Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Harmadszor is kupagyőztes az A-Híd Szeged

Az első félidőben eldöntötték, utána már csak az előnyre vigyáztak: Kupagyőztes az A-Híd Szeged VE! Köszöntse őket ma este az Art Hotelben!

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

MÉGIS LESZ KÖSZÖNTÉS FOGADÁS! Irány az Art Hotel Szeged! Fél kilenc és kilenc között érkezik a csapat!

A-Híd Szeged-Szolnok 9-5 (5-1, 2-1, 1-1, 1-2)

Férfi vízilabda magyar kupa, döntő, Szolnok, 1000 néző. Vezette: Székely, Marosvári.
A-Híd Szeged: Nagy V. - Kiss Cs. 3, Juhász 1, Tóth M., Szivós 3, Seman, Decker Á. Csere: Kunac 1, dr. Molnár T. 1, Sánta, Hegedüs, Jansik Sz., Vincze M. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Szolnok: Decker A. - Vámos 2, Gocsics, Jansik D., Kis, Hosnyánszky 1, Mitrovics 1.Csere: Lévai (kapus), Vörös, Török 1, Alkeszics, Pásztor. Vezetőedző: Kovács István.
Gól - emberelőnyből: 8/1, illetve 12/2.
Gól - ötméteresből: 1/0, illetve 1/1.

Vincze Balázs: – Ez egy olyan forgatókönyv volt,  amelyet tökéletesen játszottak el a színészek, így egy szép film lett a vége – még azt sem bánom, hogy a vége unalmasra sikerült. A szegedi fedett uszoda nem a vízilabdacsapatnak, hanem a szegedi embereknek épülne, és ha ez jövőre elkészülne, akár ott is meg lehetne rendezni a kupa 2014-es négyes döntőjét.

Nagy Viktor: – A mérkőzés előtt még nem éreztem annyira a ritmust, de az első másodpercek után már igen. Ha beszélhetünk tökéletes játékról, akkor ez az volt. A taktikánk kitűnő volt, amit fegyelmezetten be is tartottunk, emellett egyéni remeklések is segítettek minket. Alig hibáztunk, az eredményjelzőn is ez látszik.

Kiss Csaba: – Most már lehet azt mondani, hogy kupaspecialisták vagyunk. A Szolnokot talán összeroppantotta a hazai pálya és a körítés terhe, fura módon mi voltunk lélektani előnyben. Boldogok és elégedettek vagyunk, mert mindent megtettünk a sikerért.

Szivós Márton: – Nem volt tökéletes a meccs, de nagyon közel volt hozzá. Bár figyeltek rám a szolnokiak, a csapattársaimnak köszönhetően volt helyem lőni, ennek köszönhető a három gólom. Külön kiemelném Nagy Viktort, aki zseniálisan védett.

Juhász Zsolt: – Edzőnk remekül felkészített minket a fináléra, mi pedig minden taktikai utasítást betartottunk, ennek köszönhetően sikerült nyernünk. Nem a gólom a lényeg, inkább a Molnár Papesznak adott gólpasszomnak örülök.

Tóth Márton: – Most is itt lóg az aranyérem a nyakamban, ami hatalmas boldogsággal tölt el. Csodás volt a meccs, olyan szinten védekeztünk, ami döntőnek bizonyult, Viktor pedig nagyszerűen védett. Idén az Universiadén is sikerült aranyérmet nyernem, az
a medál közvetlenül emellé kerül majd.

Sánta Dániel: – Csodás érzés ilyen fiatalon átélni ezt a sikert,  ennek részesévé válni. Hihetetlen  egység jellemzett bennünket
a döntőben, csapatként küzdöttünk az utolsó pillanatig.

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Botka László, Szeged polgármestere SMS-ben rögtön gratulált Cserhalmi Julianna elnöknek és Juhász György technikai vezetőnek. A város első embere a jövő héten hivatalában köszönti, fogadja a kupagyőztes csapatot.


Az A-Híd Szeged remek játékkal rukkol elő, és hódította el zsinórban harmadszorra a magyar kupát. A csapat ez egész meccset uralta.


IV. negyed
8. perc:
Kiss feljön a víz alól, Alekszicset tréfálja meg. Kupagyőztes az A-Híd Szeged!!!

7. perc: Támadgatunk, öljük az időt. A Szegedé a labda. Másfél perc. Négy perces kiállítás Mitrovicsnak, Juhászt ütötte fejbe. Jansik Szilárd elhibázza az ötméterest.

