Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Kajak-kenu vb: csodás arany férfi K2-ben, Kozák második, a női C2 harmadik

A 39. Mol sík vizi kajak-kenu világbajnokság szombati napján nyolc számban egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett a magyar csapat a Maty-éren. HANGANYAGGAL

A magyar versenyzők mindhárom színű éremből egyet, továbbá öt londoni kvótát szereztek a szombati döntőkben a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A győzelem a vb-újonc Tóth Dávid, Kulifai Tamás 500 m-es kajakpároshoz fűződött, amely nagy, de kellemes meglepetést okozva lett aranyérmes. Kozák Danuta másodikként zárt a kajak egyesek fél kilométeres versenyében, míg a harmadik helyet Takács Kincső és Baravics Gyöngyvér 500 m-es kenupárosa szerezte. A döntőket a helyszínen izgulta végig Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára is.

39. sík vízi kajak-kenu vb, Maty-ér - a szombati nap képei. Galéria: Karnok Csaba

A női kajakpárosok éremcsatájában egyértelműen érmet vártak a nézők az idén összeült, júniusban Eb-t nyert Csipes Tamara, Kovács Katalin duótól. A kettős végül csalódást okozott, ugyanis miután beragadt a rajtnál, féltávnál csak az ötödik helyen volt, és a folytatásban sem tudott sokat faragni a hátrányából. A páros lemaradt a dobogóról, negyedikként zárt, de Csipes révén Magyarország újabb olimpiai kvótát szerzett (Kovács már gyűjtött egyet a négyes tagjaként), így ezek száma a női kajakosoknál ötre nőtt. A számot óriási meglepetésre az osztrákok kettőse nyerte.

A Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely összeállítású kajaknégyesnek szurkolhatott a közönség, az egység gyakorlatilag már azzal kiharcolt négy londoni indulási jogot, hogy bekerült a döntőbe, de abban még végig is kellett menni az 1000 m-es távon. A magyarok láthatóan nagyon akartak, de végül nem tudtak beleszólni az érmek elosztásába, s hetedikként értek célba. A magyar férfi kajakos kvóták száma azonban ezzel együtt is hatra nőtt.

39. sík vízi kajak-kenu vb, Maty-ér - a szombati nap képei. Galéria: Karnok Csaba

17.36: megvolt a mai utolsó döntő is: a Dudás Miklós, Gyertyános Gergely, Tótka Sándor, Kadler Viktor váltó előfutamában az oroszok mögött második lett, így finalista. Ezzel az is eldőlt, hogy holnap a 13-ból 12 döntőben leszünk érdeletek - tartsanak akkor is a delmagyar.hu-val.

17.31: érdekesség, hogy közel félház előtt rendezik a váltókat, a közönség fele úgy gondolta, kint marad a mai program végéig.

17.16: 24 perc múlva jön az utolsó mai magyar egység, a férfi kajakváltó Dudás Miklós, Gyertyános Gergely, Tótka Sándor, Kadler Viktor összeállításban.

17.13:  a lányok az oroszok mögött második helyen jutnak a fináléba, a látottak alapján éremesélyesek lehetünk ebben a számban is.

17.00: elrajtolak a női kajak váltók, mi, azaz a Paksy Tímea, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Vad Ninetta négyes a második előfutamban jövünk.

16.51: az egész vb alatt egyébként összesen 238 futamot bonyolítanak le, most tartunk 209-nél.

Íme, a negyedik magyar aranyérem Tóth Dávidtól és Kulifai Tamástól.
Kommentátor: Méhes Gábor
Forrás: M1


16.43: a szegedi Horváth Gábor záróemberként a harmadik helyre hozza be a magyar egységet, ezzel holnap a döntőben is szóhoz jutunk.

16.40: elrajtolt az első váltó, a férfi kenusoké. A magyar csapat a Bozsik Attila, Horváth Gábor, Foltán László, Lantos Ádám összeállításban versenyez, a legjobb négy jut a fináléba.

16.13: hiába nyertünk ma három érmet, a szárnyaló, három aranyig jutó németek miatt lecsúsztunk az éremtáblázat éléről.

A szombati részeredmény.
A szombati részeredmény.


16.05: a teljes napi eredménylistát itt találják.

