Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Gálával ünnepelt a Volán - galéria

Évek óta hagyomány, hogy egy nagyszabású futballgálával búcsúztatja az évet a Tisza Volán labdarúgó-szakosztálya.
„Ezt jó látni!" – állapította meg egy néző a lelátón ülve csütörtök este az újszegedi sportcsarnokban. Közel 200 fiatal sorakozott fel a Szeol-Tisza Volán SC (Szeged legpatinásabb labdarúgó utánpótlás-nevelő klubja idén lett 20 éves) karácsonyi futballgálájának a végén – egész délután pattogott a labda a legendás sportcsarnok küzdőterén. Halkó Pál és Sahin-Tóth Dezső köszöntötte a labdarúgókat, az edzőket, a támogatókat és a szülőket, akik rengeteg áldozatot hoznak egy-egy korosztályért.
„Ezt jó látni!" – mondta néhány perc után még egy szülő. A szegedi fiatalok jól néztek ki az egyénszerelésben, izgalommal várták, hogy idén kik lesznek a díjazottak. Két korosztály is új  szerelést kapott, ezt vehették át a csapattagok. Ezután a korosztályok egyéni díjazására került sor, majd a végén a vándordíjak átadása következett. 

Az év kölyök tehetsége Dóra Donát lett (2002), aki a díszes serleg mellett egy Boateng által aláírt eredeti Milan-mezt is kapott az egyesületet támogató CIB Banktól. Az év gólkirálya, a Kalmár György díj nyertese Kiss Roland (1999), a Szalai István vándorlabda győztes pedig Farkas Ferenc (U19) lett. Az év edzője Vágó Mihály (1999/A), az év szponzora a CIB Bank, az év szülői közössége a 2003-as korosztály lett.

Az esemény végén megható pillanatok következetek, a Szeol egykori labdarúgója, a Tisza Volánhoz ezer szállal kötődő Nemes István három, általa felajánlott díjat adott át. 

Egyéni díjazottak, 2006: Rabecz Botond, 2005: Bernát András, 2004: Molnár Adin, 2003: Oláh Máté, 2002: Vincze Zsombor, 2001: Szabó Gergő, 2000/A: Elek Ádám, 2000/B: Molnár Dániel, 1999/A: Bárány Bence, 1999/B: Antalik Gergő, 1998: Kovács Gergő, U17/A: Szöllősi Dáneil, U17/B: Iritz Nimród, U19/A: Szabó Tamás, U19/B: Szalma Gergely, felnőtt csapat: Buzási Péter. 

Évek óta hagyomány, hogy egy nagyszabású futballgálával búcsúztatja az évet a Tisza Volán labdarúgó-szakosztálya. Fotó: Frank Yvette - galéria

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsiga Máté izzasztó texasi élete

Immár második idényét és tanévét tölti az Amerikai Egyesült Államokban Zsiga Máté. Tovább olvasom