Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Katzirz szerint Nagy minden mondata igaz

A válogatott játékosok is megszólaltak a Nagy László-ügyben. A szegedi csapatkapitány, Katzirz Dávid szerint a Barcelona átlövőjének minden mondata igaz.
- A valóságot írta meg Nagy László, minden mondata igaz. Ezt nem csupán a magam nevében mondhatom, mert a levelet megbeszélték egymás között a keret tagjai – mondta a szegedi átlövő a Nemzeti Sportnak.

- Megtiszteltetés a válogatottban szerepelni, de nehéz úgy eredményeket elérni, ha ellenfeleinkkel nem azonos feltételek között kell készülnünk. Nagy levele erre mutat rá - nyilatkozta Herbert Gábor, a Pick védekezőspecialistája.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. tuskesvanek 2010. november 08. 16:41
  „Én teljesen elfogadom, hogy a válogatottbeli körülmények nem jók, nem kergetek hamis ábrándokat az MKSZ-szel kapcsolatban. De akkor mit kellett Lacinak fáradtságra meg hasonlókra hivatkozni? Miért nem jött elő a gondokkal EGYÉRTElMŰen, és mondta volna h, nem, nem akarok a spanyolokkal játszani itt akarok, de ezt és ezt akarom elérni a csapat érdekében. Ezért cseszte el, mert így most már Lacit hiteltelennek érzem a kérdésben, sajnos.....”
 • 23. Lehiggadt 2010. november 06. 21:46
  „"20. valoperes_zugugyved 2010.11.06. 14:40
  ki az a mocsai?"
  .
  Kispajtás! Mocsai 1986-ban - 32-évesen!!!!!!!!!!!!!!! - összefogta és VB-ezüstéremre vezette a korábban széthúzó, és ellenségesen viselkedő csapatot! Aztán a Bundesligában IS évekig..., de Neked ezt nem kell elismerni! Elég, ha a szakma elismeri, és a pályán bizonyít!”
 • 22. N.P. 2010. november 06. 17:33
  „Az tény, hogy a magyar sportból mindig a magyar sportvezetők profitáltak a legtöbbet. Az az akarat, az az alázat viszont ahogy pld. David Beckham vissza akart kerülni az angol válogatottba - no az egy más szellemiség!!!”
 • 21. történész 2010. november 06. 17:30
  „Szomorú szintű a véleményed lehet te is elmégy külföldre majd dolgozni, megélni lakást fizetni és hagyjál ki egy jó munkát egy átlag bérért és éj lmeg abból amit esetleg jutalékként itthon kapsz...ja és természetesen külföldön...”
 • 20. valoperes_zugugyved 2010. november 06. 14:40
  „ki az a mocsai?
  egyáltalán?”
 • 19. Smerdis_of_Arshak 2010. november 06. 12:05
  „Eagleeye 2010.11.06. 09:31