A férfi kajak négyessel olimpiai kvótát szerző Kammerer Zoltán az ötödik ötkarikás játékokra készülhet. Hallgassa meg hanganyagunkat!


15.55: - Természetesen csalódottak vagyunk, hiszen az Európa-bajnoki győzelem után nem erre számítottunk. Extrém időjárási viszonyok uralkodnak a Maty-éren, hiszen oldal-hátszél van, ilyen körülmények között nem is edzettünk még. Egy sportoló életében az a legfájóbb, amikor nem tudja kiadni magából a maximumot. Sajnos most mi rossz taktikát választottunk. Ilyen a sport – mondta Kovács Katalin a páros negyedik helyéről a szeged2011.hu-nak.

15.42: ezzel a mai finálék végetértek, az eredményhirdetések után jönnek a váltók előfutamai.

Előfutamok, váltók,
16.40:
férfi C1 váltó, 200 m, előfutamok – magyar indulók: Bozsik Attila, Horváth Gábor, Foltán László, Lantos Ádám
17.00: női K1 váltó, 200 m, előfutamok – magyar indulók: Paksy Tímea, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Vad Ninetta
17.20: férfi K1 váltó, 200 m, előfutamok – magyar indulók: Dudás Miklós, Gyertyános Gergely, Tótka Sándor, Kadler Viktor

15.40: kis érdekesség: aki eltalálta a Tippmix-kínálatban szereplő három magyar egység végeredményét, az több mint 95-szörös pénz nyert.

15.33: jön a nap utolsó döntője a férfi kajaknégyessel. A magyar hajó az elsőtől a nyolcadik helyig szinte bárhol végezhet. Német arany, ausztrál ezüst, magyar hetedik hely. A férfiegység célja a kvótaszerzés volt, az összejött. Az ausztrálok Szolnokon készültek, vb-ezüst jutott nekik.

15.22: német arany C2-ben, azeri ezüst, román bronz.

Csodás közönség, csodás aranyérem. Galéria: Karnok Csaba


15.21: az osztrák páros aranyérme nagyrészt köszönhető magyar edzőjüknek, Almási Nándornak is.

15.19: férfi C2 1000 méteren nincs magyar induló. A zárószámban, ugyanezen a távon a férfi négyesnek drukkolhatunk.

15.11: jön a Csipes, Kovács páros K2-ben, aranyeséllyel. Visszaestek, kérdés a dobogó is... A vb első nagy csalódása, csak negyedik hely. Osztrák aranyérem. Német ezüst, lengyel bronz.

Az újdonsült világbajnok kajakpárosnak, Tóth Dávidnak és Kulifai Tamásnak még szoknia kell a népszerűséget, de már most szívesen fürdőznek benne. Hallgassa meg hanganyagunkat!


A szombati világbajnokaink: Tóth Dávid, Kulifai Tamás.
A szombati világbajnokaink: Tóth Dávid, Kulifai Tamás.
Fotó: Karnok Csaba


15.01: a magyar válogatott immár 4 arany-, 1 ezüst-, 3 bronzéremnél tart.

14.58: a kajakketteseknél a Tóth Dávid, Kulifai Tamás duó döntőzik. Féltávnál együtt a mezőny. Micsoda futam! Megnyerték! Világbajnok Magyarország! Micsoda meglepetés! Litván ezüst, lengyel bronz.

14.52: elrajtoltak a kenusok. Nyer az 1-esen Fedosenko, Korisánszky nyolcadik. Második a fehérorosz Harazsa.

14.49: Fürész Emő válogatott kosaras gratulál Vajdának a sajtópáholyban.

14.45: Kozák már az eredményhirdetésen, utána jön a férfi C1 500 fináléja. Megszólal a német himnusz, immár a jó verzió.

Kozák csalódott ezüstérme miatt. Galéria: Karnok Csaba


14.42: - Csalódott vagyok, hiszen a maximumot szerettem volna hozni, de ez nem sikerült. A rajtot elrontottam, "elkéstem", és lehettem volna keményebb is az egész futam során - mondta a delmagyar.hu-nak Kozák Danuta, akit a futam után azonnal doppingvizsgálatra vittek.

14.40: lengyel aranyérem, Kugler nyolcadik, a német Mittelstedt borzalmasan rajtolt, csak kilencedik.

