Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

Gyorsan eldőlt: Szeged Beton-BVSC 13-8

Sima győzelmet aratott a Szeged Beton csapata a BVSC ellen a Vodafone férfi vízilabda OB I 6. fordulójában. A végig remekül védő Molnár Dávid mellett az ifik is jól szerepeltek.

Szeged Beton VE - BVSC-Zugló 13-8 (4-0, 2-3, 5-3, 2-2)

Vodafone férfi vízilabda OB I 6. forduló.
Újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Birri Gabriella, Juhász György.

Szeged Beton: Molnár D. –  Juhász Zs. 2, Kunac, Bálint, Molnárt T. 3 Somogyi 3, Hegedüs 2. Csere: Lehmann 1, Turzai, Varga, Palotás, Juhász G. 1, Vincze M. 1. Edző: Vincze Balázs.

BVSC: Meixner– Deme 1, Szűcs L. 1, Hőna, Szabó P., Keresztes 2, Borsós 2, Csere: Kotszidisz 1, Bedő, Nagy S. 1, Rajna, Zsoldos. Edző: Dabrowski Norbert.

Emberelőny: 8/5 ill. 8/3.

Ötméteres: 1/1 ill. 3/3.

Vincze Balázs: Nagyon örülök az újabb három pontnak, illetve annak, hogy újabb négy ifinek tudtam sok időt adni a medencében. A siker ellenére a mai nap inkább a Pick sikeréről szól, akiknek ez úton is gratulálok. Hajrá Szeged!

Molnár Dávid: Balázs szólt, hogy készüljek, hogy a szombati meccs az enyém lesz, örülök, hogy végig védhettem a találkozót. Éreztem, hogy jól megy ma a védés, de nem akartam elbízni magam, megbróbáltam minden védhető labdát kifogni.

4. negyed (2-2)

8. perc:
Harmadik ötméteresét kapja a BVSC? ezt most Szűcs vállalja el. Be is vágja. 13-8. Kimarad az utolsó szegedi támadás, a BVSC felhozza, Szűcs bombáját viszont védi Molnár Dávid. A végén marad a 13-7.

7. perc: Rajna lövését tolja ki Molnár Dávid. 60%-kal véd még mindig a fiatal kapus.

5. perc: Addig támadnak, hogy újabb fórt kap a BVSC. Deme talál egy gólt. 12-7. Juhász Gergő lőheti a szegedi büntetőt, Meixner be is védi. 13-7.

Sima Szeged Beton győzelem a BVSC ellen. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

4. perc: Nincs gól az előnyből, viszont marad a labda a kéksapkásoknál.

3. perc: Újabb fővárosi emberelőny, de Borsós jócskán fölé durrant. Juhász ejtése rövid. Fórban a BVSC, időt kérnek a vendégek.

2. perc: Juhász Zsolt és Lehmann hozza fel a labdát, szép összjáték, a gól az előbbié. 12-6.

1. perc: Juhász megint könnyedén nyeri a ráúszást, 20 másodperc alatt vége a támadásnak.

3. negyed (5-3)

8. perc:
Hegedüst nem hagyják elvégezni a szabaddobást, jön a fór, de a gól nem. Megindul a BVSC, Vincze Márk ellen fújnak be egy ötöst. Kotszidisz bevágja. Ahogy Hegedüs is. 11-6. Molnár szerez labdát a félpályán, újabb előnyt kap a Beton. Időt kér Vincze Balázs. Szépen megy körbe a labda, a befejezést Lehmann vállalja el, de kicsit sokan maradtak előtte. Vége a negyednek.

7. perc: Molnár Tamás is háromnál jár, előnyből pöccint a kapuba. Mint egy klasszis. 10-5.

6. perc: Fórban a Szeged, majd egyből kontrát fújnak nálunk, Keresztes megúszik, meg is van a gól. Ilyet?! 9-5.

5. perc: Juhász Zsolt megint pazar passzokkal látja el társait, most Somogyi köszönte meg egy góllal. 9-4. Előnyben a BVSC, de Hőna bombája elakad a blokkban.

Sima Szeged Beton győzelem a BVSC ellen. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

4. perc: Juhász adja be középre Bálintnak a labdát, de belevágja a blokkba. Marad nálunk a labda, de a ráadás se sikerült jobbra. Molnár Dávid továbbra is remekel.

3. perc: Ötméterest kap a BVSC, Keresztes vágja be, pedig Molnár Dávid rajta volt. 8-4. Somogyi szerez labdát, megint mi jöhetünk.

