Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Huszonegy szegedi arany görkorcsolyában

Fennállása legjobb eredményét produkálta a szegedi Tornádó Team csapata a görkorcsolya diákolimpia szegedi országos döntőjében.
A közel háromszáz induló között a Tornádó görkorisai 21 arany-, 9 ezüst- és 6 bronzéremmel gazdagodtak, ennek köszönhetően Csongrád megye megnyerte a megyék közötti összetett versenyt. A legeredményesebb versenyző Sántha Blanka, Hülber Dániel és Dékány Bence volt, mindannyian három-három aranyéremmel térhettek haza.

Szegedi dobogós eredmények

Rövid táv, aranyérmesek: Hunyadi Anna, Sajgó Anna, Iványi Tamás, Gardi Dominika, Monostori Eszter, Urbán Boglárka, Sántha Blanka, Hülber Dániel, Dékány Bence. Ezüstérmesek: Ujvári Réka, Horesnyi Fanni, Deák Dóra, Ujvári Ádám. Hosszú táv, aranyérmesek: Urbán B., Ujvári R., Iványi Tamás, Gardi D., Horesnyi F., Sántha B., Hülber D., Dékány B.. Ezüstérmesek: Kopilovic Eleonóra, Török Réka. Bronzérmesek: Sajgó A., Deák D., Ujvári Á., Monostori E. Váltók, aranyérmesek: junior D (Horesnyi F., Hunyadi A., Molnár Gabriella), junior C (Deák D., Kopilovic E., Sóti Mirella), junior B (Sántha B., Monostori E., Török R.), junior A (Hülber D., Dékány B., Forrai Benedek). Ezüstérmesek: junior D (Kmetykó Péter – Tuti, Iványi T.), junior E (Csőke Donatella, Sajgó A., Ujvári R.), junior E (Törtei József, Törtei Bence). Bronzérmesek: junior E (Urbán B., Püspök Fanni, Ozsváth Lili), junior C (Gardi D., Hunyadkürti Diána, Mucsi Eszter – KDE).

A jó rajt temérdek érmet jelentett a szegedieknek. Fotó: DM/DV
A jó rajt temérdek érmet jelentett a szegedieknek.
Fotó: internet

Olvasóink írták

 • 4. hahaha62 2011. június 09. 17:42
  „3. sportplusz 2011.06.08. 21:06
  Egyetértünk-de nem ez az irány -sajnos.Esőben és fagyban gyereket futtatni az viszont nagyon megy ---még jó , hogy nem nekem kell elmenni értekezletre a suliba !”
 • 3. sportplusz 2011. június 08. 21:06
  „....az a szomorú helyzet, hogy a tesitanároknak sajnos nem sok közük van ahhoz, hogy a gyerek milyen sporteredményeket ér el........nem is értem, mi az értelme a diákolimpiának.......a sporteredményeket úgy ahogy van el kellene ismerni a suliban.”
 • 2. hahaha62 2011. június 08. 18:14
  „Van olyan belvárosi iskola....ahol csak az iskola színeiben szerzett éremért jár dícséret.....szóval-még van hová fejlődni a pedagógia képviselőinek!”
 • 1. Embör 2011. június 08. 14:50
  „A diákolimpián a versenyzők az iskoláik nevei alatt indulnak és nem egyesületi színekben. Az egy más dolog, hogy hol edzenek. az edzésen gondolom nincs történelem óra. Egyébként gratulálok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karlovaci tékvandó-sikerek

A vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KSE is részt vett a Karlovac Open 2011 nemzetközi… Tovább olvasom