Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Kikaptak, pedig nyerhettek volna: UTC-Gödöllő 5-7

Szeged - Újra futsalforduló: az NB I 21. fordulójában az UTC Futsal Team ma a Gödöllőt fogadta az újszegedi sportcsarnokban, és 7-5-re kikapott.

Közvetítésünk támogatója az EDF Démász Zrt.


UTC-Gödöllő 5-7 (1-5)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Medovarszki, Viczián.
UTC Futsal Team: Tombácz - Hernády, Trucz, Dürgő, Hegyesi Zs. Csere: Béry (kapus), Bullás, Tóth A., Juhász I., Koncz, Puskás, Pataki. Edző: Brinszky Adrián.
Gödöllő: Ács - Ughy, Szente, Jenei, Vidák. Csere: Hegedűs (kapus), Biczi, Baranyai, Schrancz, Simonyi, Nagy R., Lovrencsics. Játékos-edző: Szente Tamás.
Gólszerzők: Bullás (13.), Tóth A. (24.), Hernády (27.), Dürgő (29.), Hegyesi (29.), ill. Vidák (3., 7.), Ughy (11., 29.), Baranyai (17.), Jenei (18., 38.).
Kiállítva: Puskás (7.).

A rutin ezúttal nyert - de nem tudni, mi lesz majd a rájátszásban, ha a Szeged nem ad egy félidőt ellenfelének.

40. perc: Vidák sárga.

39. perc: olvasták a szabadrúgás variációt. Hernády hatalmas lövés, Ács középen fogja.

38. perc: 5-7. Jenei használ ki egy kis figyelmetlenséget, 5-7.

37. perc: szegedi időkérés. Hosszú Trucz passza Tóth A.-nak.

36. perc: okosan öli az időt a Gödöllő. Már nem is nagyon akar támadni. Dürgő lövése a kapufáról jön ki. Ács verve volt. A képlet: az UTC támad, a Gödöllő saját kilencesén, hatosán védekezik.

35. perc: Hegyesi lábát elvitte Ughy lövése, reméljük nincs nagy baj.

34. perc: Koncz tüzel, Ács hárít. Ugye, ismerős szitu?

33. perc: Bullás nem először harcos, a jutalma oldalberúgás. Utána sarok. Utána oldalberúgás. És vége.

32. perc: folyamatos cserék mindkét oldalon, sok a játékmegszakítás. 

31. perc: a Gödöllő most nem okoz veszélyt, az UTC pedig küzd, hajt. Jönnek a rossz vendégpasszok.

30. perc: meglehet!!!!

29. perc: 5-6. Ughy éles szögből próbálkozik, valahogy a kapuba jut a labda, 5-6.

29. perc: 4-5. 5-5. Előbb Dürgő, majd Hegyesi szerez labdát, és az üres kapuba gurít, máris egyenlő, 5-5.

28. perc: gödöllői időkérés. Simonyi a kapuban, azaz mezőnyjátékos. Labdatartás a lényeg, ha kell, a meccs végéig.

27. perc: 3-5. Trucz várja Hernádyt, a jól összeszokott páros utóbbi tagja tudja, hova jön a zsuga, és négy méterről a léc alá bombáz, 3-5.

26. perc: lüktet végre a meccs, ebben elfáradhat a rutinos ellenfél. Koncz-lövés, Ács védés. Ismétlés Koncz és Ács között.

25. perc: Koncz 11 méterről lő szabadrúgást, de nem, legurítja Tóth A. elé, aki laposan tüzel, Ács véd. 

24. perc: 2-5. Koncz mesteri labdát ad a védők mögé, Tóth A. okszival beleér, a kapus verve, 2-5.

24. perc: Lovrencsics estében emel mellé, de valaki beleért, sarokrúgás. Semmi.

23. perc: Dürgő lő mellé. Hegyesi életveszélyesen cselez, majd szerel - érett a második sárga, de végül nem kapta meg. Simonyi elteker a sorfal mellett, Tombácz véd, majd Dürgő mellépörget. Baranyai-spicc, Tombácz lábbal.

22. perc: szegedi sarokrúgás egy Hernády-lövés után.

21. perc: jöjjön, aminek jönnie kell, azaz a második félidő, és a remélt szegedi feltámadás.

