Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Kispályás labdarúgás: Csongrádi ezüst és különdíjak Szentesen

Szentesen, a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban december 27-én kezdődött a Téli Palánkos Teremlabdarúgó-bajnokság 23 együttes részvételével, amelyeket 7 csoportba osztottak.
Csoportonként az első két helyezett, valamint a vigaszágon további 2 csapat jutott a legjobb 16 közé. Az első napon két csoportban, körmérkőzéses formában dőlt el a továbbjutás. Az A csoportból a Liget Étterem és a Metalcom, a B-ből a Kurcamenti Hódítók és a Favorit jutott a legjobbak közé, vigaszágon a Majestic.

Az A csoport mérkőzéseinek eredményei: Liget Étterem–Metalcom 2–4, Majestic–Old Tigers 6–1, Metalcom–Majestic 2–3, Liget Étterem–Old Tigers 13–1, Liget Étterem–Majestic 3–0, Metalcom–Old Tigers 9–1; a B csoport mérkőzéseinek eredményei: Effektív–Favorit 1–10, Kurcamenti Hódítók–Dream Team 4–1, Kurcamenti Hódítók–Favorit 5–2, Effektív–Dream Team 4–4, Dream Team–Favorit 3–10. A csoportok végeredménye: A csoport: 1. Liget Étterem, 2. Metalcom, Hódítók, 3. Majestic, 4. Old Tigers; B csoport: 1. Kurcamenti, 2. Favorit, 3. Dream Team, 4. Effektív. Vigaszági mérkőzések: Majestic–Effektív 10–3. Majestic–Deam Team 9–0.

A második játéknapon 11 mérkőzést láthattak az érdeklődők Szentesen, a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. Ezúttal 3 csoportban 9 együttes harcolt a továbbjutásért. A csoportok első két helyezettje automatikusan bejutott a legjobb 16 közé, mellettük a – vigaszágon továbbjutó – SzeCsó Cicák csapata küzdhetett a kupáért.

A dobogó második fokán a csongrádi Jóbarátok. Fotó: Vidovics Ferenc
A dobogó második fokán a csongrádi Jóbarátok. Fotó: Vidovics Ferenc

A tornát végül a Szarvas FC nyerte, a csongrádi Jóbarátok pedig ezüstérmesek lettek. Utóbbi csapatból került ki a gólkirály és a torna legjobb kapusa is.

A csoportmérkőzések eredményei: Kispad Legjobbjai–Csőszer Komplett Kft. 2–7, Jóbarátok–Random 1–3, Kispad Legjobbjai–Beer-Bar-Bárok 1–5, Jóbarátok–SzeCsó Cicák 8–2, SzeCsó Cicák–Random 4–4, Beer-Bar-Bárok–Csőszer Komplett Kft. 2–6, Boca Juniors–Grund 2–8, Grund–Tengeralattjárók 7–6, Boca Juniors–Tengeralattjárók 2–5.

A csoportok végeredménye, C csoport: 1. Random, 2. Jóbarátok, 3. SzeCsó Cicák; D csoport: 1. Csőszer Komplett Kft., 2. Beer-Bar-Bárok, 3. Kispad Legjobbjai; E csoport: 1. Grund, 2. Tengeralattjárók. 3. Boca Juniors.
Vigaszági mérkőzések: SzeCsó Cicák–Kispad Legjobbjai 6–2, SzeCsó Cicák–Boca Juniors 3–6. A torna végeredménye: 1. Szarvas FC, 2. Jóbarátók (Csongrád), 3. Rákóczi Vasas. Különdíjasok, gólkirály: Bagi István (Jóbarátok) 11 találattal, legjobb kapus: Sztankovics Árpád (Jóbarátok), legtechnikásabb játékos: Tasi Róbert (Rákóczi Vasas). 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

BMX-krossz: Rióba készül Bujáki Bence

A 2016-os riói olimpiára készül a hódmezővásárhelyi Bujáki Bence. A 21 éves sportolóval nem sokat… Tovább olvasom