Délmagyar logó

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 2°C | 13°C Még több cikk.

Fruska gorai érmek

Az SZVSE tájfutói Szerbiában részt vettek egy kétnapos versenyen. A futóknak a Fruska Gora meredek oldalában kellett küzdeniük.
A több mint 300 fős mezőnyben sok szép eredmény született, ami igen biztató a jövő hétvégi hosszú távú országos bajnokság előtt.
A Strazilovo-kupával egy időben a legjobbak Dániában futottak, ahol már kétezer induló volt. A szerencsi lányok váltóban a nagyszerű 9. helyet szerezték meg.

A Stazilovo-kupa eredményei, N12: 1. Gera Krisztina; N14: 1. Farkas Dóra, 3. Dúró Laura; N16: 1. Szokol Mónika, 3. Kakuk Zsófia; N18: 1. Juhász V. Renáta; N20: 1. Nagy Virág; N35: 1. Szerencsiné Cs. Jusztina; N45: 1. Takács Ágnes; F12: 1. Bíró Péter, 3. Faragó Antal; F14: 1. Vajda Balázs; F20: 1. Horváth Tamás; F 21B: 1. Nagy Gergő.

Kaposvár mellett, Patcán rendezték a tájfutók országos hosszútávú versenyét. A terep igen bozótos volt, amit a mély völgyek és árkok még tovább nehezítettek. Az SZVSE versenyzőinek két ezüstérem jutott. A junor lányoknál Szerencsi Dóra lett második, míg az ifjúsági fiúknál Bereczki Máté állhatott a dobogó második fokára. A junior fiúknál még Horváth Tamás lett ötödik, és az ifi lányoknál Tóth Réka szerzett bajnoki pontott a hatodik helyével. A versenyzőket Gera Tibor készítette fel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bodrogi Bau: Életre, halálra

A Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli az alsóházi rájátszás első hazai mérkőzésére készül. Czuprák… Tovább olvasom