Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > Filó Andor Belgrádban meccsel

Filó Andor Belgrádban meccsel

Szeged - Az SZTE EHÖK SE küzdősportszakosztályából Kalmár István bronzéremmel tért haza egy lengyel versenyről, míg Filó Andor Belgrádban ma ketrecharcmeccset vív.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2012.09.14. 08:41
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az SZTE EHÖK SE küzdősportszakosztályának versenyzője, a Kalmár Team vezetője, Kalmár István harmadik lett a lengyelországi Krotoszynban rendezett lengyel nyílt szumó birkózóversenyen. A szegedi a magyar válogatott színeiben – heti rendszerességgel jár Leányfalura, a nemzeti csapat szombati közös edzésére, amelyben Bárdosi Sándor szövetségi kapitány számol vele – az open kategóriában huszonhat induló között öt győzelmet aratott és egy vereséget szenvedett, miközben a harmadik helyért egy ukránt győzött le. Kalmár október végén részt vesz a hongkongi világbajnokságon, amely kvalifikál a jövő évi, nem olimpiai sportágak kolumbiai világjátékaira.

Kalmár István és Filó Andor mosolyogva készül Belgrádra. Fotó: Karnok Csaba
Kalmár István és Filó Andor mosolyogva készül Belgrádra. Fotó: Karnok Csaba


Az SZTE EHÖK-Filó Team versenyzője, Filó Andor mérkőzésre készül. A szerbiai Belgrádban a Night of the Champions rendezvény keretében semi pro ketrecharcban lép szorítóba Savo Kosics ellen. A háromszor ötperces találkozó egy olyan gála találkozója, amelyen a K1 egyik világsztárja, Bob Sapp vívja a főmérkőzést a hazaiak kedvencével, Dusan Panajotoviccsal a belgrádi Pioneer sportcsarnokban.

Az SZTE EHÖK közös edzői stábja, Kalmár és Filó – már huszonkét tanítvány jár hozzájuk – várja a grappling, a földharc, a vale-tudo és a thai-box iránt érdeklődők jelentkezését. Az edzéseket a Kálvária sugárút 9–11. szám alatt tartják hétköznaponként 18 és 20 óra között.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. Bábkacsa 2012.09.17. 20:49

Gyerünk Andor, te vagy a legjobb!!!!!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...