Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Ezüstérmes vásárhelyi diákatléták

Hódmezővásárhely - Remekül szerepeltek a Hódiák SE versenyzői két atlétikai versenyen is.
A hódmezővásárhelyi Hódiák SE atlétikai szakosztályának két versenyzője is elindulhatott a magyar válogatott színeiben az U20-as korcsoport öt nemzetének (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Magyarország) szlovéniai versenyén. Az idei diákolimpia gerelyhajító bajnoka, Kovács Leila, illetve a távolugrás diákolimpiai másodikja, Losonczi Gábor egyaránt helytállt: előbbi 40,58 méteres, utóbbi 699 centiméteres eredménnyel negyedik lett saját szakágában. Mindketten a sajátjuknál egy korosztállyal fentebb kaptak meghívást e versenyre.

Budapest adott otthont a negyedik korcsoportos diákolimpiának. A Hódiák SE és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola tanulója, a hódmezővásárhelyi Szűcs Noémi ötpróbában második, távolugrásban 539 centiméterrel ötödik helyen végzett, míg a Bethlen Gábor Református Gimnázium tanulója, a szintén hódiákos Sisák Tamás magasugrásban 165 centiméteres eredménnyel ötödik helyen zárt.

A versenyzőket Héjja Antal készítette fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhelyi éremeső

A hódmezővásárhelyi Hód Úszó SE sportolói a közelmúltban Békéscsabán szerepeltek a XXXVII. Viharsarok-kupa nemzetközi úszóversenyen. Tovább olvasom