Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Kicsit másként: Nagy Norbert esküszik a gyógyfürdőre

Sorozatunkban sportolókkal beszélgetünk – kicsit másként. A Pick kézilabdása, Nagy Norbert (21) Túrkevéről került Szegedre, szereti a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kisváros termálfürdőjét, DJ-karriert viszont nem tervez.

– Facebook-adatlapjáról két dolog derül ki: olykor beáll a DJ-pult mögé, és stabil párkapcsolatban él.
– Csak az utóbbi igaz. A kép, amely megtévesztő lehet, a 20. születésnapomon készült, csak azért álltam be a pult mögé, hogy kipróbáljam, de nem foglalkozom vele komolyabban. Meghagyom ezt Mikler Rolinak.

– És a szerelem?
– Azt jól látta. Három és fél éve járok együtt barátnőmmel, Jeniferrel. Ő hozzám hasonlóan túrkevei, de még ott is él, idén érettségizik. Reméljük, Szegeden tanulhat majd tovább, így többet lehetnénk együtt. Bár telefonon, SMS- ben és Skype-on is sokat beszélünk, a távkapcsolat okozott olykor nehézségeket.

– Tősgyökeres túrkevei?
– Budapesten születtem, ezután két évig élt ott a család, mielőtt Túrkevére költöztünk. Szüleim elváltak, de anyukám még mindig ott lakik, ő gyógymasszőrként dolgozik, édesapám, aki asztalos, Vecsésre költözött. Túrkevén nőttem fel, az általános iskola után kerültem Szegedre.
– Miről híres a város?

– Leginkább a gyógyfürdőjéről. A termálvíz turisztikailag is vonzó, és én is sokszor megyek el úszni, strandolni, ha otthon vagyok. Túrkeve igazi kisváros, kiválóan alkalmas a pihenésre.

– Egyedül lakik Szegeden?
– Igen, egy garzonlakásban, de nem vagyok egyedül. Arra gondolok, hogy több sportoló is él ugyanott, például csapattársam, Tóth Misi, vagy a kajakos Horváth Alexandra. Sokat járunk össze, beszélgetünk, olykor szórakozunk.

– Kivel van a legjobb viszonyban a csapatból?
– Ancsin Gabival. Bár mindenkivel jól kijövök, mivel Gabi csak egy évvel idősebb, vele több a közös témánk. Sokat mászkálunk együtt, ha az edzések megengedik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóth Bálint: Nyomatékosan megkértek, hogy vállaljam el

Délután a Szeged 2011 edzőmérkőzést játszott, az új edző vezetésével. Galéria. Tovább olvasom