Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Kék-feketében pompázik a Szedeák: bemutatták az új mezeket a szegedi kosárlabdacsapat tegnapi nyílt edzésén

Kék-feketében pompázik a Szedeák: bemutatták az új mezeket a szegedi kosárlabdacsapat tegnapi nyílt edzésén
Nyílt edzéssel hangolt a vasárnapi, Zalaegerszeg elleni hazai mérkőzésére a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Bemutatták az új mezeket, amelyekben a szegedi tradíciókhoz visszanyúlva a kék és a fekete szín dominál.
Kék és fekete.

Ez a két szín jellemzi több mint egy évszázada Szeged labdarúgását, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a város egész sportéletét átszőtte. A Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata váltott: a zöld helyett ebben a szezonban kék és fekete színben pompázik az idegenbeli mez, ami már szerencsét hozott, pénteken győzelemmel avatták fel a debreceni nyitányon.

Tetszett a drukkereknek és az utánpótláscsapatok játékosainak is, akik kilátogattak a csapat tegnap esti nyílt edzésére. A hazai dresszen fehér alapon jelenik meg a kék és a fekete szín – mindkettőt bemutatták annak a kétszáz érdeklődőnek, akik eljöttek az újszegedi sportcsarnokba.
Kék-feketében pompázik a Szedeák: nyílt edzést tartott tegnap a szegedi kosárlabdacsapat. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA
Andjelko Mandics vezetőedző és stábja előbb levezényelte a tréninget a szokásos menetben – Nenad Sulovics, aki kedden ünnepelte 32. születésnapját, kisebb betegség miatt hiányzott –, majd lehetett kérdezni a játékosoktól, közös fotókat készíteni, autogramokat vadászni.

A kérdezz-felelekből kiderült: Révész Ádám keresztapja, az immár másod- edző Kiss Zsolt miatt kötött ki a kosárlabda mellett, Josh Fortune amerikai futballista vagy horgász lett volna, ha nem ezt a sportot választja, Juhos Leventének Michael Jordan és Dávid Kornél volt a kedvence gyermekként, Andrija Csirics pedig a fiataloknak adott tanácsként elmondta, nem a tehetség, hanem a minél több edzés számít.
Kék-feketében pompázik a Szedeák: nyílt edzést tartott tegnap a szegedi kosárlabdacsapat. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA
És ha már az új meztől indultunk: a sportcsarnokban vasárnap 18 órakor lehet „élesben" látni a felszerelést, a Naturtex-SZTE-Szedeák akkor játssza első hazai mérkőzését a bajnokságban – az ellenfél a Zalaegerszeg lesz.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bejárták az országot a szegedi triatlonosok

A szegedi triatlonosok remekül szerepeltek az utóbbi időben a különböző versenyeken. A Titán TC és a… Tovább olvasom