14.38: jön az első férfidöntő, K1 500 Kugler Attilával.

14.36: részletes eredmények itt.

14.33: jön a K1 500, Kozák Danutával. A némettel és az ukránnal csatázik. Német arany, magyar ezüst. Nyert Nicole Reinhardt, második Kozák, harmadik talán az ukrán Oszipenko-Radomszka.

14.31: zúg a Szép volt, lányok! Valóban az volt. Egy bronzunk már ma is van.

A kenukettesé az első mai magyar érem.
A kenukettesé az első mai magyar érem.
Fotó: Karnok Csaba


14.28: Takács Kincső és Baravics Gyöngyvér a hármas pályán. Fél távnál a harmadik helyen. A kanadaiak női kenuban verhetetlenek. A fehérorszokkal csatáznak az éremért. Megvan! Első Kanada, második Oroszország, bronzérmes Magyarország!

14.26: síri csend a női C2 500-as rajtja előtt. És felmorajlik a tömeg! Elrajtoltak az A döntők!

14.22: kis esélylatolgatás a döntők előtt. A Csipes, Kovács páros egyértelmű aranyesélyes, Kozák Danuta az első két hely valamelyikére várható. Dobogós lehet bravúrral a kajakkettes, a női kenupáros és a férfi kajaknégyes. A többiektől nagy meglepetés lenne az érem.

14.18: hangol a lelátó, hullámzik, őrjöng, ahogy kell. Ha már kajak-kenu rock&roll, végig rockzene üvölt a hangszórólból, fokozva a hangulatot. Kezdjük már!

14.09: most már kiért a tömeg nagyja, a C lelátó 90 százalékig tele, 15 ezer ember drukkol a Maty-ér partján. Negyed óra múlva rajtolnak az A döntők.

13.46: bár csak becslés, de valószínűleg elhagytuk a 10 ezres nézőszámot, és az emberek továbbra is özönlenek a Maty-érre.

13.41: a délutáni A-döntők és selejtezők programja.

14.26: női C2, 500 M, A-döntő – magyar induló: Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér
14.32: női K1, 500 M, A-döntő – magyar induló: Kozák Danuta
14.38: férfi K1, 500 M, A-döntő – magyar induló: Kugler Attila
14.52: férfi C1, 500 M, A-döntő – magyar induló: Korisánszky Dávid
14.58: férfiI K2, 500 M, A-döntő – magyar induló: Tóth Dávid, Kulifai Tamás
15.12: női K2, 500 M, A-döntő – magyar induló:Csipes Tamara, Kovács Katalin
15.18: férfi C2, 1000 M, A-döntő
15.34: férfi K4, 1000 M, A-döntő – magyar indulók: Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely

Előfutamok, váltók,
16.40:
férfi C1 váltó, 200 m, előfutamok – magyar indulók: Bozsik Attila, Horváth Gábor, Foltán László, Lantos Ádám
17.00: női K1 váltó, 200 m, előfutamok – magyar indulók: Paksy Tímea, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Vad Ninetta
17.20: férfi K1 váltó, 200 m, előfutamok – magyar indulók: Dudás Miklós, Gyertyános Gergely, Tótka Sándor, Kadler Viktor

13.34: mivel már a harmadik ember ájul el a parton, még egyszer felhívjuk mindenkinek a figyelmét a kalapra, sapkára, a folyadékbevitelre.

13.28: megkezdődtek a B és C döntők, egy magyar sincs a programban, épp a most zajló C2 1000 méteren maradt le a Széles, Nagy kettős még a B döntőről is. A többi számban, tehát hétben lesz magyar A döntősünk.

Molnár Péter Eb-bronzérmesként leett vb-döntős.
Molnár Péter friss Eb-bronzérmesként lett vb-döntős 200-on.
Fotó: szeged2011.hu


13.22: a vb-faluban forró a hangulat, és nem csak az időjárás miatt. A magyar csapat sátránál folyamatos sorbanállás alakult ki, itt osztogatja ugyanis az autogramokat Vajda Attila, a Medveczky, Sarudi páros, és azok a tegnapi érmesek, akik ma pihenhetnek. Egy biztos, Vajdának ma sincs könnyű dolga, a folyamatos aláírások közben ugyanis sorra adja interjúit.