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrewa (galéria)

6. perc: Sánta elől elhozzák a labdát. Török most betalál, 9-5.

5. perc: Már zúg a "Kupagyőztes!" Török Béla, kapufa. Most ő ellenfél, így nem bánjuk, Hosnyánszky szépít, 9-4.

4. perc: Előnybe kerül az A-Híd. Ráültünk a labdára, ment az idő, majd Nagy véd, Mitrovicsot teszi tönkre.

3. perc: Hegedüs labdaszerzése. Szivós lő, a hazai kapus véd, de marad a Szegednél a labda.

2. perc: Elveszíti a labdát az A-Híd, majd egy remek védekezés, után támadhat. Szivós! Bomba! 9-3. Mesterhármas!

1. perc: A Szolnoké a labda. Hazai előny, egyszer, kétszer. Nagy Viktor!


III. negyed
8. perc: Elrontják a szegediek a támadást. Labdát szerzett az A-Híd. Előny, kimarad. Kár. 8-3 ide a harmadik negyed után.

7. perc: Hatodik szegedi előny, sokkal fölé. Tóth Mártont küldik ki, Vámos, 8-3.

6. perc: Szivós blokkol. Extázisban játszik a Szeged!

5. perc: Seman újabb előnyt harcol ki. Időt kér Vincze Balázs vezetőedző. Kimarad az előny.


Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrewa (galéria)

4. perc:
Szeged emberelőny. Seman harcolta ki. Tóth Márton lövése a kapufát érintve hagyja el a medencét. Hazai előny, Jansik Dávid 2 méterről. Nagy Viktor!!!!

3. perc: Juhász ejt fölé, de már előtt szegedi szabálytalanság. Hosnyánszky csúnyán fölé.

2. perc: Szegedi előny, dr. Molnár Tamás húzza be, 8-2. Kettős előnyben a Szolnok, kapufa.

1. perc: A hazaiaké a labda, Nagy Viktoré az első védés.

II. negyed
8. perc:
Hazai ziccer, átejtik Nagy Viktort, Tóth Marci a gólvonal előtt hárít! Ő húzza kapura a labdát, kapufa. Egy távoli hazai próbálkozás, fölé, 7-2-re vezetünk.

7. perc: Juhász, könnyen hárít a hazai kapus.

6. perc: Elveszítjük, majd visszakapjuk a labdát.

5. perc: Végre! Előnyt kapunk. Időt kér Vincze mester. Micsoda figura, Kiss húzza be közelről, a center posztról, 7-2. Hazai előny, azonban szegedi blokk. Szivós 10 méterről, mellé. Jó kapusnak van szerencséje, hazai kapufa.

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrewa (galéria)

4. perc: Újabb hazai előny, már a negyedik. Ez is kimarad. Kivédekezte a Szeged. Hegedüs távolról, mellé. Vámos gólra váltja az ötödik szolnoki előnyt, 6-2.

3. perc: Sánta szabálytalan, elveszik a labdát, majd kiállítják a szegedi játékost. Időt kér a Szolnok. Hiába az emberelőny, Nagy a kapuban. A világ legjobb kapusa. Szivós Márton lő, centikkel mellé.

2. perc: Kontra, Sánta került helyzetbe, ziccerben, víz alá viszi. Újabb remek szegedi védekezés, Vámost blokkolták.

1. perc: Kapust cserélt a Szolnok. Decker Attila helyett Lévai a kapuban. Aljosa Kunac a víz alól jön fel, 6-1. Kontra. Jöhet a Szeged.

I. negyed
8. perc:
Kiss Csaba emelkedik, bomba, de micsoda, 7 méterről, 5-1. Remek szegedi szerelés, időt kér Vincze Balázs, még 32 másodperc a negyedből. Több gól nincs, 5-1-re vezet a Szeged az első negyed után.

7. perc: Újabb remek szegedi védekezés. Szivós Márton, 4-0! Időt kért a Szolnok. Hazai ötméteres, Kis harcolta ki. Mitrovics, 4-1.

6. perc: Hazai előny, Nagy Viktor elképesztő bravúrral véd.

5. perc: Hazai előny, szegedi blokk. Sánta. Hegedüs lő, blokkolják, fölé.

