Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Két megyei érem Lignanóból

Az olaszországi Lignanóban rendezték a WUKF felnőtt és veterán karate-világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott tíz érmet szerzett.
Csongrád megyéből a Botond Szabadidő- és Sportegyesület tagjai, Erdeiné Domonkos Anikó (Szeged) és Bánfi András (Hódmezővásárhely) formagyakorlat kategóriában egyaránt bronzérmet szerzett.

 A magyar csapat tíz éremnek örülhetett.  Fotó: DM/DV
A magyar csapat tíz éremnek örülhetett.
Fotó: DM/DV

A klub Szegeden és Hódmezővásárhelyen várja a fiatal, és kortól függetlenül fiatalos jelentkezők érdeklődését az alábbi helyszíneken és időpontokban, Szeged, Rókusi II. iskola, kezdők: hétfő és péntek 17.30 órától, haladók: hétfő, szerda és péntek 17.30-tól, versenyzők: szombat 9 órától; Sólyom utcai iskola, fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak részére: csütörtök 17 órától; Hétvezér utcai óvoda, előkészítők: péntek 15.30-tól. Hódmezővásárhely, Gregor-iskola, óvodások: pénteken 16.30-tól, gyerekek (12 éves korig): hétfő és péntek 17.30-tól, felnőttek: hétfő, szerda és péntek 18 órától; Liszt-iskola, minden korosztály: kedd és péntek 16.30-tól, csütörtök (kis terem) 18.15-től.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó formában Berkes István

A dél-alföldi régió területi ladakrosszbajnokságán az elmúlt esztendőben az algyői Berkes István… Tovább olvasom