Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Kormányos helyett Nógrádi a főtitkár

Személycsere történt a megyei labdarúgó-szövetségben: az elnökség leváltotta Kormányos Gábor eddigi főtitkárt, akinek helyén megbízottként Nógrádi Tibor dolgozik a jövőben.
Kormányos Gábor május elsejétől már nem tölti be a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkári posztját. Helyén megbízott főtitkárként Nógrádi Tibor látja el a feladatokat.

– Kormányos Gábort az elnökség mentette fel a munkavégzés alól, mivel az elmúlt időszakban zajló átadás-átvétel során kiderült, nincs minden rendben, így az sincs kizárva, hogy jogi következményei lesznek az ügynek. Nógrádi Tibor megbízottként óriási lendülettel vetette bele magát a munkába, szép, ám nehéz feladatok állnak előtte – mondta a döntésről Bakai Csaba, a CSLSZ elnöke.

Vizsgálódnak

Bakai Csaba elárulta, a múlt heti, Ásotthalom–Kiszombor megyeegyes bajnoki kapcsán – amely a négy kiállítás és egy sérülés következtében 6 főre fogyatkozó vendégek miatt félbeszakadt – a játékosok fegyelmije mellett a szövetség a csapatok kérésére megvizsgálja, felmerül-e egyéb felelősség a találkozóval kapcsolatban.

Bakai hozzátette, a főtitkári posztról néhány hónapon belül születhet végleges döntés, azonban más személyi kérdés már eldőlt: a játékvezetői bizottság elnöki posztján Boros Sándort dr. Hegyi Péter váltotta, a küldőbizottságban Kis András, az ellenőri bizottságban Rischák Károly került az elnöki pozícióba megbízottként.

– Döntés született a következő bajnoki szezon néhány részletével kapcsolatban is. Sahin-Tóth Dezső szakmai alelnök az utánpótlás-bizottság kérésére átalakította a jövő évi utánpótlás-bajnokságok rendszerét, emellett pedig körvonalazódtak a felnőtt bajnokságok lebonyolítási tervei is, amelyben a drukkerek kiszolgálása érdekében egy izgalmas, rájátszással színesített megoldásban gondolkozunk. Újdonságként rendezünk kispályás és öregfiúk tornákat is, ezeken szeretnénk a megye egykori nagyjait visszacsábítani a pályára. Az új elnökség ígéreteihez híven nem befolyásolja az egyes bizottságok döntéseit, rendet és átláthatóságot, valamint egy szolgáltató jellegű CSLSZ-t kíván kialakítani – tette hozzá Bakai Csaba.

Olvasóink írták

 • 8. lila 2010. május 09. 08:16
  „Ezek előremozdulások a megyei labdarúgásban.”
 • 7. gumikacsa111 2010. május 09. 07:36
  „Na majd mostan asztán meg hasonlók!!!!
  Csak az a baj, hogy eddig semmi változást nem lehet tapasztalni az Új vezetés részéről,
  Kivéve, hogy rugjuk ki ezt meg ezt.............

  Ja... meg van új weblap is vazzzeee”
 • 6. Ungarn 2010. május 08. 09:44
  „Nógrádi te aztán nagyon kellettél.Évek óta azért vered a nyálad hogy pozízióhoz juss!Remélem most boldog vagy!”
 • 5. zaporozsec 2010. május 08. 05:31
  „Keserű a szőlő,murphyka?
  Buktak a bolsevikok,bukjanak a megyei seggnyalóik is!
  Nógrádit ki üldözte el Dorozsmáról,mikor technikai vezető volt ott,ill. ki csinálta ki a dorozsmai focit,emlékszel még az egy évvel ezelőttre,vagy szelektív a memóriád?
  Hajrá Tibi!”
 • 4. murphyka 2010. május 07. 15:33
  „Tényleg nem szólnak bele az egyes bizottságok döntéseibe.Csak a nagy többséggel demokratikusan választott Boros Sándort lemondásra kényszerítették és helyette a csúfos vereséget szenvedett DR Hegyit nevezték ki.Az ellenőrző bizottság vezetőjét,akit elsöprő többséggel választottak meg, egyszerűen kirúgták és helyette azt Rischák Károlyt nevezték ki, aki még biztosan emlékszik a Jászapáti-Fradi meccsre,miután nem kívánatos személy lett az országos keretben.Kis András már bizonyította,hogy mennyire "érti" a küldést.”
 • 3. mark.leony 2010. május 07. 14:41
  „nevetséges az egész”
 • 2. szegediultra 2010. május 07. 12:36
  „Gratulálok Nógrádi Tibinek!!! változás kell!! Futball kell Szegednek!!! és jó munkát kívánok neki!! HAJRÁ SZEGED HAJRÁ SZEGEDI FOCI!!!”
 • 1. ultra 2010. május 07. 11:34
  „Hajrá Nógrádi Tibi!

  FOCIT SZEGEDNEK!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged lemaradt a TalmácsiRingről

Bár Szeged is felmerült helyszínként, végül Hernádon épült meg a TalmácsiRing, amelyet csütörtökön adtak át. Tovább olvasom