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrewa (galéria)

4. perc: Több hazai blokk, majd Juhász ejt, 2-0. Újból Nagy Viktor. Szivós Márton! Micsoda kezdés! 3-0.

3. perc: Seman viszi víz alá a labdát, Nagy Viktor bravúr! Előnyben a Szeged.

2. perc: Rossz szegedi bejátszás, fordul a Szolnok. Hosnyánszky méterekkel fölé.

1 perc: A Szeged hozza el a labdát, Kiss bombagól, 1-0. Vámos, sokkal mellé.

16.14: A szegedi drukkerek elénekelték a Himnuszt.

16.12: Csak érdekesség, hogy a szegedi csapatban egyetlen télen született játékos sem található, viszont nyári annál több, nyolcan születettek júniusban, júliusban és augusztusban.

16.11: A Szeged a Kaposvárt verte az elődöntőben 15-4-re, a Szolnok a Vasast 11-8-ra.

16.09: Az elmúlt három meccsen nem tudott nyerni a Szeged. Az őszi bajnokin 8-6-ra kaptak ki a Vincze-fiúk, míg az elmúlt szezon elődöntőjében 11-9-re és 11-8-ra nyert a Szolnok. Előtte viszont csak szegedi siker született.

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrewa (galéria)

16.08: A Cattani fémjelezte szegedi tábor jóval hangosabb, a szolnokiak csendben ülnek.

16.07: Már a parton a csapatok, kezdődik a bemutatás.

15.52: A Szolnok már a medencében, nálunk a labdák már bent.

15.48: Jönnek a férfiak. Egyszerre érkezik a címvédő Szeged és a Szolnok a medencéhez.

15.47: Zajlik a női döntő eredményhirdetése, boldog dunaújvárosi, szomorú egri játékosok.

15.40: A szegedi drukkerek már a lelátón. Közel 15-en ordítják, hogy Hajrá Szeged!"

15.35: A női döntőt nagy csatában 10-9-re a Dunaújváros nyeri az esélyesebb Eger ellen.

Sima címvédés: Szeged-Szolnok magyar kupadöntő. Fotó: Schmidt Andrewa (galéria)


15.27: Vincze Balázs belenézett a női döntőbe, majd nyilatkozott a delmagyar.hu-nak: - Persze, hogy van bennem drukk, kevesebbet is aludtam, ez eddig nem volt megszokott. Maradt bennünk erő a Kaposvár elleni elődöntő után, a meccsen, amit kértem sok mindent visszakaptam a fiúktól. Most is felkészültünk a Szolnokból, elemeztük őket. Nagy csatára számítok, és mindenképpen szeretnénk nyerni. Mindenki harcra kész, egészséges. Fontos lesz, hogy ne legyenek hullámvölgyeink. Ez Szegeden megvolt, ezért tudott nyerni elleni a bajnokságban a Szolnok.

15.18: Tényleg jó és szép az új uszoda, de a két csapat nem itt öltözik, hanem a szegedihez hasonló sátortetős uszoda mellett, majd fürdőköpenyben, a szabadban kell átballagniuk.

15.12: A szolnoki férfi csapat már a lelátón. A szegedi drukkerek pedig még a parkolóban gyülekeznek. Közben megérkezik az A-Híd Szeged is, az öltözőbe mennek a játékosok. Az uszoda szomszédságában lakott a csapat.

14.57: Üdvözlünk mindenkit Szolnokról. Javában zajlik a női döntő, a 2. negyed hajrájában a Dunaújváros 6-4-re vezet az Eger ellen. A lelátón többségben az újvárosi drukkerek, akik eddig többször tapsoltak, mint az egri szurkolók. Az zsoda szép, a világítás gyalázatos, erre minden csapat panaszkodott, a sajtónak van egy lelátó, de asztal nincs. A laptop a tollforgatatók ölében van.

A férfi vízilabda magyar kupa történetében eddig egyetlen csapat volt képes arra, hogy zsinórban három címet nyerjen, mitöbb, az Újpest 1931 és 1936 között egymás után hatszor bizonyult a legjobbnak. Azóta történt több olyan duplázás is, amit az A-Híd Szeged véghez vitt az előző két évben, de triplázásra még nem került sor. Erre a bravúrra hajt a Vincze-legénység, méghozzá Magyarország - és egyben Európa - egyik legjobb keretével bíró Szolnok ellen, amely ráadásul a hazai pálya előnyét is élvezi, így elkél a biztatás.

