Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Hazai pálya, hazai arany

Nyugodtan kijelenthetjük, igazi házibajnokság volt. Olyan, mint amikor a hétköznapokon a GabonaTransz tekései edzenek. Hol egy üdítő, hol egy csoki, hol más a tét, a lényeg azonban ugyanaz: ki győzi le a másikat.
Ezúttal azért valamivel komolyabb célért léptek pályára az újszegedi teke- és bowlingcentrumbana játékosok, hiszen a felnőtt férfi országos bajnokságon először a páros érmeket kellett elosztani. Ebben a kategóriában két hazai duó, a Kiss Norbert, Földesi Zsolt, valamint a Karsai László, Kakuk Levente kettős volt a főszereplő – kiegészülve a zalaegerszegi Farkas, Németh duóval. Kissék hatalmas csatában léptek az első helyre az utolsó előtti sorban, de ekkor még nem tudhatták, mit hoz a jövő. Végül kiderült, két legyőzőt hozott: a Karsai, Kakuk duó ugyanis elképesztő mennyiségben ütögette le a bábukat, így meg sem állt az aranyéremig, sőt a zalaiak éppen egy fával, de megelőzték a másik szegedi kettőst, így Földesiéknek maradt az ezüst.

Ma 9 órától a Szilánk-kupa folytatódik, mégpedig a tegnap elért eredmények alapján a legjobb tizenkét csatájával az összetett és a napi egyéni érmekért – benne négy szegedivel. Jó ötlet volt Szegeden rendezni a döntőt!

SZILÁNK-KUPA FELNŐTT FÉRFI TEKE OB, DÖNTŐ, SZEGED
Párosok: 1. Karsai László, Kakuk Levente (mindkettô GabonaTransz-Szeged) 1308, 2. Farkas Sándor, Németh Csongor (mindkettô Zalaegerszeg)1258, 3. Kiss Norbert, Földesi Zsolt (mindkettô GabonaTransz-Szeged) 1257 fával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

UTE-Szeged Beton 7-8

Felejthető játékkal, de a végén mégis egy góllal 8-7-re győzött a Szeged Beton csapata az UTE ellen… Tovább olvasom