Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -2°C | 3°C Még több cikk.

Érmek három versenyről

A KDE Szeged görkorcsolyásai három versenyen vettek részt a közelmúltban.
Jászberényben a Jász-kupán aranyérmet szerzett Gurszki Kitti, Dömösi Réka, Molnár Balázs, Márta Dániel és Bálint Béla, ezüstérmes lett Rózsa Levente, Medgyesi Kevin és Kovács Patrik, míg a bronzot Kardos Dóra és Tóth Győző harcolta ki. Váltóban a fiúknál Rózsa Levente és Bálint Béla, a lányoknál Kardos Dóra és Dömösi Réka nem talált legyőzőre, Márta Dániel és Tóth Győző második, míg Varga Nelli és Gurszki Kitti harmadik helyen végzett.

Kazincbarcikán is sok érem jutott a KDE görkorcsolyásainak: Gurszki Bence és Molnár Balázs első, Gazsó Anett, Svitelj Szonja, Kardos Dóra, Gurszki Kitti, Kovács Patrik, Bálint Béla, Márta Dániel és Tóth Győző második, Kovács Kámea és Bazsó Kata Dóra harmadik lett, váltóban Gurszki Bence és Bazsó aranyat, a Svitelj, Gazsó, Besenyei trió ezüstöt szerzett.

Deszken pályaavató amatőr versenyt tartott a klub Mórahalom, Deszk és Szeged amatőr görkorisainak, ahol „a jövő bajnoka" lett Hevesi Zoé (Deszk), Kovács Kámea (Deszk), Tóth Vince (Szeged), Kovács Patrik (Szeged), Medgyesi Kevin (Szeged) és Horváth Balázs (Szeged). A versenyzőket Lavner Endre és Svitelj Dániel készítette fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzetközi tornát rendez a Kosársuli

Az Európai Együttműködés napja alkalmából a Vásárhelyi Kosársuli a hétvégén nemzetközi fiú… Tovább olvasom