Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Július 21-éig kaptak pihenőt az ASA-HNKC játékosai

Még egy hónapig pihenhetnek az ASA-HNKC NB I-es női kézilabdacsapatának játékosai, a felkészülés július 21-én kezdődik a régi-új edző, Farkas József által dirigált keretnek.
Az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC kézilabdás lányai éppen egy hónap múlva, július 21-én kezdik meg a felkészülést a 2008/2009-es szezonra. Az igazán komoly munka, az alapozás napi három tréninggel a második héten startol – tudtuk meg Mucsi Tamástól, az egyesület ügyvezetőjétől.

Az edzőtábort Hódmezővásárhelyen tartják, viszont előkészületi mérkőzésekre, tornákra rendszeresen elutaznak. Előbbiből nyolc lesz – minden héten egy-egy –, az utóbbi „kategóriát" pedig a romániai Nagybányán rendezendő erőfelmérő képviseli a programban. A bajnokság szeptember 6-án indul, a sorsolást július 4-én tartják a szövetségben.

A keret bővülhet egy 24 esztendős, balkezes orosz kézilabdással, aki az alapozás kezdetétől, július 21-étől két héten keresztül szerepel majd próbajátékon a kék-sárgák együttesnél. A régi-új edzőnek, Farkas Józsefnek ennyi idő alatt kell eldöntenie, igényt tart-e szolgálataira a következő szezonban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Fótos József

Neve összeforrt a vásárhelyi labdarúgás második sikerkorszakával. Tovább olvasom