2. perc: Somogyi is kétgólos most már. 8-3. Juhász Zsolt szerez labdát a szegedi kapu előtt. Jöhetünk.

1. perc: Juhást könnyedén hozza el a labdát.Vincze Balázs fia, Vincze Márk is bemutatkozott végre a nagyok között. 7-3.

2. negyed (2-3)

8. perc:
Kunac lövése megint elég komolytalan, de legalább lelkes. Még felhozza a labdát a BVSC, de félidő.

7. perc: Borsós is kétgólos már, nem nagyon engedi a BVSC, hogy meglépjen a Szeged. 6-3. Kunac gyenge lövését leszedi Meixner.

6. perc: Molnár Dávid remek ütemben jön ki a kapuból, labdát szerez a Szeged. Hegedüs a víz alól, háttal a kapunak próbálkozik, a kapuig el is megy, de Meixner fogja a rövidet.

Sima Szeged Beton győzelem a BVSC ellen. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

5. perc: Kunac hatalmas átadása után Molnár Tamás szerzi második gólját. 6-2. Molnár Dávid remekül őrzi a szegedi kaput.

3. perc: Megint előnyben a fővárosiak, de Kotszidisz úgy 3 méterrel lő a kapu mellé.  Juhász Zsolt viszont nem hibázik, fórból nő tovább az előnyünk. 5-2.

2. perc: Megvan a BVSC első találata, Nagy Sándor előnyből talál be az eddig nagyon jól védő Molnár Dávid kapujába. 4-1. Molnár Tamás centerben próbálkozik, viszont két emberrel a nyakában még neki se mehet minden. Borsós értékesíti a második vendég előnyt. 4-2.

1. perc: Megint mi kezdhetjük a negyedet, viszont nem jut messzire a támadás.

1. negyed (4-0)

8. perc:
Harmadik fórját kapja a Szeged, Lehmann nem gondolkodott sokat. 4-0. Az utolsó támadás a BVSC vezeti, de megint jó a szegedi védelem. Vége is a negyednek.

7. perc: A kezek tengerében Rajna enged el egy lövést, ez is kapufa. Molnár Dávid nem sokat láthatott belőle. Keresztes vágja bele közelről Molnár Dávidba a labdát, megint jár a taps a fiatal hálóőrnek.

5. perc: Szabó Péter próbálkozik, de csak a kapufát találja el. Somogyi lövi telibe Meixnert a másik oldalon.

4. perc: Bálint adja be pontatlanul a labdát, majd Molnár Dávid véd egy nagyot.

Sima Szeged Beton győzelem a BVSC ellen. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

3. perc: Molnár Tamás csak bevágja. 2-0. Jól működik a védelem, már jöhetünk is vissza. Fórban a Beton, Somogyi az üres kapuba vágja a labdát. 3-0.

2. perc: Szűcs lövi el a kapu felett a labdát, Molnár Dávidnak meg se keleltt mozdulnia. MOlnár Tamás viszont mozdul, távolról enged el egy lövést, de leblokkolják.

1. perc: A Szeged kezdheti a mérkőzést, mindjárt fórban. Hegedüs be is vágja. 1-0.

17.45: A nézők még erre a könnyűnek igérkező mérkőzésre is szép számmal látogatta ki. A vendégeknél eltiltás miatt Ambrus nem játszik, az ő helyére nem nevezhettek a fővárosiak senkit. A hazaiaknál ismét sok az ifi, ma megint több kulcsjátékosát pihenteti Vincze Balázs edző.

A tegnapi sima Pécs elleni siker után ma újabb könnyűnek igérkező feladat előtt áll a Szeged Beton együttese: 18 órától a BVSC ellen ugranak vízbe Vincze Balázs fiai.

A Pécs ellen is több kulcsjátékosát pihentette a szakember, Molnárt, Kiss Csabát, Hegedüst és Turzait Palotás Gergely, Vincze Márk, Nagy Milán, Nagy Levente, Márkus Martin és Juhász Gergő pótolta. Ma ugyancsak többen pihenőnapot kaptak:Juhász Zsolt, Török Béla, Joseph Kayes és Aaron Younger se lesz ott a medencében.

De ahogy tegnap is, most is maximális erőbedobást követel Vincze Balázs, és akkor az újabb fölényes hazai győzelem se marad majd el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoztuk a kötelezőt: Szeged 2011-Vecsés 1-0 - fotók, videó

Végig nyomás alatt tartotta a Vecsést a Szeged 2011 csapata, és az első félidőben szerzett Orosz… Tovább olvasom