Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > Jótékonysági Pick-mérkőzés Makón

Jótékonysági Pick-mérkőzés Makón

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata holnap 18 órakor jótékonysági mérkőzést játszik az iszapkárosultak megsegítésére Makón, az Orosháza ellen.

Süli Róbert - Délmagyarország napilap - 2010.10.26. 03:18
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
– Makón nagyon szeretik a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát, létezik egy kis szurkolói csoportunk, az Onion City, amelynek a tagjai rendszeresen ott vannak a meccseken, buzdítjuk a fiúkat – kezdte a beszélgetést Szabó Sándor, a drukkerek által Savikának becézett vezérszurkoló, aktív kézilabdás. – Tervben volt, hogy egy bemutató edzésre hívjuk el kedvenc csapatunkat, amikor a Dunántúlon bekövetkezett az iszaptragédia. Ekkor úgy gondoltuk, hogy jótékonysági meccset rendezünk a makói sportcsarnokban. A Pick és a szintén első osztályú Orosháza is partner volt ebben, így létrejött a Maros-parti városban már nagyon várt edzőmeccs. Két éve a Makó KC ellen játszott nálunk a szegedi csapat, akkor 800 néző volt a lelátón. Most is reménykedünk abban, hogy megtelik a csarnok.

A Pick–Orosháza meccset ingyen tekinthetik meg a nézők, az adományokat a bejáratnál gyűjtik a szervezők. Érdemes időben érkezni a csarnokba, hiszen érkezési sorrendben lehet helyet foglalni a lelátón.
A Pick Szeged együtteséből hiányoznak majd a válogatott játékosok – Mikler Roland, Katzirz Dávid, Lékai Máté és Zubai Szabolcs a magyar, Frantisek Sulc, Maros Baláz és Tomás Stranovsky pedig a szlovák nemzeti csapattal készül az Európa-bajnoki selejtezőkre.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...