Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Ezüst fokozatú támogatók

A Raiffeisen Bank szegedi fiókja meghosszabbította az együttműködést, a Szeplast Nyílászáró Kft. és a P-Group Konzorcium Kft. új támogatóként lépett be a Pick Szeged népes szponzori táborába. Mindhárom cég közös vonása, hogy Szeged legnépszerűbb csapatának ezüstfokozatú támogatójává vált.
Hatodik éve támogatja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát a Raiffeisen Bank szegedi fiókja. A most aláírt szponzori szerződés azonban már a pénzintézet elégedettségét is kifejezi, mint Varga István, a bankfiók igazgatója elárulta: – Mint a szegedi önkormányzat számlavezető pénzintézete kötelességünknek tartjuk a város legnépszerűbb csapatának a támogatását. De nem feledkezünk meg a kultúra és az egészségügy finanszírozásáról sem. Elégedettek is vagyunk a kézilabdásokkal, ezért egyharmaddal növeltük a szponzori pénzt. Ez pedig azt jelzi, hogy szimpatikusnak tartjuk az egyesületben folyó szigorú és következetes munkát. Türelmesek vagyunk, két-hároméves távlatban gondolkodunk. Ott voltam a Barcelona elleni hazai mérkőzésen is, s elsősorban a Pick második félidei játéka tetszett. Ezért reméljük, hogy a vezetés által megfogalmazott hároméves terv során sikerül előbbre lépni, s bajnoki címet is szerezni. A jövő hét végén pedig szorítunk a csapatnak, hogy Ukrajnában sikeresen szerepeljen – mondta a bank szegedi vezetője.

Új szponzorként, s rögtön ezüstfokozatúként lépett be Szegeden, a Kálvin téren található Szeplast Nyílászáró Kft. Martonosi István kereskedelmi igazgató a következőkkel indokolta döntésüket: – Bennünket két dolog motivált. Az egyik, hogy a kézilabdaklub mellett egy olyan támogatói és vezetői kör állt össze, amely révén egy európai sztárcsapat alakulhat ki. Másodsorban a kézilabda köré felsorakozottak egy olyan platformot jelentenek, amelyből a mi cégünk is profitálni tud. Mi nem a Pick jelenét, annál inkább a jövőjét kívánjuk támogatni, s ha az eredményeink is olyanok lesznek, akkor még aktívabb szerepet vállalunk. De döntésünkben szerepet játszott a lokálpatriotizmusunk is.

Pálfi László, a P-Group Konzorcium cégvezető tulajdonosa úgy látja, hogy a Pick Szeged ma az a csapat, amelynek támogatása az eredményekben is tükröződhet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maximalista a gólvágó

A fiatalokkal teletűzdelt MTK együttese menetel az NB I-es labdarúgó-bajnokságban. A csapat egyik… Tovább olvasom