Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Gyürki Ernőre emlékeznek

Vasárnap 8 órától a Maty-éri olimpiai vízicentrumban, immáron nyolcadik alkalommal, horgászverseny keretében emlékeznek meg lapunk volt sportrovatvezetőjére, Gyürki Ernőre.
Már hagyományosnak mondható, hogy októberben a Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület nyílt, egyéni horgászemlékversenyt rendez a Maty-éri olimpiai vízicentrumban a Gyürki család, a Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetsége, a K.I.Z. Strong Bt., az Erdei és a Kószó horgászbolt, valamint lapunk támogatásával. Vasárnap 7 óra 45 percig lehet regisztráltatni magukat azoknak, akik indulni szándékoznak. A megnyitó és a sorsolás után 10.30-kor kezdődik a verseny, amely 13.30-ig tart. Az eredményhirdetés és az ebéd 14.30-kor lesz.

Fontos tudnivaló, hogy a pálya befogadóképessége miatt csak 120 nevezést (díja 2500 forint) fogadnak el a szervezők, s a versenyen a CIPS-szabályok szerint úszós készséggel egy horoggal szabad horgászni. Nevezni a Herman Ottó Horgászegyesület irodájában, vagy telefonon a 62/441-196-os, továbbá a 06-20- 9583-657-es számon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Javuló formában

A Fitworld Rögbi Club NB II-es csapata a Szentestől elszenvedett vereség után Békéscsabán nyerni… Tovább olvasom