Délmagyar logó

2018. 01. 24. szerda - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Gólok nélkül: Szeged 2011-Békéscsaba 0-0

Szeged - A Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata a bajnokság 9. fordulójában a Vasutas-stadionban a délkeleti rangadón a Békéscsabát fogadta, a találkozó gól nélkül ért véget.
Szeged 2011-Békéscsaba 0-0
Labdarúgó NB II, keleti csoport, 9. forduló, Szeged, Vasutas-stadion, 1200 néző. Vezette: Farkas Á.

Szeged 2011:
Belecsan - Laczkó J., Tóth I., Petrók, Farkas Z. - Markovics - Borbély, Toca, Ulvicki, Kis R. - Jovánczai. Edző: Tóth Bálint.

Békéscsaba:
Scsekics - Kiss Z., Botis, Lengyel, Juhász Gy. - S. Raducu, Varga N. - Pozsár, Obot, Majoros - Randjelovics. Edző: Dajka László.

Csere:
Kiss Z. helyett Mészáros a 10., Randjelovics h. Máthé a 65., Markovics h. Geiger a 69., Laczkó h. Varga B. a 74., Majoros h. Leucuta 87. percben.

Sárga lap:
Markovics a 30., Kis R. a 45., Borbély az 52., Pozsár az 55., Varga N. a 62., Petrók a 63., Lengyel a 76., Majoros a 79.,

Kiállítva:
Scsekics (63.).
 
Tóth Bálint: - Az egy pont több, mint a semmi, de elkeserítő, hogy nincs csatárjátékunk. A meccs végén két centerem is a pályán volt, mégis mindig kitaláltak valamit, hogy ne kelljen a kapu felé fordulniuk. A középpályáról nagyon hiányzott Lisztes, és addig, amíg csak körülbelül végezzük el a feladatainkat és csak körülbelül futballozunk, ez lesz, nem tudunk győzni.

Pásztor József: -
Küzdelmes meccsen véleményem szerint nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, de a kiállítás döntően befolyásolta a játékunkat a hajrában. Nem értem a kapusunkat, miért ragadtatta el ennyire magát, hiszen eddig mindig higgadtan, nyugodtan, sportszerűen játszott.
 
 
89. perc: kisszöglet után Kis R. lövi gyengén a rövidre a labdát.
 
88. perc: Lengyel fejelt mellé.
 
87. perc: csabai csere: Leucuta érkezik Majoros helyett.
 
86. perc:  Farkas Z. szabadrúgása után Varga B. csúsztat kapura, Máthé véd.
 
85. perc:  Toca beadását Geiger juttatja kapura, de a védők kivágják.
 
84. perc: Kis R. messze fölélő kapásból.
 
81. perc: Kis R. magas beadását Máthé húzza le. 
 
79. perc: Majoros pirosat érően lép oda Belecsannak, csak sárga. A viharsarki Ronaldo most lökösházi hentes volt...
 
76. perc: Lengyel is besárgul. A bal oldali 16-os sarkáról szegedi szabadrúgás. Kis R. lövését az ötös sarkáról kirúgják. 
 
75. perc: csapkodó a játék, helyzet nélkül.
 
74. perc: Laczkó helyett Varga B. érkezik - újabb csatár.
 
72. perc: Pozsár ballal lő, Belecsan oldalra öklöz.  
 
69. perc: szegedi csere: Markovics helyett támadó, Geiger érkezik.
 
67. perc: Pozsár oldalszabadrúgását fejeli ki előrevetődve Borbély.
 
65. perc: Randjelovics lejön, Máthé áll a kapuba.
 
63. perc: Scsekics visszarúgott, piros lap, Petrók pedig sárgát kap kakaskodásért. 
61. perc: Majoros lapos beadásánál Laczkó elcsúszott, szerencsére estében megállította a Pozsár felé guruló labdát. Varga N. is sárgát kap. 
 
