Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Kik a legjobbak?

Már csak négy nap, és hivatalosan is kiderül, kik azok, akik lapunknál az idei esztendő legjobbjai voltak. A CE Glass Industries üvegtrófeáit jövő kedden a Hungi Vigadóban tartandó ünnepélyes fogadáson adjuk át összesen húsz kategóriában.
Húsz díj, húsz kiváló teljesítmény, húsz emlék. A sport szempontjából igen gazdag és termékeny év végéhez közeledünk. És ahogy ilyenkor lenni szokott, mi is értékeltük, rangsoroltuk, számba vettük az esztendő sporteredményeit, produkcióit. A végeredményt már ismerjük, és arra, hogy a nagyközönség, az olvasók is megtudják, kik lettek a különböző kategóriákban a legjobbak, már csak négy napot kell várni. Jövő kedden ugyanis a Hungi Vigadó ad otthont a Diófa vendéglő finom ízeivel annak a zártkörű ünnepségnek, amelyen lapunk átadja a díjakat.

Tavalyi emlék. A fiatal vásárhelyi öklöző, Kovács Pál (balról) Nagy Péter súlyemelőtől vette át a díjat. Fotó: Schmidt Andrea
Tavalyi emlék. A fiatal vásárhelyi öklöző, Kovács Pál (balról) Nagy Péter súlyemelőtől vette át a díjat.
Fotó: Schmidt Andrea

Mégpedig azokat a díjakat, amelyeket az elmúlt jó néhány évhez hasonlóan újra állandó partnerünk, a CE Glass Industries készít el. Azzal nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, ezek a trófeák 200 milliméter magasak és 110 milliméter szélesek lesznek, és egy 110-szer 110 milliméteres talpon állnak majd. Az elrendezés? Legyen titok, mindenesetre a CE Glass egy kicsit rendhagyó megoldással készül.

És akkor a kategóriák: ahogy korábban is, ismét két fő területen választottuk meg a legjobbakat. Ezúttal azonban eltértünk a megszokottól, és a Délmagyarország díjait most két tájegység, Szeged és Csongrád megye szerint adjuk át.

Kik a legjobbak? A címben is feltett kérdésre kedden – amikor az eseményről a delmagyar.hu percről percre tudósít – kapunk választ. Már csak négy nap...
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismétlők és debütálók az év legjobb sportolói között

Idén nyolc szegedi sportoló részesült elismerésben. Tovább olvasom