Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Hajdú B., Kolti, Zubai és a fogadók

Csütörtök délután a Szerencsejáték Zrt. Szilléri sugárúti lottózójában Totó-Góltotó néven a fogadók számára szerveztek összejövetelt, méghozzá sztárvendégekkel.

A kvízjátékkal is tarkított programon az érdeklődök három neves vendéggel beszélgethettek, hiszen a Naturtex-SZTE-Szedeák magyar bajnok csapatkapitánya, Kiss Zsolt, valamint a Pick Szeged válogatott beállósa, Zubai Szabolcs mellett a népszerű kommentátor, Hajdú B. István is megjelent, akivel a Délmagyarország szombati számában interjút olvashatnak.

A program egy kvízjátékkal kezdődött, amelyen fogós kérdésből nem volt hiány, a totózás történelmének minden fontos kérdésére tudni kellett - vagy jól kellett megtippelni - a választ a győzelemhez.

A népszerű kommentátor, Hajdú B. István egy körkérdésekből álló interjút rögtönzött a két sportolóval. Kiderült, hogy a Szedeák "Kolti" becenevű kapitánya rendszeresen, míg a Pick Szeged harcias beállósa csak alkalmanként, néhány sportág világeseményei közben szokott totó szelvényt kitölteni.

A Szerencsejáték Zrt. képviselői elmondták, hogy már megszámlálhatatlan azoknak a sporteseményeknek a száma, amelyekre a Totó és a Tippmix segítségével fogadni lehet. Mostanság a játék utóbbi formája jóval népszerűbb lett, de az előbbi nagy hagyományokkal és törzsközönséggel rendelkezik, így most a szelvényfeladás az internetes fogadási lehetőségek ellenére is fénykorát éli.

Főként a régi motoros fogadók fogalmaztak meg kérdéseket, javaslatokat és kritikákat. Például hiányolták a mára csak interneten megjátszható, bonyolultabb kötéseket, és szeretnék visszahozni, hogy a szelvényekre kiírják a csapatok nevét, mert az hozzátartozik az igazi totó érzéshez.


Csütörtök délután a Szerencsejáték Zrt. Szilléri sugárúti lottózójában Totó-Góltotó néven a fogadók számára szerveztek összejövetelt. Fotó: Karnok csaba

Csütörtök délután a Szerencsejáték Zrt. Szilléri sugárúti lottózójában Totó-Góltotó néven a fogadók számára szerveztek összejövetelt. Fotó: Karnok Csaba

 

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női póló a SZUE-ban

Negyedik alkalommal rendezik meg a hagyományos Taylor&Nash női vízilabdatornát. Tovább olvasom