Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Koreaiak önvédelmi bemutatója Hódmezővásárhelyen

Az első alkalommal rendezett önvédelmi szeminárium után újabb remek eseményt szervezett Hódmezővásárhelyen a honvéd Bercsényi SE Máté Taekwon-do és Hapkido szakosztálya.
Ezúttal a tékvandóé volt a főszerep, méghozzá neves vendégek közreműködésével. Az újabb szemináriumon ugyanis öt koreai nagymester – Jae-Hee Chang (7. dan), Sung-Chul Cho (7. dan), Bong-Shin So (5. dan), Kun-Ik Lee (5. dan) és Suk-Kyun Kim (5. dan) – tartott bemutatót. Közülük Chang Németországban él, ott vezeti iskoláját, míg a többiek a távol-keleten űzik a sportágat.

Hat érem

A hódmezővásárhelyi Honvéd Bercsényi SE Máté Taekwon-do és Hapkido szakosztályának eredményei a 18. felnőtt és ifjúsági, valamint a 15. gyermek WTF tékvandó országos bajnokságon, gyerek I., B kategória, 32 kg: 3. Papp Szabolcs, 35 kg: 3. Dezső Ábel. Gyermek III., A kat., 42 kg: 1. Szabó András. Gyermek III., B kat., 42 kg: 1. Zubánics Zsolt, 46 kg: 1. Csepella Renátó. Ifjúságiak, A kat., 78 kg: 2. Talmácsi Ádám.

A programban a bemutató mellett közös bemelegítés, egyórás edzés, külön csoportos foglalkozás, valamint közös gyakorlás szerepelt, amelyen hatvan tanítvány vett részt.

– Chang mester már két éve folyamatosan ellátogat Hódmezővásárhelyre, és mivel most egy szemináriumot tartott Németországban, elhatározták, hogy a többi mesterrel bejárják Európát – mondta Máté Gergő 3. danos tékvandómester.

A hódmezővásárhelyi klub versenyzői Tápiószentmártonban szerepeltek, mégpedig a 18. felnőtt és ifjúsági, valamint a 15. gyermek WTF tékvandó országos bajnokságon. Közülük hárman (Szabó András, Zubánics Zsolt, Csepella Renátó), bajnoki címmel térhettek haza. A klub hatalmas sikert aratott a bemutatójával is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged Beton: a sibeniki hősök újra itthon szállnak vízbe

Szerda este fél héttől újabb erőpróba vár a Szeged Beton VE OB I-es férfi vízilabdacsapatára.… Tovább olvasom