Délmagyar logó

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Ki kíséri be a PICK-et a Plock ellen? Nevezzen a Délmagyarország fotópályázatára!

Lapunk fotópályázatot hirdet általános iskolás tanulóknak az elsőtől a hatodik osztályig. Osztályok, csapatok nevezhetnek a Délmagyarország akciójára.
A feladat egyszerű: egy ötletes csapatfotót kell készíteni, a lényeg, hogy a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata valamilyen formában jelenjen meg.

Akár egy labda, egy felirat vagy kék szín formájában legyen egy jellegzetes szegedi dolog a képen.

A játék győztese (16 főnek kell lenni a csapatban, mert ennyi játékos szerepel a meccsen) a MOL-PICK Szeged–Plock férfi kézilabda Bajnokok Ligája-találkozón, december 2-án, szombaton kísérheti majd be a szegedi együttest, a második helyezett pedig a lengyel alakulatot. Ezután pedig közösen szurkolhatnak az év utolsó BL-összecsapásán.

A fotókat a sport@delmagyar.hu e-mail-címre várjuk november 27-én, hétfőn 10 óráig. A beérkezett fotók felkerülnek a Délmagyarország Facebook-oldalára. A legtöbb lájkot kapó fotó lesz a győztes. Biztos, hogy komoly csata várható majd. Várjuk a képeket! Jó játékot! Jó készülődést!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Algyőn megtalálja a nyugalmat: Kopasz Bálint saját maga állítja össze az étrendjét

Szereti az algyői nyugalmat, amelyet mind a Tiszán, mind a családi környezetben megtalál. Tegnaptól Mátraházán edzőtáborozik, és a sikeres év után egy újabb sikeres évben bízik. Tovább olvasom