Délmagyar logó

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 1°C | 5°C Még több cikk.

Kikapott a Kovács-Janics páros

2004-es összeállása óta először szenvedett vereséget a Kovács Katalin, Janics Natasa páros. A két klasszis a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokság péntek délutáni 200 méteres döntőjében végzett a második helyen.
A magyar páros mindössze egytized másodperccel maradt le a végül aranyérmet szerző német egységtől, amelyet Fanny Fischer és Nicole Reinhardt alkotott. A pénteki napon született egy másik magyar ezüstérem: K1 200 méteren Paksy Tímea lett második a spanyol Teresa Portela mögött.

Olvasóink írták

 • 19. polgár 2009. június 27. 17:53
  „Én kérek elnézést, hogy 5, azaz ÖT év után a Kovács-Janics páros kikapott egy TIZED másodperccel. Micsoda szégyen, mi?
  Remélem idővel olyanok is meg tudják majd ezt bocsátani, mint kreatív.”
 • 18. balazs88 2009. június 27. 15:22
  „9-es, ezzel énis így vagyok!”
 • 17. 9-es 2009. június 27. 13:03
  „moderálva”
 • 16. kreatív 2009. június 27. 12:18
  „A sport az nem egzisztencia-gyarapítás! Az eredményes magyar olimpiai sportágakban kiterjedt "megélhetési" ügyintézői, szervezői, "közpénz-lenyúló" holdudvar garázkálkodik, a média hathatós segítségével! A közvélemény bódításával csikarnak ki érdemtelen pénzösszegeket a közpénzből!!! Fellengzős hirdetésekkel /" SZÁLLÍTOK...."/ kábítanak!!! ....és ezek után jönnek a németek....! Szégyen az olimpia-centrikus magyar élsport-szemlélet!!!!! Értsétek már meg:- Natasa Janics nélkül is van élet, olimpiai aranyérem nélkül is kitavaszodik, celebizáló reklámok nélkül is beköszönt az ősz, itt, e kis országban!!!!
  tiszai:
  kreatív!Nem értem, hogyan veszed a bátorságot, hogy másokat sértegess. Ha mégis megteszed, ne kérd ki magadnak, ha ugyan azt kapod esetleg mástól. Szerinted mennyi a kajak-kenu tömegbázisa Magyarországon? Szerinted milyen tömegsportokat kellene támogatnia az állami és önkormányzati költségvetésnek? Hogyan gondolod, hogy bárki megmondhatja a magántőkének, hogy mibe tegye a nyereségét? nem vagy egy kicsit eltévedve. Nem tudom, hány éves vagy, de egy 31 éves fiatal embert nem hiszem hogy van jogod kioktatni, mert a hozzászólásaid alapján biztosan szélesebb látókörrel rendelkeznek mint te, ha nem is mind de a többség biztosan. A verseny sport pedig igen is egzisztenciális lehetőség a sportolónak, az edzőnek és a hátteret biztosító személyeknek is, ha a piac megengedi. A piachoz pedig a média támogatás is hozzátartozik. Ezt nevezik piacgazdaságnak. Mint már korábban kérdeztem.Savanyú a szőlő? Bele kellene törődnöd, hogy igen kevesen osztják a hozzá nemértő véleményedet.
  Egyébként a DÉMÁSZ Szegedi Vízipsort Egyesületnél és a kajak-kenu társadalomban nem ismernek Natasa Janicsot csak janics Natasát. Ha nem hiszed, nézz meg egy versenyműsort, ha egyáltalán tudod mi is az.
  kreatív:
  Senkit nem sértegetek! Esszéd stílusából arra következtetek, hogy érted miről beszélek, de sajnos vagy a média, vagy egyéni érdekeid nagyobb nyomatékot kapnak! Nem baj! ...majd idővel rádöbbensz, ...igazam van!!!!
  Tedd a kezed a szívedre, és válaszolj! ...Átlag feletti ---/ közpénzbeli, médiabeli, megélhetési holdudvarbeli, közbeszerzési lenyúlásokon alapuló "magántőkebeli"/----- támogatás nélkül a magyar kajak-kenu, öttusa, vizipoló, és vívás megállná-e a helyét, csak a rendezvények belépődíjaiból?????!!!!!!!
  Strandröplabdázom, triatlanozom, asztaliteniszezem, teniszezem, sakkozom. Ezekre a népszerű, és a széles tömegeket aktivizáló sportágakra csupán töredékét költi közpénzből a költségvetés!!!! ESÉLYEGYENLŐSÉG!!!! EGYENLŐ BÁNÁSMÓD!!!!”
 • 15. 9-es 2009. június 27. 07:54
  „Kösz Tiszai,hogy kioktattad ezt a vén hülyét!
  Bújjon vissza a barlangjába,és mindig csak a választásokra jöjjön elő...
  Úgyis mindig M betűsre szavazott világ életében,oszt most savanyú a szőlő,hogy átkeresztelték a sikerpártját Maszopra-szerintem holnap is...-és a Magyarországnak SIKERT-így csupa nagybetűvel-hozó nagyszerű sportemberekről mer ilyet írni?
  Csókolja meg a lábnyomát ennek a fiatalasszonykénak,több turistát,meg külföldi tőkét hozott a támogatói által Szegednek,mint 7 év regnálás alatt a híres Botka,Újhelyi,Géczi triumvirátus!
  Szép volt Natasa,amióta a cikk megjelent,aranyos is lettél,sikerekben gazdag,hosszú,hosszú pályafutást,és boldog magánéletet kívánunk Neked itthonról!
  Egy öregfijjjjjú”
 • 14. balazs88 2009. június 27. 01:37
  „Kilo a számoláshoz is ész kell ami neki nincs :)”
 • 13. kilo 2009. június 26. 23:27
  „Az ezusterem nem szegyen, csak az onsajnalkozoknak. Azt jelenti, hogy az adott versenyen Europa lelgjobbjai kozul ok voltak a 2. legjobbak, ami szerintem oriasi dolog.