13.14: nézzük a mai Tippmix-kínálatot. Három esemény szerepel a programban, mindenhol magyar érmet jósolnak az oddszok.

Kozák D. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 500 m-en  1.28  5.45  5.45

Kovács/Csipes 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez 500 m-en  1.38  4.85  4.60

Magyar ffi K4 1-2. (H), 3-4. (D), más (V) helyen végez 1000 m-en  1.81  3.00  3.80 

13.10: a sapka vagy kalap természetesen továbbra is ajánlott mindenkinek, ezek nélkül egy félórás séta kisebb szédülést eredményezett.

Beé és Sík finalista, így örülhet.
Beé és Sík finalista, így örülhet.
Fotó: szeged2011.hu


13.05: óriási show a szünetben: a szegedi világbajnok wakeboardos, Szóláth Szebasztián a magyar ifjúsági kajaknégyes mögé kötve siklik a vízen. A négy fiatal fiú állítólag több mint nyolc lóerőt tud kifejteni a vízen.

12.18: az első B döntő 13.27-kor, A döntő pedig 14.26-kor kezdődik, addig mindenkinek van ideje bejárni a vb-falut. Mi is így teszünk.

12.09: a Mórahalomról most beérő Vajda Attilát is körbeviszi a katamarán, a szegedi klasszis is megkapja a jól megérdemelt tapsát.

12.04: elemezgetve a délelőttöt, újabb kvótától estünk el, méghozzá a C1 200 méteren, így a kenupáros tegnapi blamája után eldőlt, hogy csak egy kvótát szerzünk meg - Vajda révén - a négyből. Storcz a rajt előtt néggyel tervezett. Ez a szegedi Horváth Gábornak is rossz hír, mivel így hiába előzi meg magyar riválisait a jövő évi válogatókon, jelenleg az sem ér majd londoni indulást.

11.57: kis show a versenyek között: a tegnapi érmeseket viszik körbe a nézők előtt a katamaránokon. Óriási tapsot kapnak ma is.

Birgit Fischer újságíróként is az egyik legnépszerűbb a vb-n.
Birgit Fischer újságíróként is az egyik legnépszerűbb a vb-n.
Fotó: Gyúrós István


11.51: nyugodt versenyzéssel lesz harmadik, ezzel ő is A döntős.

11.49: a mai utolsó középfutamban a kenus Takács Kincső versenyez.

11.42: - Maximális pályát mentünk, a döntőre remélhetőleg teljesen összeáll a mozgásunk. Nem baj, hogy nem nyertük meg a futamot, nekünk jobban fekszik a szélső pályák valamelyike - mondta a delmagyar.hu-nak Horváth Gábor a partra szállás után.

11.37: Horváth Gábor és Foltán László most indul a középfutamban. Az első háromban kell végezni az A döntőhöz. Sima ügy, a románok mögött másodikok és finalisták.

11.29: - Volt, amikor ennyivel maradtunk le a dobogóról. Mindig van, ami lehetne jobb, egy picit a rajt, egy picit az összhang, de a pálya közepe most nagyon jó volt - mondta a delmagyar.hu-nak Sík Márton, az EDF Démász-Szegedi VE kajakosa.

11.16: megvan a végeredmény: Síkék hatalmas hajrával másodikok, ezzel A döntősök!

Így néz ki egy futam a C lelátó tetejéről.
Így néz ki egy futam a C lelátó tetejéről.
Fotó: Gyúrós István


11.13: Síkék jönnek. Az első két hely kellene a döntőhöz. A rajt nem volt túl jó, a második helyen hármas holtverseny. Várunk a hivatalos eredményre.

11.10: – Ez nagyon, nagyon gyors volt. Hihetetlenül boldog vagyok! Ha volt is hibám, nem keresem, mert ez így volt jó… A döntőben az első nyolc hely ad kvótát, vagyis egy fókát még el kell kapnom – mondta Molnár Péter a szövetség honlapjának.

11.02: Paksy Tímea másodikként ért célba a 2. előfutamban, ezzel becsúszott az A döntőbe. Bravó!

10.56: Bozsik Attila csak ötödik ezzel talán a B döntőbe bejut. Kisebb csalódás.

