Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Kispályás labdarúgás: bírók nélkül...

Megkezdődött a 28. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna, amelynek első játéknapján Szegeden az Etelka sori és az újszegedi sportcsarnok adott otthont.
A csapatok tegnap éppen az előbbi helyszínen döbbenten vették észre, hogy a kezdési időpontban nem voltak játékvezetők. A jó félórás várakozás után az Etelka soron a rendező Szegedi Sport és Fürdők Kft. alkalmazottja, Brinszky Adrián, míg az újszegedi sportcsarnokban több ember váltásban felügyelte a mérkőzéseket. A kialakult helyzetről a házigazda kft. ügyvezető igazgatóját, Horváth Andrást kérdeztük.

Megkezdődött a 28. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna - GALÉRIA

– Először is szeretnék elnézést kérni a kellemetlenségért a csapatoktól, a szurkolóktól, a játékosoktól. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. részéről időben megérkezett az MLSZ területi igazgatóságához a meccsekre a bírókérés, ám meg kell vizsgálnunk, miért történhetett meg mindez. Ígérhetem, hogy az ügyet kivizsgáljuk, és a hétvégi újabb meccseken már lesznek játékvezetők – nyilatkozta a sportvezető.

A mérkőzések eközben azt hozták, amit várhattunk a tornától és az ötször kétméteres kapuktól: sok akciót, rengeteg látványos gólt.

Nagy csata volt a Gyuszi FC-Haverok–Fit World meccsen is. Fotó: Karnok Csaba
Nagy csata volt a Gyuszi FC-Haverok–Fit World meccsen is. Fotó: Karnok Csaba

Eredmények, 28. Kék Mókus-kupa, 35-ös kategória: Nemvagyunk-Ki FC– Oldsmobil 7–5, Autóscsárda Makó–Öreg Honvéd O'Neill 9–4, Nemvagyunk-Ki FC–Bakelitbolt.hu 5–10, Autóscsárda Makó–Oldsmobil13–3, Öreg Honvéd O'Neill–Bakelitbolt.hu 5–13, Autóscsárda Makó–Nemvagyunk-Ki FC 7–3, Öreg Honvéd O'Neill–Oldsmobil 8–4, Gyuszi FC-Haverok– Fit World 5–8, Ficak–PM Acélpark 10–3, Első Beton–Gyuszi FC-
Haverok 7–2, FC Jövőre Talán–Fit World 4–4, PM Acélpark–Varga Pince 4–11, Gyuszi FC-Haverok–FC Jövőre Talán x–x.

+45-ös kategória: Sándorfalva–Lanerossi 5–3, Kiss Autószervíz–Rex Team 6–4, Gulyás Csárda–Pázsit SE 5–3, Sándorfalva–Eurosweet 1968 1–4, Kiss Autószervíz–Déliláb 12–5, Mórahalom–Lanerossi 6–6, Gulyás Csárda–Eurosweet 1968 7–3, Rex Team–Déliláb 6–5, Mórahalom–Pázsit SE 1–4, Ficak–SZAK 4–4..

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajak-kenu: minőség és húzóerő

Elkészült a Magyar Kajak-kenu Szövetség éves összesítője, amely alapján a bajnoki pontversenyben az… Tovább olvasom