Így nagyon nehéz lesz... A Gödöllő semmi extrát nem csinál, csak amit tud. De azt nagyon jól. A betömörülő vendégvédők között pedig csak szenved az UTC. Több kreativitás kellene.

20. perc: Lovrencsics a hálótartót találja el. Megint Lovrencsics, ezúttal Tombácz paskolja fölé.

19. perc: Bullás előtt blokkol a védő, nagy helyzet. Juhász I. kap remek kényszerítőt, de Ácsba lő.

18. perc: 1-5. Parádés gödöllői kontra, Lovrencsics keresztpasszát Jenei belsőzi a hálóba, 1-5.

17. perc: 1-4. Baranyai a Tombáczról kipattanót fejeli a kapuba, 1-4. 

16. perc: Ughy szemben Tombáczcal, a hatoson inkább passzol. De jó! Baranyai lemaradt. Szente szemben Tombáczcal, megint a kapus nyer.

15. perc: Trucz, majd Szente lő, mellé, illetve Tombécz véd. Hegyesi utánanyúl ellenfelének lábbal, az ellövi, majd elesik, Hegyesi pedig sárgát kap. Simonyi megtalálta a rést, de Patakiban elakad a labda a vonal előtt egy méterrel. 

14. perc: hej, ha Hegyesi nem cselez, hanem lő, vagy passzol, már megint gól lehetne... Dürgő majdnem bepiszkált egyet.

13. perc: 1-3. Bullás estében spiccel helyez a bal alsóba, 1-3.

13. perc: Tóth A. közelít, ezúttal már Ácsnak kell megfognia a közeli pörgetését.

12. perc: innen szép nyerni - tartja a mondás. Idő közben Baranyai kerül kisodródott helyzetbe, de túl emeli a labdát. Tóth A. nagyon fölé.

11. perc: 0-3. Ughy megint remekül tart meg egy labdát, kicselezi Tombáczot, majd a két védő között, mellett lő a hálóba, 0-3Szegedi időkérés.

11. perc: remek gödöllői labdatartás. Bullás lő, egy lábról veszélyesen pörög, de végül sarok. Majd semmi.

10. perc: Hegyesi-szlalom a pályán végig, talán a kapussal szemben passzolhatott volna, így kimaradt a ziccer. Koncz-lövés, Ács ment kézzel.

9. perc: gyengécske lövés, de Ács sarokrúgásra tereli. A szögletből nem lett semmi.

8. perc: Ughy ziccerben fölélő. A már látható, a Gödöllő saját hatosa előtt védekezik, és a világ minden kincséért em lépne feljebb. Eddig működik.

7. perc: 0-2. Vidák átvesz egy labdát, aztán a jobb alsóba lő, 0-2. Puskás kap piros lapot portzserűtlenségért.

7. perc: az első szegedi fault megvan. Vidák kerül helyzetbe két védő hibájából, de föléemel. Tóth A. lövése gyenge.

6. perc: Puskás talppal húzogatása egyelőre nem hasznos, pedig dőlnek a védők. Jenei kap sárga lapot. Folyamatos bedobások szegedi részről, immár a negyedik alig öt méteren belülről. És az ötödik.

5. perc: Schrancz lövését hárítja Tombácz.

4. perc: könnyen lehetett volna egyenlíteni, de előbb Ács védett, majd Trucz lövése száll mellé. Rossz kényszerítő, Schrancz kikíséri.

3. perc: 0-1. Ughy húzogatta a labdát, aztán valahogy lekeveredett az alapvonalra, laposan belőtt középre, Vidák pedig egy lépésről nem hibázhatott, 0-1.

2. perc: Hegyesi Zs. bombáz Ácsba, majd Vidák próbálkozik, de célt téveszt.

1. perc: elkezdődött a mérkőzés. Hernády lő mellé.

A hazai csapat tiszta fehérben, a vendégek sárga mezben és sportszárban, illetve fekete nadrágban.

A vendégeké nem a jövő csapata, de az kétségtelen, sok, nagy csatát megélt játékos alkotja a Gödöllő keretét. Ughy 36, Szente 37, Ács 37, Baranyai 35, Simonyi 35, Schrancz 35, Biczi 35 éves, de Jenei is 31.

Afféle helyosztó a mai mérkőzés a futsal NB I 21. fordulójában. A Gödöllő egy győzelemmel nagy lépést tehetne a harmadik hely felé, míg az UTC egy sikerrel az ötödikért. Aztán lehet, hogy a rájátszásban, a legjobb nyolc között ismét egymásba botlik a két alakulat. 