57. perc: csabai szabadrúgás a kaputól 30 méterre. Variáció jött, amelynek végén Juhász laposan és gyengén mellélőtt.
 
55. perc: Farkas Z.-t ápolják, 10 emberrel a Szeged. Farkas Z. visszatér, Pozsár meg sárgát kap Ulvicki megrúgásáért.
 
54. perc: Botis gyötör kapu felé egy labdát, miután a csabaiak szép akció végén jutnak a 11-es környékére.
 
52. perc: Borbély is sárgát kap.
 
50. perc: szabadrúgásból Farkas Z. ívelt az ötösön belülre, Scsekics alatt elakadt a labda, pedig kettem robbantak a kipattanóra.
 
49. perc: Pozsár lépne ki, de les.
 
46. perc: a Szeged indította útjára a labdát.
 
Sok helyzet nincs a délkeleti rangadón, sok akció sincs, így a 0-0 reális.
 
 
43. perc: a Csaba megúszott két sárgát: előbb Randjelovics műesésért, majd Juhász sokadik szabálytalanságért.
 
40. perc: Randjelovics lő csúnyán mellé Petrók hibája után.
 
38. perc: most Farkas Z. ívelhet fault után a jobb oldalról, megint a csabai védők fejelnek.
 
36. perc: Kis R. végez el szabadrúgást a bal oldali oldalvonal mellől, a védők szögletre csúsztatnak, amelyből nem lesz semmi.
 
32. perc: Majorost indítják, aki elől Tóth I. elpöcköli a labdát, ám mivel Belecsan is kifutott, így a megnemértés látszódik a szegedieken. Szerencsére Majoros emelésére már visszaér a szegedi kapus. 
 
30. perc: Markovics kapott sárgát buktatásért.
 
28. perc: megint lesgyanús vendégakció, ezt is elengedi az asszisztens, Majoros passzát Randjelovics szemben Belecsannal mellé külsőzi.
 
24. perc: a partjelző egy csabai lest elnéz, egyet nem.
 
19. perc: csabai szabadrúgás a 16-oson belülre, a védők kicsúsztatják bedobásra. A bedobás után Majoros elé kerül a labda 22 méterre a kaputól, lövése Belecsan könnyű zsákmánya.
 
16. perc: a két szurkolótábor eddig többet foglalkozott egymással, mind a meccsel. Szerencsére messze vannak egymásról, az ütközet csak verbális.
 
14. perc: Toca jobbal a 16-os bal sarkáról a kapus kezébe lő laposan.
 
13. perc: Jovánczai vesz le egy labdát az ötös sarkán, magasan beível, a labda lecsorog, majd Kis R. dropból fölélővi.
 
11. perc: szegedi szögelt, Farkas Z. adja be, kifejelik.
 
10. perc: már cserél a Csaba: Kiss Z. megsérült, helyette Mészáros érkezik.
 
8. perc: Kis R. a 16-oson belülről lő, éppen Scsekics kezébe.
 
7. perc: csabai labdaeladás után Jovánczai vezeti Botisra a labdát, a rutinos védő nem eszi a cseleket.
 
4. perc: Obot megy el a jobb oldalon, laposan keresztbe lő a kapu előtt, Pozsár becsúszva a bal kapufa mellé passzol.
 
3. perc: Kis R. forgatta védőit a félpályánál, szanbadrúgás.
 
2. perc: parázs jelenet a vendégkapu előtt, a hazai szurkolók lökés miatt 11.est reklamálnak,  e szó sem volt róla.
 
1. perc: a kezdőrúgást a hatéves Farkas Patrik végezte el. A Békéscsaba kezdett.

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában négy forduló telt el úgy, hogy a Szeged 2011 nem nyert. Vereség a Fradi II., a Mezőkövesd és a Szolnok ellen, majd végre pont – ha csak egy is – Nyíregyházán.