Szurkoljuk ki együtt az újabb kupasikert a döntőben! Hajrá Szeged!

Itt olvashatja tudósításunkat a szombati elődöntőről:

A-Híd Szeged-Kaposvár 15-4 (4-1, 4-2, 2-0, 5-1)

Férfi vízilabda magyar kupa, elődöntő, Szolnok. Vezeti: Marjay, Dodog.
A-Híd Szeged: NAGY - DECKER 1, Kiss 1, SZIVÓS 3, Juhász 1, TÓTH 5, Seman. Csere: Jansik 1, Sánta, Hegedüs, Molnár 1, KUNAC 2, Vincze M. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Kaposvár: SZÉCSI - Berta 1, Dőry 1, Surányi, Juhász-Szelei 1, Benics 1, Ronen. Csere: Dobos, Szilvasán, Prikidánovics, Kincses, Kutasi. Vezetőedző: Fekete Szilveszter.
Gól - emberelőnyből: 5/2, ill. 11/0.
Gól - ötméteresből: 4/3, ill. 1/0.
Kipontozódott: Surányi.

Vincze Balázs: - Az elmúlt időszakban nem volt sok rangadónk, így örülök, hogy így is koncentráltak tudtunk lenni. Kisebb különbség sem lepett volna meg, de a teljesítményünk nagyon jó volt, és több olyan elemet is ki tudtunk próbálni, amit eddig nem mutattunk. Bízom benne, hogy holnap is egy olyan remek hangulatú mérkőzést vívunk, mint ma.

Tóth Márton: - Taktikailag nagyon jól felkészültünk a hétvégére, fizikálisan és mentálisan is két meccsre készültünk, így nem lehet probléma, hogy a most mutatott formát átmentsük holnapra.

Az A-Híd Szeged vasárnap 16.15-kor vívja a finálét a házigazda Szolnok ellen, a Tisza-parti rivális ugyanis 11-8-as győzelmer aratott a Vasas elleni elődöntőben.

Szolnok-Vasas 11-8 (3-1, 3-2, 1-1, 4-4)
Gólszerzők: Vámos 4, Hosnyánszky, Mitrovics 2-2, Vörös, Alekszics, Pásztor 1-1, ill. Brguljan, Csapó 3-3, Steinmetz 2.

4. negyed (5-1)

8. perc: Seman harcol ki egy fórt, Vincze Balázs időt kér. Decker Ádám egy sakk-mattra kijátszott emberelőny végén eredményes, már csak az üres kapuba

6. perc: Megint Tóth Márton úszik meg, most is bevágja a ziccert, méghozzá egy gyönyörű pöcköléssel. 14-4

5. perc: Jansik Szilárd büntetőből szerzett góllal válaszol Berta József találatára. 13-4

4. perc: Nem az első eset, hogy egy szegedi a kaposvári kapu elúőtt marad, most Tóth Márton értékesíti a ziccert. 12-3

3. perc: Szivós Márton ugyanolyan nagy lövést ereszt el, mint korábban Kiss Csaba. 11-3

2. perc: "Nem akarok anarchiát! Mindenki össze-vissza játszik." - ezt időkérésnél Fekete Szilveszter, a Kaposvár vezetőedzője mondta tanítványainak.

1. perc: A szegedi védekezés továbbra is tökéletes, ilyen fal előtt Nagy Viktor csak csemege lövéseket kap, a sávokat annyira jól védik Deckerék.

3. negyed (2-0)

8. perc: Kiss Csaba óriási bombájával 10-3

7. perc: Kiharcolunk egy fórt, Vincze Balázs időt kér.

6. perc: Decker lövését is védi Szécsi.

5. perc: Papesz kísérlete nem jó, de ezt is szép passz előzte meg.

4. perc: Nagy Viktor és a kapufa "összjátéka" révén nem kapunk gólt.

3. perc: Szécsi véd, pedig Tóth Márton jó helyzetbe került.

2. perc: Emberelőnyben a Kaposvár időút kér, de egy gyors akció végén a kapu mellett suhan el a labda. A túloldalon Szivós passza után Aljosa Kunac két kaposvári védő között is betalál. Harcias találat volt. 9-3

1. perc: A védekezésre most egyik oldalon sem lehet panasz. Jansik Szilárd szép gólt szerez, de érvénytelen a találata.

