Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Fuss egy kört a szegedi férfi vízilabdásokkal!

Február 27-én (csütörtök) 17.15-kor az újszegedi ligetben lapunk szervezésében tartják meg a ˝Fuss egy kört a szegedi pólósokkal!˝ rendezvényt. Az eseményhez bárki csatlakozhat, a háromszoros mk-győztes Szeged VE teljes kerettel vesz részt a futáson.
Nincs könnyű helyzetben a Szeged VE férfi vízilabdacsapatának vezetése. Közel egy hete jelentette be a névadó támogató, a Híd Zrt., hogy a továbbiakban gazdasági okok miatt nem tudja támogatni a sikeres klubot.

Lapunk mindig is a csapat mellett állt. Elkísértük a legtöbb helyre, a győzelmekről, a kiváló eredményekről testközelből számoltunk be.

A Délmagyarország szervezésében február 27-én (csütörtök) 17.15-kor az újszegedi ligetben „Fuss egy kört a pólócsapattal!" akcióra invitálja azokat, akik szeretnének a háromszoros magyarkupa-győztessel kocogni, illetve szeretnék, hogy továbbra is minőségi vízilabda működjön Szegeden.

2012-ben is népes csapat jött össze a Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel megmozduláson. Fotók: Frank Yvette
2012-ben is népes csapat jött össze a Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel megmozduláson. Fotók: Frank Yvette

Vincze Balázs együttese teljes kerettel vesz részt az eseményen, sőt elhozza magával a Szolnokon megnyert mk-serleget, így az immár harmadik alkalommal elhódított kupa is „fut" egy kört.

Eddig kétszer lehetett kocogni a csapattal, az első eseményen (2011) közel 800-an mozogtak, pedig hidegben, decemberben tartották meg a futást. Ez is bizonyítja, hogy az embereket egy jó ügy érdekében meg lehet mozgatni.
Közös melegítéssel indul majd a délután, a szervezők bíznak abban, hogy jó időben ismét sokan csatlakoznak a rendezvényhez, amely természetesen ingyenes.

A szegedi pólósok is futottak.
A szegedi pólósok is futottak.

A Délmagyarország és a Délvilág újságírói is nagy létszámmal öltöznek sportruhába, és futnak egy kört a pólósokkal az újszegedi liget központi sétányán.

Az elkövetkező napokban természetesen mindig beszámolunk arról, hogy kik csatlakoznak a „Fuss egy kört a szegedi pólósokkal!" eseményhez. Az biztos, hogy a Szegedi Vízipóló Suli utánpótlása teljes létszámmal ott lesz, erről Mód Péter elnök számolt be, amint tudomást szerzett a futásról. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ennyivel jobb a Győr

Ismét a bajnoki címvédő és kupagyőztes vendége volt és ismét egy méretes vereségbe szaladt bele az UTC FT a férfi futsal NB I alapszakaszának 20. fordulójában. Tovább olvasom