– Minden mérkőzésen közbejön valami, legutóbb például Bekim Kapic sérülése volt a váratlan esemény, amely után hetekre kidőlt a belső védőnk. Annak viszont nagyon örülünk, hogy Bekim megint köztünk van, és szépen javul az állapota. A másik meghatározó játékosnak, a kapitány Lisztesnek fáj a térde, neki bizonytalan a játéka, ezért aztán nem tudunk kétszer ugyanabban az összeállításban szerepelni. Örömteli, hogy a Petrók, Tóth I. páros Kapic sérülése után jól funkcionált, pedig először játszottak együtt. Rendkívül jó edzőpárost alkot Pásztor József és Dajka László, velük a rutin és tapasztalat van jelen a békéscsabai kispadon, ehhez pedig olyan játékosok érkeztek, akik jól illeszkednek a csapatba. Tudom, hogy a szegedi alakulat eddig két televíziós mérkőzésen van túl, és nem szenvedett vereséget, ezért most győzelmet várok. Sokat beszélgettünk a héten, és megpróbálunk belekapaszkodni a Nyírségben szerzett egy pontba, az ott mutatott teljesítménybe. A fiúk tudják, hogy ez egy igazi presztízsmérkőzés lesz, olyan kicsiben, mint a Fradi–Újpest nagyban sok-sok nézővel. Azt azért remélem, hogy a mi, létszámában népesebb táborunk olyan pluszt ad, ami segít az oly fontos három pont megszerzésében – nyilatkozta Tóth Bálint, a Szeged 2011 edzője.

A tréner által említett két tévés találkozó a tavaszi nyitófordulóban a Szolnok elleni 4–0, valamint a legutóbbi, nyíregyházi 1–1 volt. A mai meccset a Duna Televízió élőben közvetíti, emellett lapunk is online tudósítja.

