Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Körbe-körbe a ligetben: az első tréningen szerepelt a MOL-Pick

Hétfő délelőtt egyelőre foghíjas kerettel – a válogatott játékosok hiányoznak – elkezdte a felkészülést a MOL-Pick Szeged. Futással indult 2015 első tréningje.
Szerencsére nem volt hideg, sütött a nap, így jó idő fogadta az újszegedi ligetben a MOL- Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosait 2015 első tréningjén. Juan Carlos Pastor vezetőedző is futóruhát öltött, beállt a játékosok közé. Marko Krivokapics az óráját nézte, ő volt az időmérő. Egy biztos, hogy a két szélső, Vadkerti Attila és Roberto Parrondo jó erőben van, mindketten alaposan rávertek a többiekre.

Körbe-körbe a ligetben: az első tréningen szerepelt a MOL-Pick Szeged. Fotó: Kuklis István (galéria)

Egyelőre hiányoznak a válogatott játékosok, így foghíjas a keret. Vadkerti, a születésnapját ünneplő Parrondo, Rajko Prodanovics, Alen Blazevic, a sérülése után visszatérő Gidai Máté, a kölcsönből visszahívott Hegedüs Márk és az új bosnyák szerzemény, Vladan Loncar rótta a köröket.
A hét erről, azaz legfőképpen az erőnléti tréningekről szól. Pénteken már népesebb lesz a csapat, csatlakozik a négy magyar válogatott, Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt és Ancsin Gábor, illetve a spanyol válogatott Niko Mindegía, aki első számú tartalék a katari vébén szereplő hispán együttesben.

Jó hír, hogy Zubai Szabolcs bokasérülése szépen javul, így pénteken ő is edzésbe áll.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szántai a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál

Komoly NB I-es és NB II-es tapasztalattal rendelkező kapust igazolt a Szeged 2011-Grosics Akadémia… Tovább olvasom