Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Kialakult a finálénap párosítása a Kék Mókus-kupában

Kialakult a finálé mezőnye a szegedi Kék Mókus-kupa kispályás focitornán.
Szűcs (háttal, Favor Trans) és Makra (Dóm Ingatlan) közül utóbbi az elődöntőig menetelt. Fotó: Karnok Csaba
Az izgalmas meccsek több meglepetést is tartogattak a hagyományos szegedi kispályás labdarúgótornán, amelyet lapunk és a városi sportigazgatóság közösen rendez. Így például kiesett a címvédő KÉSZ Kft., amely nem érkezett meg időben a kiírt mérkőzésre, így az alsó ági csatákból is kizárták. Aztán büntetőkkel búcsúzott a Makó, amelyet az Algyőre építő RET FC vert ki. A szurkolók a végső csatában a jól ismert szegedi gárdát, az Első Betont, valamint a szerb-montenegrói játékosokra építő Center Lottózót láthatják.

Az alsó ág negyeddöntői iránt a párharc csapatai nem igazán mutattak érdeklődést, hiszen a csalódottak nem jelentek meg a kiírt időpontban. Ezen az ágon a Blues Kert és a Plaza Szeged lép pályára a döntőben. Az öregfiúknál egy régi ismerős, az ezúttal Első Betonként szereplő egykori Egy százalék a döntő egyik résztvevője, a másik pedig a meglepetésgárda, a Szőreg III.

A három finálé programja – kiegészülve a Médiaválogatott– Szeged öregfiúk meccsel – december 29-én 16 órától kezdődik az újszegedi sportcsarnokban, a belépő ingyenes.

Eredmények, nyílt kategória, nyolcaddöntők: Első Beton–Movill Kft. 6–0, Kék Mókus–Gringo's 6–1, RET FC–Blues Kert 3–2, Makó FC–Zöld Mókusok 2–0, Dóm Ingatlan-Road House–Focizósok 3–2, Favor Trans–KÉSZ Kft. elmaradt, a KÉSZ Kft.-t kizárták, mert a megadott időn belül nem érkezett meg; Hungarikum– Center Lottózó 0–3, Plaza Szeged–Szilver Szöglet Presszó 0–1. Felső ág, negyeddöntők: Első Beton–Kék Mókus 4–0, Dóm Ingatlan-Road House–Favor Trans 1–0, Center Lottózó–Szilver Szöglet Presszó 1–1, büntetőkkel továbbjutott a Center Lottózó, RET FC–Makó FC 1–1, büntetőkkel a RET jutott tovább. Elődöntők: Első Beton–RET FC 3–1, Dóm Ingatlan-Road House–Center Lottózó 1–3. Alsó ág, negyeddöntők: Movill Kft.–Gringo's 0–3, Focizósok–KÉSZ Kft. 3–0, Plaza Szeged–Hungarikum 3–0, Blues Kert–Zöld Mókusok 3–0. A vesztesek nem jelentek meg a mérkőzéseken. Elődöntők: Gringo's– Blues Kert 3–7, Focizósok–Plaza Szeged 0–4.
Öregfiúk, negyeddöntők: Szőreg III.–Charlton-Röszke 5–3, Fit World SE–Csumi Fagyizó 1–1, büntetőkkel a Csumi Fagyizó jutott tovább, Első Beton–Bokafogó 9–0, Pannon Ventil–Real FC 1–2. Elődöntő: Szőreg III.–Csumi Fagyizó 1–0, Első Beton–Real FC 4–0.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepre készül a Pick Szeged

Nem panaszkodhatnak a szegedi kézilabdadrukkerek, hiszen még az év utolsó napjaira is maradt igazi… Tovább olvasom