2. negyed (4-2)

8. perc: Berta lövését Nagy Viktor hárítja, így ötgólos különbséggel fordulnak a csapatok.

7. perc: Juhász-Szelei Norbert egy pattintott lövéssel szépít. 7-3 Molnár Tamás ötméteresét védi Szécsi Zoltán, épphogy nem csorog be a labda. Papesz a kapu előtt marad és egy szegedi labdaszerzés után ziccerbe kerül, ekkor már eredményes. 8-3

6. perc: Hegedüs Gábor toronyként magasodik ki a vízből, labdá is szerez. Remek védekezés emberhátrányban, a Kaposvár időkérése után kapuralövési gem jutott.

5. perc: Tóth Márton ziccerben, nem tud hibázni. 7-2

4. perc: Most lövésig sem jut el a Kaposvár, remek volt a szegedi védekezés.

3. perc: Benics farag a hátrányból. 6-2

2. perc: Vincze Balázs időt kér, hiszen a Szeged emberelőnybe kerül. Aljosa Kunac gyors labdajáratás után kap egy remek passzt, ős is kapásból eredményes, szép összjáték volt. 6-1

1. perc: Ezúttal is a Kaposvár nyeri az úszóversenyt, de Nagy Viktorral nem tudnak mit kezdeni. Újra egy remek Szivós-Tóth összjáték, a végén Tóth Márton kapásból a kapuba tolja a labdát. 5-1

1. negyed (4-1)

8. perc: Pattintott lövéssel is próbálkozik a Kaposvár, amit Nagy Viktor véd, az ejtésük pedig a kaput sem találja el.

7. perc: Nagy Viktor megint brívúrral hárít, majd Juhász Zsolt gólra váltja a második szegedi ötméterest. 4-1

6. perc: A kapuban Nagy Viktor! Remek formában a világbajnok hálóőr!

5. perc: Szivós Márton elöl marad, ziccerbe kerül, gólra is váltja. 3-1

4. perc: Szivós Márton fantasztikus passza után Tóth Márton a szélről remek lövőhelyzetbe kerül, az Universiade-győztes játékos pedig ki is használja a lehetőséget. 2-1

3. perc: Déry Farkas szerzi a találkozó első gólját. 0-1 Szivós Márton magabiztosan értékesített büntetővel egyenlít. 1-1

2. perc: Mindkét oldalon a kapusok villognak.

1. perc: A Kaposvár nyeri a ráúszást és rögtön egy ötméterest harcol ki. Nagy Viktor hárítja a büntetőt! A túloldalon Tóth Márton a kapufát találja el, emberfórbn pedig Szivós Márton lövését Szécsi hárítja bravúrral.

14.40: Üdvözöljük olvasóinkat, hamarosan keződik az elődöntő. A Kaposvár története során először szerepel a legjobb négy között, az A-Híd Szeged viszont a legutóbbi két kiíírás győztese, és ha most is nyerne, akkor az első klub lenne, amely zsinórban háromszor hódítja el a magyar kupát.

A két csapat szegedi bajnokija sima A-Híd győzelmet hozott, de ez most teljesen más csata lesz: egy kupamérkőzésen bármi előfordulhat, pláne a Final Fourban. A kétszeres címvédő Vincze-legénység ellenfele a Kaposvár lesz, amely meglepetésre jutott a legjobb négy közé, de nem érdemtelenül. A háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán fémjelezte Kaposvár nem adja majd könnyen magát, szükség lesz a bíztatásra.

Szurkolja ki velünk a győzelmet! 14.45-től online tudósítással jelentkezünk az elődöntőről. Hajrá Szeged!

Korábban:

Török Béla lő, gól!

Emlékeznek még a tavalyi férfi vízilabda magyar kupa döntőjének hosszabbítására? Amikor az előbbi mondatot hallottuk a tévéből, a napfény városában már szinte el is kezdődött a fieszta, az utolsó dudaszót követően pedig az A-Híd Szeged minden tagja vízbe ugrott örömében, hiszen sikerült megvédenie címét.