10.46: nem csak a testünk lehet piros-fehér-zöld. A C lelátón a Mol Zrt. ebben a három színben kínál pólókat, amelyek az ültetésnek köszönhetően a magyar zászlót rajzolják ki. Gyönyörű látvány.

Borgot Fischer exkluzív interjút adott kollégánknak.
Birgit Fischer exkluzív interjút adott kollégánknak, amit a hétfői Délmagyarországban elolvashatnak.
Fotó: Gyúrós István


10.41: kis érdekesség: a legmenőbb szurkolói kellék egy olyan testfestésre alkalmas eszköz, amely egyből három színnel dolgozik, így egy mozdulattal nemzeti színű dekoráció kerülhet minden magyar drukkerre.

10.35: - A rajtot sikerült jól elkapnom, de úgy érzem, nem adtam még ki magamból a maximumot. Majd a döntőben – mondta a kenus Takács Kincső a szeged 2011.hu-nak.

10.33: lelátói helyzetjelentés. Özönlenek az emberek a Maty-érre, a lelátó már most csaknem félig van. Nem meglepetés: többségben a magyar zászlók.

10.29: Molnár második lett a középfutamában, ezzek finalista. Az Eb-n bronzérmet szerző sportoló most is esélyes lehet a dobogóra.

10.19: - Szerintem az első pálya mindenkinek rossz. Rá kell hangolódni. Ráadásul a rajtoltatás sem volt tökéletes – mondta Horváth Gábor a C2 futamáról a szeged2011.hu-nak. - A szpíker háromszor hangosabb, mint a rajtoltató, de most már tudjuk, hogy nagyon kell fülelnünk… Nyolc hete készülünk együtt, szerintem nagyon jól megtaláltuk az összhangot, ennél csak jobb jöhet – tette hozzá Foltán László.

10.15: nincs megállás, jönnek negyed óra múlva a középfutamok.

10.13: szegény cseh lány belepottyan a vízbe, neki elmarad a folytatás. Aki nevetne, annak csak annyit mondunk, a kenuzás nem egyszerű sportág. Hogy mennyire nem az, azt itt olvashatja el.

10.10: Vajdázzunk még egy kicsit!

Bohács Zsolt sem kímélte a hangját, amikor a szegedi olimpiai bajnok, Vajda Attila lapátolt a vízen újabb világbajnoki címe felé. Hallgassa meg hanganyagunkat!


10.08: jön Takács Kincső. A magyar lány ügyes kenus, az Eb-n párosban második lett, egyesben negyedik. Az egész családja kajak-kenus egyébként, ő most a negyedik helyen ér célba és jut a középfutamba.

10.05: női kenuban az első előfutamban a már jól ismert angolai Fátima, teljes nevén Fátima Narciso José António csúsztatja meg a programot, neki ez szokásává vált világeseményeken. Nem várják meg, míg beáll a rajtgépbe, így csak a futam után indul és lesz utolsó. A kitartása mindenesetre elismerésre méltó.

09.55: újabb rossz rajt csúsztatta meg kicsit a programot. Horváth Gábor és Foltán László előfutamában harmadik lett, így középfutamra kényszerül, csak az első lett egyből finalista.

09.41: a Kovács, Kozák duó nagy versenyben veri az orosz hajót, nyeri előfutamát és jut egyből a fináléba. Meggyőzőek voltak.

09.39: - Azt hittem, nyerő vagyok. Tartottam a két szélsőt, a végén még ki is engedtem. Aztán a célban tudtam meg, hogy az egyesen megvert az új-zélandi. Bosszús vagyok – mondta Paksy Tímea a szeged2011.hu-nak.

09.35: a német hajóban a 200-as zseni, Ronald Rauhe ezúttal Jonas Emsszel szállt hajóba a vb-címért. Az előfutamot nyerik.

09.35: - Kezdésnek nem volt rossz, bár az elején egy kicsit hibáztunk. Nagyon hullámos volt a víz, hiszen a rajt előtt mindenki ott veret. Most úgy kilencven százalékot hoztunk, de kellett hajtani, mert erős előfutamunk volt – mondta Beé István Síkkal alkotott párosukról a szeged2011.hu-nak.

09.32: na, megvan a vb első rossz rajtja is, visszalőtték a fiúk 200-as 4. előfutamát.

