Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Ismét év sportolója díjátadás

Éppen egy hét múlva, december 16-án lapunk ismét megrendezi Az év sportolója díjátadó gálát. Ekkor derül ki, hogy a Délmagyarországnál és a Délvilágnál kik kapják a Szilánk Zrt. jóvoltából elkészített díszes díjakat.
Lapunk sportrovata az eddigi szép hagyománynak megfelelően ismét szeretné elismerni azokat a Csongrád megyei sportolókat, sportvezetőket, edzőket, akik eredményeikkel, emberi magatartásukkal példaképek lehetnek. A rovat munkatársai összedugták a fejüket, számba vették az idei eredményeket, felidézték a nagy eseményeket, s kemény vita után eldöntötték, hogy ki legyen 2008 női, férfi egyéni, csapat, ifjúsági leány, fiú sportolója. Ki kapja a sok lelkes és nagy szakértelemmel dolgozó edző közül az elismerést. A hosszú évtizedek óta szorgalmasan, szép sikereket magáénak tudó sportembereket pedig életműdíjjal kívánjuk elismerni. Az igazsághoz tartozik, most sokkal könnyebb helyzetben voltunk, mint egy olyan évben, amikor nincs olimpia. Szerencsére a Csongrád megyei sportolók nemcsak hogy részt vettek a világ legrangosabb eseményén, hanem kiváló eredményeikkel hozzájárultak a magyar sikerekhez. De említhetjük több sportág világbajnokságát vagy az öreg kontinens versenyét is.

2007 díjazottjai a szegedi No1 Pubban. Fotó: Frank Yvette
2007 díjazottjai a szegedi No1 Pubban.
Fotó: Frank Yvette

Azt is büszkén jelentjük ki, hogy rangja van a rendezvényünknek, hiszen az esemény ünnepélyességét illusztris vendégek, polgármesterek, cégvezetők is emelik. A Szilánk Zrt. jóvoltából pedig a díjazottak egyedi trófeát kapnak. Ebben az évben három különdíjat is szeretnénk kiosztani. Kettőnek megtaláltuk már a gazdáját, de a harmadikhoz kérnénk olvasóink segítségét. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a színvonal, az elért eredmények, sportolói magatartás figyelembevételével küldjék el annak a Csongrád megyei sportolónak a nevét, akit javasolnak az olvasói különdíjra, méghozzá a http://www.delmagyar.hu-n.

Az idén december 16-án, 18 óra 30 perckor Szegeden a No. 1 pub (Kölcsey utca) lesz a helyszíne a zártkörű eseménynek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Második Vonal

Tovább olvasom