  Amugy a 31 ev az hogy jon ki? 2009 - 1988 = 21...”
 • 12. maradando 2009. június 26. 22:33
  „IGY KELL" színesfémet" GYŰJTENI ! Az ezűst és bronz sehol a világon nem= vereség !”
 • 11. tiszai 2009. június 26. 22:18
  „kreatív!
  Nem értem, hogyan veszed a bátorságot, hogy másokat sértegess. Ha mégis megteszed, ne kérd ki magadnak, ha ugyan azt kapod esetleg mástól. Szerinted mennyi a kajak-kenu tömegbázisa Magyarországon? Szerinted milyen tömegsportokat kellene támogatnia az állami és önkormányzati költségvetésnek? Hogyan gondolod, hogy bárki megmondhatja a magántőkének, hogy mibe tegye a nyereségét? nem vagy egy kicsit eltévedve. Nem tudom, hány éves vagy, de egy 31 éves fiatal embert nem hiszem hogy van jogod kioktatni, mert a hozzászólásaid alapján biztosan szélesebb látókörrel rendelkeznek mint te, ha nem is mind de a többség biztosan. A verseny sport pedig igen is egzisztenciális lehetőség a sportolónak, az edzőnek és a hátteret biztosító személyeknek is, ha a piac megengedi. A piachoz pedig a média támogatás is hozzátartozik. Ezt nevezik piacgazdaságnak. Mint már korábban kérdeztem.Savanyú a szőlő? Bele kellene törődnöd, hogy igen kevesen osztják a hozzá nemértő véleményedet.
  Egyébként a DÉMÁSZ Szegedi Vízipsort Egyesületnél és a kajak-kenu társadalomban nem ismernek Natasa Janicsot csak janics Natasát. Ha nem hiszed, nézz meg egy versenyműsort, ha egyáltalán tudod mi is az.”
 • 10. gardista33 2009. június 26. 21:22
  „elpuhult az öserdöben LOL”
 • 9. kreatív 2009. június 26. 21:09
  „Fiatal Barátom! A sport az nem egzisztencia-gyarapítás! A felsorolt magyar olimpiai sportágakban kiterjedt "megélhetési" ügyintézői, szervezői, "közpénz-lenyúló" holdudvar garázkálkodik, a média hathatós segítségével! A közvélemény bódításával csikarnak ki érdemtelen pénzösszegeket a közpénzből!!! Fellengzős hirdetésekkel /" SZÁLLÍTOK...."/ kábítanak!!! ....és ezek után jönnek a németek....! Szégyen az olimpia-centrikus magyar élsport-szemlélet!!!!! Értsétek már meg:- Natasa Janics nélkül is van élet, olimpiai aranyérem nélkül is kitavaszodik, celebizáló reklámok nélkül is beköszönt az ősz, itt, e kis országban!!!!”
 • 8. balazs88 2009. június 26. 20:21
  „Inkább te gondold végig azt hogy Fiatal Barátom hogy az sportolók emberek-e, utána döntsd el hogy mekkora "kudarc" egy európai ezüstérem, miután 5 éven keresztül egy sem csúszott be az aranyak mellé. De nem magyarázom ezt ha sportoltál volna valaha tudnád miről beszélek.”
 • 7. garbon 2009. június 26. 19:17
  „Nem minden pap sajt van abban pap szar is.”
 • 6. kreatív 2009. június 26. 19:16
  „5-öshöz! Fiatal Barátom! Tapasztalanlan, könnyelműen nyilatkozó 31-éves! Mielőtt alaptalanul sértegetsz, szállj Magadba! Gondold végig! Milyen sikereket érne el a kajak-kenu, vívás, öttusa és vizilabda szakágat leszámítva más ,magyar sportág, ha részarányosan, az aktív versenyzők számához viszonyítottan kapna támogatást közpénzből és lenyúlt szponzori támogatásokból!!!!!!!!!!!!”
 • 5. balazs88 2009. június 26. 18:53
  „Már vártam mikor jön valami hozzá nem értő dilettáns f@asz mint te kreatív... Gondolom életedben nem sportoltál.”
 • 4. kreatív 2009. június 26. 18:41
  „Ennyi közpénzből és szponzori juttatással támogatott versenyzőknek, vérbeli profiknak győzniük kellene! Mi lesz a reklám-szlogennel?! EZÜST-SZÁLLÍTÓK!?
  No...nem baj lányok! ...egyébként is vizsgaidőszak van! Gyerünk Natasa Janics, itt az idő, tanulni kellene!”
 • 3. micsibucsi 2009. június 26. 17:15
  „Szerintem is szép a második hely is sőt! Kérdés? Ez a Fanny Fischer véletlenül nem rokona a valamikori Német kajakos klasszisának Birgid Fischer-nek aki még negyven évesen is sikert sikerre halmozott??”
 • 2. IVY 2009. június 26. 15:09
  „Eeevan.
  Azért puszi lányok!!!! :)”
 • 1. ocsi1 2009. június 26. 14:58
  „Nembaj lányok azért a második hely is nagyon szép.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rajt itthon

Tegnap elkészítették a férfi tenisz Szuperliga sorsolását. A bajnoki címvédő vásárhelyi alakulat az… Tovább olvasom