Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 13°C Még több cikk.

Haller Ákos kikapott a hosszú távú versenyen

A szokásos tavaszi hosszú távú evezősversenynek – amelyen hat kilométert tettek meg a nevezők – ezúttal is Csepel adott otthont. A viadalon a Démász-Szegedi VE harmincfős küldöttséggel vett részt. Kisebb meglepetést jelentett a Tisza-partiak olimpiai ötödikjének, Haller Ákosnak a harmadik helye egypárban.
– A felkészülés ezen szakaszában ez még nem katasztrófa. Az a kettő, aki most megverte, a csepeli Varga Tamás és a váci Pető Tibor, korábban is jobb volt nála ezen a távon. Az eredmény nem vészes, inkább csak bosszantó – nyilatkozta a Démász evezősedzője, Dani Zsolt.

A Tari János, Jankó László duó szerezte könnyűsúlyú kormányos nélküli kettesben a szegedi küldöttség egyetlen felnőtt aranyérmét. Rajtuk kívül Kónya Aliz (női egypár) és Márton Gábor (korm. nélküli kettes) végzett a harmadik helyen. A fiataloknál két serdülő korú sportoló, Tancsik Judit és Balázs Réka ért el figyelemre méltó eredményt az idősebbek közt.

Eredmények

A hosszú távú verseny szegedi érdekeltségű eredményei. Férfiak, felnőttek, egypár: 3. Haller Ákos. Férfi kormányos nélküli kettes: 1. Démász-Szeged (Tari János, Jankó László), 3. Csepel, Démász-Szeged (Zöld, Márton Gábor). Nők, felnőttek, egypár: 3. Kónya Aliz. Ifjúságiak, férfiak, kormányos nélküli kettes: 2. Démász-Szegedi VE (Radics Béla, Kiss Bence). Nők, egypár: 6. Tancsik Judit. Könnyűsúlyú egypár: 2. Balázs Réka. Serdülők, fiúk, kormányos négyes: 1. Démász-Szegedi VE (Bakacsi Norbert, Blutmann Kristóf, Dumitrás István, Lele Máté, korm.: Jancsó Tamás). Edző: Kitka Gergely, Szierer János, Dani Zsolt.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyjaink emléke

Játéknak gondoljuk. Az Álomcsapat-szavazást mindenképpen. Emlékezni szeretnénk nagyjainkra. A… Tovább olvasom