A Szolnok ellen aratott győzelem szép emlék, és erőt is kell adnia, ugyanis Vincze Balázs legénységének nehéz dolga lesz az újabb Final
Four alkalmával. Az erőviszonyok alapján szombaton a Kaposvár ellen a Szeged, a Vasas ellen pedig a házigazda Szolnok továbbjutása valószínű – persze egy kupacsatában bármi megtörténhet. Ha bejön a papírforma, akkor vasárnap megismétlődhet a tavalyi finálé a két kétszeres kupagyőztes között, ami külön pikantériát adna annak, hogy a szegedi Török Béla már a Tisza-parti riválist erősíti.

Nagy Viktorék (szemben) holnap a Kaposvár ellen ugranak medencébe a magyar kupa elődöntőjében. Fotó: Frank Yvette
Nagy Viktorék (szemben) holnap a Kaposvár ellen ugranak medencébe a magyar kupa elődöntőjében.
Fotó: Frank Yvette

Egy ilyen csatában nagy szükség lesz egy olyan világbajnok játékosra, aki annyi címet nyert eddig a sorozatban, mint a két klub összesen. Nagy Viktor, a szegediek hálóőre még a Vasas színeiben emelhette magasba négyszer a trófeát – a bajnoki serleget pedig ötször –, így védései mellett rutinjával is előreviheti az A-Híd szekerét.

A hétvégi program

A magyar vízilabdakupa négyes döntője pénteken a női elődöntőkkel kezdődik, szombaton a férfiak küzdenek a továbbjutásért, vasárnap pedig jön a két finálé.

A mérkőzéseket a Digi Sport 1 élőben közvetíti, a delmagyar.hu pedig online tudósítással jelentkezik. Női elődöntők, péntek, 17.45: Dunaújváros– Hungerit-Szentesi VK. 19.30: Eger–Szegedi Vízmű Taylor& Nash Szegedi Egyetem. Férfi elődöntők, szombat, 14.45: A-Híd Szeged–Kaposvár, 16.30: Szolnok–Vasas. Vasárnap a női döntő 14.30-kor, a férfi finálé 16.15-kor kezdődik.

– Múlt heti betegségemből teljesen felépültem, a világligában már védhettem is, ráadásul jó formában, így rajtam nem múlik semmi. A válogatott kapusedző, Gergely István csak annyit kért tőlem a görögök elleni meccs előtt, hogy lazuljak el és élvezzem a játékot. Bejött, ez pedig nagy lökést ad hétvégére – kezdte a beszélgetést Nagy Viktor, aki még a Szolnok elleni hazai vereség után hagyott ki egy hetet. – Abból a bajnokiból sokat tanultunk, várhatóan ezt kamatoztatni is tudjuk, de elsőként a Kaposvárra készülünk, hiszen nem véletlenül került a négyes döntőbe.

A klasszis kapusnak mindegy, hogy melyik csapat ellen játszik finálét, volt klubja ellen is ugyanúgy készülne, mint más esetben.

– A lényeg, hogy a társaimmal együtt úgy szálljunk ki a vízből, hogy mindent megtettünk a hétvégén. Az edzéseken tapasztaltak alapján ezzel nem lesz baj, mindenki teljes erőbedobással készül. A taktikai repertoárunk megvan egy ilyen sikerhez, és a motivációval sincs gond. Én például hiába nyertem négyszer kupát, akkor is ugyanolyan tűzzel kell játszanom, mintha most lenne rá esélyem először – mondta Nagy Viktor.