Olvasóink írták

 • 16. Juhi 2012. október 13. 22:06
  „Sajnálom, hogy Szeged végig 10 emberrel játszott! Ugyanis Ulvicki egy nagy alibi focit játszott!!!!!!! Remélem többet nem lesz kezdő, de még a padra sem ültetném le !!!!!!!!”
 • 15. gavallér 2012. október 13. 13:36
  „Mi van Kérivel?”
 • 14. zodatt 2012. október 13. 13:12
  „Geiger miért nem kezdő? Nem, mintha egyedül hozni tudná a meccseket, de ő legalább próbálkozik és általában megy is neki. Rég láttam ilyen gyenge meccset, mint a tegnapi. A szurkolás miatt viszont megérte kimenni.”
 • 13. Együgyű 2012. október 13. 11:53
  „,,Gólok nélkül: Szeged 2011-Békéscsaba 0-0"
  A Duna TV közvetítése végén Tóth Bálint mester igen szimpatikusan, korrekten és elkeseredetten nyilatkozott. A szakmai véleménye tárgyilagos volt. Nem szépített semmit csak szégyellte magát a TV nézők előtt. Mind a két csapat a mérkőzés nagy részében egymás hibáiból élt. Rúgd el a zsugát amerre az orrod áll és lesz majd belőle valami. Szegény mestereket sajnálom, mert abból főznek, ami rendelkezésükre áll. A látottak igen lesújtó állapotot mutattak az NB-II jelenlegi színvonaláról. (Néha megye egyben különb mérkőzéseket látni.) Persze a fentiek nem izgatják a fanatikus szurkolókat, mert ők jót szotyiznak a mérkőzésen és idejük is kedvenc aranylábúik közelében telik el.
  Csoda fog történni egyszer a Szeged 2011 körül? Esetleg a szezon végén az NB III-as indulásnak örülhetünk, esetleg a klub újra megszűnik? Elgondolkozhatnának a játékosok is ezen a saját érdekükben!”
 • 12. Tisza 2012. október 12. 20:37
  „Vészharangot még nem kongatnék, a jövő héten Fáy utca, talán összejöhet egy újabb döntetlen.
  A befejező harmada az idénynek, 3 meccs itthon, 2 idegenben azonban már tényleg sorsdöntő lehet, mivel ezek " pontszerző" meccsek, olyen Vác, Putnok, Honvéd B-szerű ellenfelekkel.
  Addigra viszont már össze kellene állni a középpályának, s valamelyik támadónk megtalálhatná a góllövő cipőjét.
  12 pont körül kellene még szerezni a nyugodt téli szünethez.
  Majd meglátjuk, hajrá Szeged!”
 • 11. csöcskenőcs 2012. október 12. 20:33
  „jézusom! mivolt ez?...negyedóra után kikellett lőnöm a tévét mert ilyenre még áramot sem pazarolunk, tán lámpalázasak voltak a kamerák miatt? én csak ezt tudom elképzelni de hogy minkét oldalt egy megye III-as csapat felöklelte volna az hétszentség.”
 • 10. zehn 2012. október 12. 18:40
  „Szegény tévé nézők, szegény mi !!!! Szánalmas vergődés.”
 • 9. makospite 2012. október 12. 18:26
  „Megnéztem a meccset a TV-ben. Nem értek a focihoz, de ez a szegedi csapat különösen szánalmasnak tűnt. Ezek profik? Tényleg ez a foglalkozásuk? Pénzt kapnak az ilyen teljesítményért? Más szakmákban a selejtért nem járna fizetés. Ha amatőrök, akkor meg miért nem élvezik, hogy a hobbyjukkal foglalkozhatnak?”
 • 8. Ebgondolat 2012. október 12. 17:51
  „Tisztelt Tóth Bálint úr! Az a helyzet, hogy Ulviczki és Jováncai egy nagy nulla, a 16-os számú játékos egy igazi kerékkötője a csapatnak! Nem hiányoznának, ha a télen felszívódnának. Talányos, hogy Geigernek miért csak epizódszerep jut, hiszen ő az egyetlen, aki küzd, felszántja a pályát! És az az ön felelőssége, hogy miért csak ennyit játszik! Nem csak elöl vagyunk nullák, de a középpálya is harmatgyenge! Nincs egyetlen gyors támadásunk se csak a pepecselés és a hátrafelé játék. Ebből így NB III lesz!”
 • 7. kgb696 2012. október 12. 16:52
  „fuuuu de gyenge mindkettő! Szenvedés volt végig nézni!”
 • 6. snow 2012. október 12. 14:57
  „Örüljetek,hogy van NB II.-es csapat, az utánpótlás miatt is feltétlen szükség van rá !Ha nem tetszik menjetek másik sportághoz kommentelni ! Köszi”
 • 5. rekontra 2012. október 12. 14:03
  „De miért muszáj ezt ország-világnak látni?”
 • 4. zehn 2012. október 12. 12:10
  „No, a Duna Tv sem tud értelmesebb adást sugározni!”
 • 3. Ebgondolat 2012. október 12. 11:30
  „Tisztelt Tóth Bálint! A szurkolók hiába adják ki magukból a maximumot, ha a csapat olyan pocsék, elfogadhatatlan teljesítményt nyújt, mint az FTC II és a Szolnok ellen!
  Azt hiszem, most már a csapaton a sor, hogy ismét maguk mellé állítsák a szurkolókat! Erre kiváló lehetőség a mai és a jövő heti Vasas elleni meccs.”
 • 2. david30 2012. október 12. 07:48
  „0-3 fogadjunk!!!”
 • 1. roxper 2012. október 12. 06:55
  „1-5! :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovács László: Méltatlan az egész

Douchev-Janics Natasa volt edzője, Kovács László méltatlannak tartja azt a szituációt, amelybe a háromszoros olimpiai bajnok kajakos belekeverte a londoni játékok pénzjutalmai kapcsán. Tovább olvasom