Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Hadár pontokat érő találatai

Gyengébbre sikeredett ősz után nagyszerűen kezdte a tavaszi szezont a Makó FC NB II-es labdarúgócsapata. A zöld-sárgák előbb a Karcagot, majd az elmúlt hét végén a Budafokot is legyőzték. A két meccsen Hadár Attila háromszor talált be az ellenfelek kapujába.
– Őszinte leszek, nem számítottam ilyen nagyszerű rajtra, „csak" négy pont megszerzésében reménykedtem – árulta el az erős felépítésű támadó, Hadár Attila. – A Karcaggal szemben három pont volt bekalkulálva, de előzetesen a budafoki kirándulásunkra csak döntetlent tippeltem. Én örülök a legjobban, hogy túlteljesítettük az általam remélt penzumot.

A tévedésben elsősorban maga a csatár a ludas, hiszen két nagyszerű fejes góllal keserítette meg Gelei Károly együttesének életét.
– A szünetben alapos fejmosást kaptunk Takács Zoltán edzőnktől és Csák Zoltán szakmai igazgatótól – folytatta a 29. évében járó csatár. – Teljesen igazuk volt, az első félidőben tompák voltunk. A folytatásban már nem volt probléma az akarásunkkal, huszonöt perc alatt 0–1-ről megfordítottuk az eredményt 3–1-re. Kijött a téli felkészülés alatt végzett rengeteg edzésmunka. Jó volt érezni, hogy szinte nem tudunk elfáradni.
Hadár az őszi tizennégy meccsen hat gólt szerzett, a két tavaszin már hármat.

– Minimum 12-őt tervezek az évad végére. Amennyiben nem szenvedek sérülést, és a formámban sem lesz törés, biztos vagyok benne, hogy teljesítem a megígért mennyiséget. Sőt: még annál is többet. Természetesen nekem ez is fontos, de mindenképpen ez elé helyezem a csapat jó szereplését. Egy évvel ezelőtt is tavasszal voltunk jobbak, hiszem, hogy ez most is így lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyorsan, mint a Szél

A Szegedi UE négyfős csapata, száz százalékot teljesítve, négy érmet szerzett a vasárnap véget ért… Tovább olvasom