Olvasóink írták

 • 19. fxtrader 2013. november 18. 00:40
  „Távolról írok, de szegedi szívvel... mert magyar vagyok, szegedi és a lelkemben az is maradok, bár hiába űzött el a hazám... nagyon nagy büszkeséggel tölt el hogy végre sikerült az eltervezett dolgokat teljesen végrehajtani, erről van szó!!! A sikereket nem kell megmagyarázni....”
 • 18. zehn 2013. november 17. 21:26
  „Nagyszerű siker, gratulálok a csapatnak! Remélem, az említett fogadáson szóba kerül a régóta ígérgetett fedett uszoda ügye is. Ahogy Vincze Balázs mondta, nem csak a sportolóknak, hanem minden szegedinek épül majd. Csak már látnám!!!!”
 • 17. hangman 2013. november 17. 20:43
  „Hatalmas játék volt, minden összejött, Marci meg világklasszis volt, rég láttam ilyen kiemelkedő teljesítményt elől és hátul is! Gratula az egész csapatnak!”
 • 16. Zotya100 2013. november 17. 19:24
  „"MÉGIS LESZ KÖSZÖNTÉS FOGADÁS! Irány az Art Hotel Szeged! Fél kilenc és kilenc között érkezik a csapat!" -- Hát, ez nekem már késői infó, sajnos. Az előző szerint még nem volt tervezve.”
 • 15. egyszurkoló 2013. november 17. 18:44
  „azt gondolom, valamivel készülhetnénk mi szurkolók a fiúknak a pénteki meccsen, vagy utána. kiváló alkalom lehet az ünneplésre, nem?!?!?
  én egyébként szombaton ott voltam. akkor is ügyesek voltak. csak reméltem, hogy ma is azok lesznek, és nagyon örülök, hogy sokkal-sokkal többek voltak, mint ügyesek!!!!
  GRATULA!”
 • 14. kipkop 2013. november 17. 18:28
  „Botka a köszöntésen túl az új fedett uszodát intézze a csapatnak és Szegednek. Még az sem lesz baj, ha az oda vezető utat és környékét térburkolat fedi, hogy neki is legyen némi öröme.”
 • 13. NP1 2013. november 17. 18:27
  „Szégyen, hogy ennek a csapatnak nincs egy normális fedett uszodája.
  Bohács Zsolt mint az országgyűlés sport bizottságának elnöke vajon hogyan képviseli Szeged érdekeit?”
 • 12. Zotya100 2013. november 17. 18:25
  „11. -- "A kupagyőztes csapat jelenleg is Szolnokon van, így ma este biztosan nem lesz fogadás, közös ünneplés a Széchenyi téren." -- Gondolom ha a jövő héten lesz ilyen, tudni fogunk róla.”
 • 11. Bábkacsa 2013. november 17. 18:00
  „érkezés, ünneplés? Mikor és hol?”
 • 10. Zotya100 2013. november 17. 17:52
  „9. laca, ahogy mondod! Bár már a mi új uszodánkat avatnánk így, de az még odébb lesz. Gratulálok a csapatnak!!!
  Ha valakinek van(lesz) infója, kb. mikor ér be a csapat a Széchenyi térre, írja meg. Gondolom az idén is lesz ünnepélyes fogadás, szeretnék ott lenni!”
 • 9. laca74 2013. november 17. 17:33
  „Igy kell felavatni egy uszodát idegenben:) brutálisan jó játék a csapattól és fantasztikus siker megint! maximális gratula a csapatnak!!!!”
 • 8. Tisza 2013. november 17. 17:31
  „Gratulálok a csapatnak, az őszi kupát megint megnyerték !
  A következő kupa májusban, hát ha azt is sikerül!
  Idő még van bőven fölkészülni.”
 • 7. Zotya100 2013. november 17. 16:42
  „Csodásan játszunk, Viktor zseniális!!!!”
 • 6. zehn 2013. november 17. 15:45
  „Sajnos a Szolnok a mumusunk, épp ideje visszavágni nekik!”
 • 5. hangman 2013. november 16. 20:48
  „Holnap vissza kell vágni a szolnoknak a múltkori vereségért.”
 • 4. Zotya100 2013. november 16. 20:36
  „3. -- Fölösleges reagálni kreatív hozzászólásaira, akkor előbb-utóbb elmarad. A provokálás élteti.”
 • 3. lifeguard81 2013. november 16. 19:41
  „Szép volt fiúk sajnálom hogy nem lehettem ott veletek de itthonról szurkoltam nektek. Holnapra sok sikert nektek :)
  És kedves kreatív ha szerinted ez a vízilabda élsport-imitáció akkor gyere le kedden délelőtt 1 kiadós edzésre várunk :)”
 • 2. kreatív 2013. november 16. 18:32
  „Elkeserítően szánalmas cirkusz! Hol a sportélmény! Megelhetési magyar élsport-imitáció!!!!”
 • 1. Zotya100 2013. november 15. 15:51
  „Ez az, Viktor, hajrá Szeged!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Szedeák ellen szakadt meg a Falco rossz sorozata

Az eddig nyeretlen hazaiak 89-74-re győzték le Kiss Zsoltékat a férfi kosárlabda NB I A… Tovább olvasom