Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Horváth Tibor idén bajnoki címre tör

Idén is folytatódik az országos gyorsasági roncsderbi-versenysorozat.
Természetesen a tavalyi elsők meg akarják védeni címüket: erre a II. géposztályban a mórahalmi Szűcs Istvánnak, szériában a kiszombori Baranyi Sándornak, I. géposztályban a kecskeméti ifj. Gombai Zoltánnak lesz lehetősége.

Vannak, akik szintén a dobogó tetejére akarnak állni. Szériában a kiszombori Baranyi István a mindig sportszerű versenyzésével esélyes lehet a sikerre, ahogy a szegedi Horváth Tibor is. A II. géposztályban nem lesz könnyű dolga Szűcsnek: a szegedi fiatal, Fodor Martin az évek során sokat javult, minden esélye megvan arra, hogy ott legyen az élmezőnyben. Nem szabad elfelejteni a kecskeméti id. Gombai Zoltánt sem, és nem utolsósorban az üllési Balogh Zsoltot, akinek ha nem lesznek technikai gondjai, szintén esélyes a bajnoki címre.
 
A széria géposztályos Horváth Tibor harmadik lett tavaly. Fotó: Gárdián Andrea
A széria géposztályos Horváth Tibor harmadik lett tavaly. Fotó: Gárdián Andrea


Az I. géposztályban a két apátfalvi, Tisza Péter és Gabnai Győző sem ül majd tétlenül a babérjain, sőt, ha a bordányi Béres Levente visszatér, neki is lehet majd beleszólása az év végi eredményekbe.
Ez történt tavaly

A 2015-ös bajnokság végeredménye, széria géposztály: 1. Baranyi Sándor (Kiszombor), 2. Baranyi István (Kiszombor), 3. Horváth Tibor (Szeged), 4. Kurucz Csaba (Kunszentmárton), 5. Molnár Tibor (Makó), 6. Csorba Tamás (Kecskemét), II. géposztály: 1. Szűcs István (Mórahalom), 2. Fodor Martin (Szeged), 3. id. Gombai Zoltán (Kecskemét), 4. Baranyi Attila (Kiszombor), 5. Balogh Zsolt (Üllés), 6. Csanádi Zoltán (Ásotthalom), I. géposztály: 1. ifj. Gombai Zoltán (Kecskemét), 2. Tisza Péter (Apátfalva), 3. Gabnai Győző (Apátfalva), 4. Hajdú Imre (Mórahalom), 5. Zentai István (Makó), 6. Ragadics Mihály (Jánoshalma).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei díjazottak

A Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján csütörtökön gálaest keretében adták át Az év sportolója díjakat. Tovább olvasom