Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Két bajnoki címet szereztek

Vásárhelyen rendezték az országos rövid távú tájékozódásifutó-bajnokságot. Közel nyolcszázan álltak rajthoz, köztük a Szegedi VSE versenyzői is. A döntő pályái a belvárosból indultak, majd a hódtói panelházak között futottak, a célt a strand területére helyezték.
A délelőtti selejtezőkből minden SZVSE-versenyzőnek sikerült az A-döntőbe, a legjobb 24 közé kerülnie. A döntőben másodperceken múltak a helyezések. A szegedi vasutasok közül a felnőtt nőknél Szerencsi Ildikó az átfutó ponton még vezetett 2 másodperccel, de sajnos a célig ezt leadta és másodpercekkel maradt le Makrai Éva mögött. Így az ezüstérmet akaszthatták a nyakába. Annál szerencsésebben alakult a serdülő fiúknál Bereczki Máté versenyzése, akinek egy másodperccel sikerült megvernie a második helyezettet, így lett országos bajnok! A serdülő lányoknál Tóth Rékának sikerült a dobogó második fokára állnia. A versenyzőket Gera Tibor készítette fel.

A Szegedi VSE versenyzőinek eredményei, F16: 1. Bereczki Máté; F18: 4. Horváth Tamás; F20: 4. Viczián Péter; N14: 5. Szokol Mónika; N16: 2. Tóth Réka; N18: 4. Szerencsi Dóra; N21: 2. Szerencsi Ildikó.
Szeniorok, N35: 1. Balogh Piroska; N40: 2. Szerencsiné Csamangó Jusztina; F35: 6. Korsós Zoltán; F45: 4. Hajagos Henrik; F75: 2. Csamangó Ferenc.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezerötszáz néző izgulta végig a Motor-Art versenyét

Az Öthalmi úti motokrosszpályán ismét sikeres versenyt bonyolított le a Motor-Art SME. A szegedi és… Tovább olvasom