Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 6°C Még több cikk.

Két szegedi Kemény olimpiára készülő keretében

Az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatából ketten kaptak behívót az olimpiára készülő Kemény-keretbe.
A 18 tagú téli Eb-kerethez hasonlóan ott van a névsorban Török Béla és Baksa László, míg változás, hogy kapusposzton Decker Attilát Nagy Viktor váltja, és a szintén a Szegedben játszó Turzai Gábor helyére az időközben felépülő Kis Gábor került be.

- Ez a keret az én meglátásom szerint alkalmas arra, hogy egy aranyérem-várományos 13-as csapatot tudjak belőle jelölni – mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány a férfiválogatott hivatalos honlapjának, a vlv.hu-nak.

A most kihirdetett keret tagjai május 14-én találkoznak a Margitszigeten, s kezdik meg a felkészülést az ötkarikás játékokra, amelynek férfi vízilabdatornáját 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban is a Kemény Dénes vezette magyar válogatott nyerte meg.

A KERET
Kapusok:
Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán
Mezőnyjátékosok: Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás, Vámos Márton

Olvasóink írták

 • 1. kreatív 2012. május 01. 21:45
  „7.polgár 2012.04.23. 10:24

  Polgár:
  Sajnos nehéz valakivel úgy érvekkel-ellenérvekkel vitatkozni, hogy teljesen nonszensz dolgokat hoz föl saját mondandójának alátámasztására, és láthatóan úgy beszél a város egyik vezető sportcsapatáról, hogy azt maximum egy-egy cikk erejéig, a statisztikákra rápillantva követi nyomon. Mindenesetre én megpróbálom, bár tudom, szélmalomharcot vívok.
  Kreatív:
  Kedves Szegedi Polgár!
  Köszönöm részletes topic válaszod! Ez már alapja lehet mélyebb elemzésnek! Kapiskálsz már valamit, de még ez távol áll a realitástól!
  A lényeg: Nem lehet egy városban SPORTuszoda, ha nincs VÁROSI uszoda, abból is legalább három!!!!
  Beton meg, A meg , Híd meg ....ez már lényegtelen! 300-400, ...1000 szúrkoló...ez már lényegtelen!
  Még egy fontos kérdés: Értékrend, értékalap, közteher, esélyegyenlőség! Miért, és kinek fontos x számú sport-konjunktúra lovagot rivaldafénybe állítani?!
  Kedves Polgár, és kedves Zotya!
  Egy biztos: - én 1000 Ft-ért sem tudok napközben a város egyetlen uszodájába lemenni, mások belépő nélkül, milliókat keresnek ezen! Hogyan van ez???!!!
  Értitek már??!!!!
  Ui: Apropó! Polgár , Zotya! Ti mikor, hogyan és mennyiért úsztok a város SPORTUSZODÁjában?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi sikerek Simády evezős emlékregattán

A szegedi Dani Zsolt által felkészített Hirling Zsolt, Varga Tamás duó nyerte a férfi könnyűsúlyú kétpárok szombati napi küzdelmét a szegedi evezős emlékregattán. Tovább olvasom