Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Első a Hungarikum

A Hungarikum sikerével zárult a szegedi Topolya soron rendezett Kelme Karácsonyi Kupa kispályás labdarúgótorna.
A két szervező, Miskolczi Mihály és Badényi János szokásos, karácsony előtti meghívója huszonnyolc csapat részére szólt. A szegedi Topolya sori sportcsarnokban a Kelme-kupán hatodik alkalommal küzdöttek az együttesek az elsőségért, az esemény rangját pedig emelte, hogy a két román gárda révén nemzetközivé minősült a torna.

A győztes végül az a Hungarikum lett, amely a negyed- és az elődöntőből is hetesekkel került a fináléba, ahol viszont a rendes játékidőben nyert. A tornán első helyen végzett gárdában fontos szerepet töltött be az egykori szegedi kedvenc, Orosházi László, aki nemcsak jól irányított, de a büntetők végrehajtásában is kíméletlen volt.

Eredmények, nyolcaddöntők: Hungarikum–O'Neill Team 6–0, Kitagadottak–Victoria Nagylak (romániai) 2–4, Malter–Coliba Nagylak (romániai) 3–0, Eurolakk–Üllés 5–1, Ham and Sex– Kuszi 3–0, Akutherm–Algyő 7–2, Silver–Uhlsport Márkabolt 10–3, Csillag söröző– Csaó FC '90 1–3. Negyeddöntők: Hungarikum–Malter 2–2, hetesekkel: 3:2, Victoria Nagylak–Eurolakk 2–3, Ham and Sex–Silver 3–6, Akutherm–Csaó FC '90 4–4, hetesekkel: 5:4. Elődöntők: Hungarikum–Silver 4–4, hetesekkel: 5:4, Eurolakk– Akutherm 0–4.
A harmadik helyért: Silver–Eurolakk 10–1. A döntőben: Hungarikum–Akutherm 2–1.
A győztes csapat névsora: Szűcs Marcell, Jójárt Zsolt, Varga Zoltán, Maróti Sándor, Tóth Lukács, Tóth Attila, Gémes Péter, Siha Zsolt, Makra Zsolt, Krucsó Ákos, Orosházi László, ifj. Orosházi László, Orosházi Dániel. Különdíjasok, a legjobb játékos: Siha Zsolt (Hungarikum), a legjobb kapus: Kiss Ernő (Akutherm), gólkirály: Dóra János (Silver), a legjobb fiatal tehetség: Hegyesi Zsolt (Silver).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fontos idény

2007 talán még több izgalmat rejteget. Az olimpiai kvalifikáció éve lesz. Rengeteg versennyel. Tovább olvasom