  szeretnél te ekkora nulla lenni. gondolom tornából fel voltál mentve...”
 • 18. Eagleeye 2010. november 06. 09:31
  „nagy lászló egy NAGY NULLA.
  Akinek nincsenek anyagi gondjai ne siránkozzon már azon hogy 3 vagy 4 csillagos szálláson alszik.
  Barcelonában a nagy jómódjában már nem tud mit kezdeni magával.
  Egyáltalán hogy meri Mocsai meghívását válaszra sem méltatni?
  Semmi szükség nincs a válogatottban egy ilyen alakra!”
 • 17. aggodoszulo80 2010. november 06. 08:29
  „A sportolók a klubjukban keresik a pénzt, a válogatottban pedig képviselik hazájukat. Pénzt ezért nem illik várni szerintem, az viszont jogos elvárás, hogy ne egy koszos diákszálláson szálljanak meg, hanem korrekt körülmények között. Egyébként akiket külföldre vittek játszani, azokra is nagyrészt a válogatottbéli (jó)szereplésük után figyeltek fel. Ezt azért ne felejtsék el sporttársaink... Ha valaki magára húzza a válogatott mezt, máris milliókkal ér többet a nemzetközi piacon. Aki nem húz magára válogatott mezt, nagyon nem is tudják, hogy létezik...”
 • 16. bessy 2010. november 06. 07:38
  „Folytatnám a gondolatsoromat. A rokkantak ugyanis saját erőből játszanak bármit, semmiféle támogatást nem kaptak, a szivük viszi őket, talán jobban, mint egy agyonfizetett sportolót.
  A sportolókról! Ha elvárjuk tőlük az eredeményeket, fizessék is meg őket, nekik ez a fő foglalkozásuk. Róluk meg csak annyit, sok családban annyit keresnek egész évben, mint ők egy hónap alatt mégsem teszik igazán oda magukat sokszor. Én legjobban a kézilabdát szeretem, de néha szégyenteljes amit művelnek. Bár ettől még imádon őket, remélem megegyeznek és a jövőben ettől még jobb kézilabdát látunk. Fizessék meg őket, ők meg játszanak ahhoz méltón.”
 • 15. bessy 2010. november 06. 07:32
  „Sportplusznak üzenem. Nézd meg egyszer hogy játszanak a kerekesszékesek rögbit, pinyót, vagy bármi más "emberes" sportot és aztán hasonlítsgatsz légyszíves. Mellesleg ne sorolgasd a rokkantakat sehova!!!!!!”
 • 14. Lacimaci 2010. november 06. 04:57
  „Szerintem ott lehet a gond, hogy azoknak akik igazán jók, a Magyar kézilabda válogatottban való szereplés nem elég vonzó és ezt nem lehet kötelezően elő irni senkinek ha nincs rá szerződése tetszik nemtetszik ez van. Lejáratással zsarolni sportolókat akik nem ugranak egyből a válogatottba, a szövetséget minősíti igazán. Nem kivánnám senkinek sem a lélektani hátránnyal indulást amit a szegényes körülmények miatt kell átélni útána meg az esetleges ez miatti rosz szereplés miatt a sajtó és közvélemény elmarasztalását idehaza. Nyilván aki megvan ezek nélkül azt nem hibáztatom, főleg mert nem csak belenyugszik a helyzetébe hanem próbál javítani rajta , ha itthon nem tud érvényesülni a képességei szerint, akkor külföldön kell játszania és ne felejtsük el, hogy ott is az ország hírnevét öregbíti.”
 • 13. Lehiggadt 2010. november 06. 04:15
  „Nagy Laci és aztán a csapat nyílt levele IS a hosszú, DE diszkrét huza-vona után nagyon kulturált hangnemben tájékoztatta a közvéleményt a problémákról, amelyek CSAK részben anyagi jellegűek!
  Ezt a stílust a T. kommentelőknek is követni kellene a pocskondiázás helyett!
  Azoknak van igazuk, akik azt állítják, hogy változatlanul túl sokan élnek meg egyes sportszövetségekben a sportból, és NEM a sportért élnek, dolgoznak! A Lajtán túl (nyugat felé...) arányaiban sokkal kevesebb főállású munkatársa van az egyesületeknek és a szövetségeknek, mégis eredményesebbek?!”
 • 12. Sportplusz 2010. november 06. 00:02
  „.. kézilabda ?!! van 2 csapat mo.-on .. a többi 0 akár rokkantak is játszatnák . ezekre kár szót vesztegetni .. melette millios fizetések-- gén sérültek nagy pofa .. .. ennyit akézi labdárol”
 • 11. kozi 2010. november 05. 23:08
  „Pénzrőőőőől????
  A válogatottság megtiszteltetés.Ha egy koszos edzőcipőben,szakadt pólóban meg egy 30 éves Ikarus buszban ülve is mennek AKKOR IS legyen büszke a hazájára és arra,hogy ott lehet és Magyarország sikeréért küzdhet.....A FRANCBA MÁR!!!!!”
 • 10. rozator 2010. november 05. 20:58
  „edde !"Ha elolvastátok Nagy László véleményét, akkor láthatnátok nem csak a pénzről van szó.
  Azt nem értem, miért nem lehet tárgyilagosan indulatok nélkül vitatkozni, vagy véleményt nyilvánítani."----- De! Itt CSAK a pénzről van szó! Sajnos.”
 • 9. Dodo 2010. november 05. 18:49
  „3. hozzászólás 751510 2010.11.05. 13:10!

  "Anyagias bunkók..."

  Te vagy a bunkó te bunkó! :) Főleg ha csak így tudsz nyilatkozni. És kérdem én, azért bunkó mert pénzért csinálja. Kíváncsi lennék te mit szólnál ha ingyen vagy szerény bérért kellene dolgoznod a munkahelyeden és ha esetleg külföldre kellene menned munka útra részben vagy egészben a saját költségeden? Gondolkodj már mielőtt pufogsz itt!!!

  1, 2! Látom ti is indulat mentesen szóltok hozzá. Ti is gondolkodjatok mielőtt megszólaltok! Az nem ártana.”
 • 8. tol 2010. november 05. 18:20
  „ha valaki túlkerül az urambátyámos osztom-a-pénzt-ha mikutyánkkölke -vagy bűvkörön és nagyon egyszerűen elmondja, hogyan csinálják ott, ahol korrektül csinálják, illetve ezt még Magyarországon is lehetne úgy - akkor azonnal jön a gyalázkodás. A világ elszaladt a szocreál sportszervezők mellett, ezt régóta lehet látni akár a teniszben, akár a fociban, akármelyik sportban. Ha nem korszerű gazdaságpolitikával korszerű edzésmódszerekkel korszerű közönségszervezéssel csinálják a sportot, csúfosan lemaradnak a kedves elvtársak. Így van ez. (rendjén)”
 • 7. sadesa01 2010. november 05. 15:14
  „köszi”
 • 6. ipeti 2010. november 05. 14:07
  „Gondolom Lacit nem azért szeretik és fizetik meg Sp.országban mert ügyesen ül a kispadon.”
 • 5. ipeti 2010. november 05. 14:04
  „1-2-3: Minek jöjjön haza Laci azért hogy ilyenek halgasson amit itt írtok, meg hasonlókat? Igaza van teljesen. És ha pénzről van szó? akkor mi van. ez a munkája. Menjetek Ti is dolgozni ingyen vagy olyan kevésért amiből nem tudtok megélni. És ha az fáj egyeseknek hogy jól keres, ( megérdemli, mert megdolgozott érte) menjenek el azok is élsportolónak.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatja a politika a szegedi kajak-kenu-vb-t

A magyar Országgyűlés sport- és turizmus bizottsága egyhangú döntéssel támogatja a jövő évi szegedi… Tovább olvasom