Korábban írtuk:
Március 12-én játszott utoljára bajnoki mérkőzést az UTC Futsal Team. Azóta hat hét telt el, a válogatott vb-selejtezőn kiesett a szerbekkel szemben, egy-két elmaradt találkozót pótoltak az NB I-ben – a szegedi alakulat pedig nyugodtan figyelhette az eseményeket. Hogy miért?

– Már biztos, hogy a nyolc között végzünk, és az is tuti, hogy a rájátszásban elkerüljük a Győrt, mert már nem lehetünk hetediknél rosszabbak. De talán azt is kijelenthetem, hogy a második Berettyóújfalu sem lehet az ellenfelünk. A mai mérkőzésen az múlik, melyik pozícióból várhatjuk majd a negyeddöntős riválist. Nagy valószínűséggel az ötödik, hatodik hely egyikén végzünk, és ez a realitást tükrözi. Szerencsére a saját kezünkben van a sorsunk, főleg úgy, hogy pénteken még Győrben van egy jelenésünk az alapszakasz utolsó fordulójában. A Gödöllő rutinos csapat, eddig egyszer győztük le, mégpedig az NB II-ben, amikor talán az egyik legjobb találkozónkat játszottuk ellenük. Itthon szerepelünk, ezért azt mondom, a Gödöllő is verhető alakulat – vélte Brinszky Adrián, a szegediek trénere. A szakember azt is hozzátette: a bőség zavarával küzdhet, hiszen valamennyi, számításba jöhető játékosa a rendelkezésére áll.

A csapat jótékonysági akció keretében az együttes játékosa, Koncz Zsolt rokona, az egyéves, leukémiában szenvedő Szoboszlai Ákos számára is gyűjt, az adományokat a kisgyermek képével ellátott dobozban lehet majd elhelyezni a meccsnek otthont adó újszegedi sportcsarnokban.

Olvasóink írták

 • 3. Sekler 2012. április 24. 12:58
  „Akkor érdeklődéssel várom, hogy ismét a nézők húzzanak!”
 • 2. baki10 2012. április 24. 10:13
  „Tisztelt Sekler! Sajnos a mérkőzés hevében elmaradt a szünetben a húzás, amire észbe kaptunk már sokan távoztak a csarnokból, ezért úgy döntöttünk, hogy a következő hazai mérkőzésen sorsoljuk ki a belépőt, tehát akkor 2 családi belépőt fogunk kisorsolni!. A szőke " belibbenő" hölgy a táncos hölgyek vezetője volt és nem NYERTES! Csapatunk minden esetben kiáll és támogatja a gyerekeket (leukémiás kisfiú, újszülött mentők) tehát nem érdeke senkinek, hogy "lenyúljon" egy belépőt! Célünk továbbra is az, hogy sportolási lehetőséget nyújtsunk a fiataloknak és kellemes időtöltést szerezzünk a szurkolóinknak.
  A kellemetlenségért elnézést kérünk.
  Reméljük megérti a sajnálatos hibát és szurkolóink között köszönthetjük legközelebb is.
  Hajrá Szeged!”
 • 1. Sekler 2012. április 23. 21:22
  „A mérkőzés belépői egyben tombolák is. Amíg a Cora 500 forintos utalványait sorsolták addig a műsorvezető kijött és valaki a nézőtérről húzott. Most, hogy az AQUA belépőit lehet megnyerni még a nyertes számot sem mondják be. Most félidőben a műsorvezető boxába belibbent egy kis szőke aki gyorsan kitöltötte a nyeremény átvételéhez szükséges szelvényt, épphogy puszit nem adott a nyilvánvalóan ismerős műsorvezetőnek. Na ez a gusztustalan! Az én kisfiam meg egész meccs alatt csillogó szemmel várja, hogy mikor kezdődik a húzás. Félreértés ne essék, nem sajnálom senkitől ha nyer, de hát mit mondjak a fiamnak? Most azt mondtam neki, hogy nem hallotta de mondták a nyertes számot. Ennyit erről a tetű bagázsról!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kopasz Bálinté a kajak a Hanzok Örs emlékversenyen

Tizenhat klub részvételével rendezték meg a szegedi Maty-éren az EDF DÉMÁSZ-kupát. Tovább olvasom