Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Hungerit-MetalCom: zarándoklat Újvárosba

A Hungerit-MetalCom Szentesi VK női vízilabdacsapata ma 16.30-kor játssza a bajnoki finálé 3. mérkőzését Dunaújvárosban. A három győzelemig tartó párharc állása 1–1, és a játékosok szülei is abban bíznak, az előny újra a Szentesnél lesz.
A bajnoki döntő első találkozójához hasonlóan újra zarándoklat indul Szentesről Dunaújvárosba. Több személygépkocsival érkeznek a szimpatizánsok, hozzátartozók, hogy segítsék a bravúrt, a győzelem kiharcolását.

– Természetesen ott a helyünk, akárcsak az első találkozón – mondta Kövér-Kis László, alias Tati, a csapat egyik erősségének, Kövér-Kis Rékának az édesapja. – A Köménymag egy részét szállítom, feleségemet, Zsuzsát, Hódi Józsefet, Kánvási Józsefet és Ohratka Jánost. A második meccset szerencsétlen körülmények között, 5 méteresekkel vesztettük el, bár az is igaz, a Dunaújváros jobban pólózott, mint az első találkozón. De nincs letargia, optimisták vagyunk, bízunk a sikerben. A lányom is közölte: nem mondtak le a bajnoki aranyról.

A center Hevesi Anita édesapja, Hevesi István is ott drukkol majd a Fabó Éva Sportuszoda lelátóján. Szintén győzelmet vár, ami szerinte a két mérkőzés tanulságait leszűrve elérhető. Lehet, hogy az újvárosi származású kapus, Jankovics Eszter édesanyja, Jankovics Sándorné – aki mai napig a Fejér megyei városban él – is kilátogat a döntőre:

– Ha lesznek szentesi drukkerek, közéjük ülve szurkolok a csapatnak – közölte Mária. – Már jártam úgy, hogy az újvárosiak közé telepedtem, és furcsán néztek rám, amikor a szentesi gólnak örültem, a hazainak nem – különösen, ha a lányomnak, Eszternek lőtték. Remélem, a szombati mérkőzést követően összesítésben megint a Hungeritnél lesz az előny.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Isten éltesse, Iván bácsi!

A szegedi vízilabda egyik legendája, Veress Iván holnap ünnepli 80. születésnapját. Tovább olvasom