférhetetlensége"...nos akkor mindenki nézzen szét a saját háza táján,és ahol gond van először ott rendezzétek a nézeteltéréseket!
  Egyébként az eredeti hozzászólásom így szólt volna,a legelső kommentelőnek:
  Tisztelt fradika88!
  Mindenkinek meg van a lehetősége,hogy bekerüljön egy -egy cikk/hír erejéig bármely újságba.Nem hiszem,hogy a sportéletben szükség lenne-főleg a gyermeksport területén-hasonló hozzáállással megáldott "Emberre",mint Te lehetsz!A fenti hírben a lányok ill.az ő személyük volt a legfontosabb!az öröm amit az arcukon lehetett látni,amikor egy-egy megnyert meccs után lejöttek a pályáról,és az örömről amikor átvehették a szekszárdi kupán megszerzett ezüst érmüket!!!Ezek a lányok még annak is tudtak örülni!!!!...és mi büszkék voltunk/vagyunk rájuk!!... nem belefáradva,elfásulva és attól rettegve mennek fel a pályára,hogy éppen melyik "egyébként nagyon szimpatikus szülő" üvölti le a fejüket a pálya széléről!
  Tehát így a hozzászólásom végén:gratulálok/gratulálunk a Szeged Vörösmarty(KSZSE)csapatának az aranyéremhez!és kívánok/kívánunk a lányoknak sok sikert a veszprémi elődöntőben vasárnap!!!
  Mi pedig szombaton ott leszünk és amíg a hangunk bírja addig biztatjuk a lányainkat!!!!!!!!!!”
 • 6. Relenza 2012. május 03. 20:42
  „Emberek!!
  helyesbítés: Nagy János csapa az U10 az U9 csapat edzője Hocza Ágnes (bocccs!!!)
  Tény, hogy Koczkás A. apukája Koczkás A. kissé elfogult volt talán , mikor saját lány a lett a csapat legjobb játékosa...Cöhhh cöhhh. Volt jobb is a csapatban!! :)
  Egyébként ahelyett, hogy egymást osztjuk és megesszük így a világhálón sokkal sikeresebb lenne a Szeged ha össze tudna verbuválni egy igazi jó lány csapatot minden korosztályban. Sajnos a szülők összeférhetetlensége miatt nem lehetséges!
  Üdv: Relenza”
 • 5. SZKKSErajongó 2012. május 03. 14:35
  „Ember, aki fradika88 név alatt írogatsz:
  -Először is, ez nem egy torna volt, hanem régiódöntő.
  -Másodszor, ez a cikk nem a régiódöntő összefoglalása, hanem a Szeged-Kiskundorozsma csapatának szereplését foglalja össze. Így értelemszerűen azon gyerekek szerepelnek a cikkben akik a csapat tagjai.
  -Harmadszor, az egyesületetekkel kellene egyeztetni (már ha tudjátok pontosan, hogy melyik csapathoz, egyesülethez, iskolához is tartoztok pontosan), hogy küldjenek erről egy kis összefoglalást, képet a Délmagyarba.
  -Negyedszer, már megint elérted, hogy nem a gyerekeitekről, hanem rólatok szülőkről van szó.
  Gratulálunk ehhez, és hadd kívánjak további sok sikert a gyermekeiteknek is!
  Mi meg hadd örüljünk a mi gyermekeink sikerének akik a mi szemünkben Nekünk a legjobb teljesítményt nyújtották és szurkoljunk Nekik szombaton az elődöntőn, hogy ismét ilyen kiemelkedő teljesítményt nyújthassanak! (Természetesen ezt is elküldjük majd a Délmagyar részére!)”
 • 4. Csaba71 2012. május 03. 10:15
  „"kispéter" nálad a pont.”
 • 3. kispéter 2012. május 03. 09:26
  „Ez olyan szánalmas, hogy itt is a veszekedés megy kinek a gyereke a jobb! Szerintem senki nem vonta azt kétségbe hogy a Vörösmarty jobb volt a Dorozsmánál viszont az SzKKSE csapat legjobb teljesítményét nyújtotta ezen a tornán!!!Büszkék vagyunk a lányokra egytől-egyik! Szerintem örülni kéne annak hogy Szegednek van két olyan U9-es leány csapata akik bejutottak a legjobb 16 közé!”
 • 2. Csaba71 2012. május 03. 08:24
  „Kedves fradika88!

  Először a saját egyesületeteknél kellene reklamálni. A saját honlapotokon sincs fenn az eredményetek, meg sem említették őket. A délmagyar.hu csak az tudja lehozni amit megküldenek nekik. Lehet, hogy nem vagytok nekik fontosak, még rendes sportruházatot sem kaptatok.”
 • 1. fradika88 2012. május 01. 11:42
  „Ember, aki ezt a cikket írtad:
  -Először is, a tornán egy másik szegedi csapat is részt vett, amelyik mindenkit tönkreverve lett első.
  -Másodszor, minden csapatból választottak legjobb játékost, na mármost Koczkás A. csak a saját csapatából lett a legjobb, amúgy egy garnitúra jobb játékos szerepelt a Szegedi Vörösmarty csapatában.
  -A teljesség kedvéért: Mandl Gábor edző csapatának aranyérmes játékosai: Hajdú Anna Dóra, Csabai Orsi, Fejes Bianka, Jenei Kamilla, Lukács Bogi, Nagy Bettina, Németh Imola, Palázsy Anna, Szabó Adél, Tóth Sarolta, Vass Víta”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra egy gól dönthet

Az első két mérkőzésen „hajszál", vagyis egyetlen gól döntött a férfi vízilabda OB I 7. helyéért folyó párharcban. Tovább olvasom