09.30: Kovács Katalin és Kozák Danuta duója tíz perc múlva mutatkozik be. Az egyik legnagyobb aranyesély lehet holnap.

09.28: ne feledjék, ma is találhatnak nálunk részletes eredményössszesítést, meghozzá itt.

09.24: A tegnapi nyolc finálé után jó ránézni az éremtáblázatra. Íme:

Jó ránézni.
Jó ránézni.


09.21: Sík és Beé második helyen középdöntős. Nagy izgalom nem volt, az első hét jutott tovább. Újabb jó szegedi bemutatkozás.

09.10: pörög a kétszázas program, Sík Márton Beé Istvánnal 9.20-kor következik majd.

09.01: a külföldi drukkerek egyébként terülj-terülj azstalkámnak használják az A tribün feletti sajtópáholyt, tegnap éppen nem sütöttek tükörtojást mellettünk, de egy kis szakácsművészetet így is elleshettünk. Simán felugrálnak, a szünetekben itt alszanak. De ettől függetlenül kedvesek, az első szóra átadják a helyüket.

08.59: egy kis visszatekintés Vajda Attila tegnapi sikerére.

A kenus Kozmann György arról beszélt a delmagyar.hu-nak, hogy mi Vajda Attila titka. Hallgassa meg hanganyagunkat!


08.56:  a harmadik magyar, Paksy Tímea második helyen jut döntőbe női K1-ben. Elég ijesztő, hogy az 1-es pályán induló új-zélandi egy teljes hajót vert a mezőnyre.

08.51: a kenu egyeseknél Bozsik Attila képviseli hazánkat 200-on. Bozsik a 2-3. helyen ér célba, biztosan középfutamos. Talán elsőre ez nem volt az igazi tőle, ő akár éremesélyes is lehet az előzetes várakozások szerint.

08.48: nem meglepetés, hogy ma is meleg van, ha nem is annyira, mint tegnap. Akkor leírt intelmeink mára is érvényesek.

08.29: Molnár második lett, ezzel a középfutamban folytathatja. A 200 méter talán a leglátványosabb része a kajak-kenunak, itt vannak a legkisebb különbségek, így minden apró rezdülés számít.

08.10: ma már délelőtt is igen szép számban vannak szurkolók, a szombat miatt várhatóan a tegnap 8-9 ezres nézőszám is megdől.

7.55: az első magyar, név szerint Molnár Péter K1 200 méteren ma 8.28-kor kezdi meg a küzdelmeket.

7.47: kösztöntünk mindenkit a Maty-érről! Ma duplán ünnep lehet augusztus 20-a, hiszen délután újabb nyolc döntőt rendeznek a kajak-kenu vb-n. Az aranyérmes Vajda után bemutatkozik a másik két szegedi, Sík Márton és Horváth Gábor is.

A program, augusztus 20., szombat

8.00
: férfi K-1, 200 m, előfutamok - Molnár Péter
8.28: férfi C-1, 200 m, előfutamok - Bozsik Attila
8.52: női K-1, 200 m, előfutamok - Paksy Tímea
9.20: férfi K-2, 200 m, előfutamok - Sík Márton, Beé István
9.40: női K-2, 200 m, előfutamok - Kovács Katalin, Kozák Danuta
9.52: férfi C-2, 200 m, előfutamok - Horváth Gábor, Foltán László
10.00: női C-1, 200 m, előfutamok - Takács Kincső
10.30: férfi K-1, 200 m, középfutamok
10.46: férfi C-1, 200 m, középfutamok
11.02: női K-1, 200 m, középfutamok
11.18: férfi K-2, 200 m, középfutamok
11.34: női K-2, 200 m, középfutamok
11.42: férfi C-2, 200 m, középfutamok
11.46: női C-1, 200 m, középfutamok

13.27: férfi C-2, 1000 m, B-döntő
13.34: férfi K-4, 1000 m, B-döntő
13.44: női K-1, 500 m, C-döntő
13.50: férfi K-1, 500 m, C-döntő
13.56: női K-1, 500 m, B-döntő
14.02: férfi K-1, 500 m, B-döntő
14.08: férfi C-1, 500 m, B-döntő
14.14: férfi K-2, 500 m, B-döntő
14.20: női K-2, 500 m, B-döntő
14.26: NŐI C-2, 500 M, A-DÖNTŐ - címvédő: Laurence Vincent-Lapointe, Mallorie Nicholson (CAN), magyar induló: Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér
14.32: NŐI K-1, 500 M, A-DÖNTŐ - Címvédő: Inna Oszipenko-Radomszka (UKR)
14.38: FÉRFI K-1, 500 M, A-DÖNTŐ - Címvédő: Anders Gustafsson (SWE)
14.44: Eredményhirdetés (női K-1, 500 m)
14.52: FÉRFI C-1, 500 M, A-DÖNTŐ - Címvédő: Dzianis Harazha (BLR)
14.58: FÉRFI K-2, 500 M, A-DÖNTŐ - Címvédő: Raman Piatrushenka, Vadzim Makhnev (BLR)
15.04: Eredményhirdetés (férfi K-1, 500 m)
15.12: NŐI K-2, 500 M, A-DÖNTŐ - Címvédő: Kozák Danuta, Szabó Gabriella (HUN)
15.18: FÉRFI C-2, 1000 M, A-DÖNTŐ - Címvédő: Alexandru Dumitrescu, Victor Mihalachi (ROM)
15.26: Eredményhirdetés (férfi C-1, 500 m)
15.34: FÉRFI K-4, 1000 M, A-DÖNTŐ – Franciaország
15.42: Eredményhirdetés (férfi K-2, 500 m)
15.50: Eredményhirdetés (női K-2, 500 m)
15.58: Eredményhirdetés (férfi C-2, 1000 m)
16.06: Eredményhirdetés (férfi K-4 1000 m)
16.14: Eredményhirdetés (női C-2, 500 m)
16.40: férfi C-1 váltó, 200 m, előfutamok - Bozsik Attila, Horváth Gábor, Foltán László, Lantos Ádám
17.00: női K-1 váltó, 200 m, előfutamok - Paksy Tímea, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Vad Ninetta
17.20: férfi K-1 váltó, 200 m, előfutamok - Dudás Miklós, Gyertyános Gergely, Tótka Sándor, Kadler Viktor

Olvasóink írták

 • 7. MakaiRozália 2011. augusztus 21. 20:20
  „Gratulálok ehhez a szép sikerhez és szervezéshez!
  További sok sikert!
  http://www.vargamakai.com/hirdetes.html”
 • 6. Szurkoló 2011. augusztus 20. 21:12
  „Kedves Unknown,

  öröm olvasni az ilyen sorokat! :) Szerintem ez óriási motivációt jelenthetne az arra fogékony gyerekeknek. Szép gondolat! :)

  Üdv, Sz.”
 • 5. unknown 2011. augusztus 20. 19:59
  „Alkalmam volt ma délben egy magyar címeres sportmezére autogramot kérnem Attilától a szőregi szurkolóiknak dedikálva. Attila a címer fölé írta két felkiáltó jellel a végén: A Szőregieknek!! A címer alatt pedig a teljes nevét és vizes logóját. Azt tervezem, hogy ezt a mezt a szőregi iskolának adom üveg alá téve, keretezve, hogy azt a gyerekek mindig láthassák.
  Ami a versenynapot illeti azt hiszem Kovács Kati ma nem volt csúcsformában. Valahogy fásultan mozgott, hiányzott belőle a frisseség. Nem baj, hogy más nemzetbeliek is örülhettek a vízben és a lelátókon is szurkolva. Jó volt ma is kint lenni.”
 • 4. Martynko 2011. augusztus 20. 15:52
  „Gratula az ermekhez foleg a ket sracnak..!”
 • 3. eva45 2011. augusztus 20. 15:01
  „Ma is sok sikert, érmeket! :-)”
 • 2. bambinaXX 2011. augusztus 20. 12:29
  „Remélem!
  ???”
 • 1. TCsabi 2011. augusztus 20. 08:49
  „Idén is lesz VB-záró kis ünnepség a Belvárosban? Olyasmi mint a kéziseknél, vagy az olimpikonoknál volt a Széchényi és a Klauzál téren? Ha lesz, szerintetek mikor és hol?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pálinkás Eszter országos bajnok lett a Gellértben

A Gellért SE teniszezője, Pálinkás Eszter nyerte az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban zajló… Tovább olvasom