Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Középpontban Vincze Balázs, az A-Híd vezetőedzője

Nem sikerült a bajnoki döntőbe jutás az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatának. Az elődöntőbeli párharcot a Szolnok ellen 2:0-ra veszítette el Vincze Balázs együttese, így marad számára a Vasas elleni bronzcsata. A trénerrel készítettünk miniinterjút.
– Idén sem sikerült a döntőbe jutás. Mi volt a gond?
– Itthon ülök, és ezen gondolkodom. Arra sem volt még erőm, hogy betegyem a szerda esti meccset a lejátszóba, és megnézzem, mert lehet, hogy szétrúgnám idegességemben a tévét. Nem tudok válaszolni a kérdésre. Nyolcból hét hónapon keresztül jól játszottunk. Mindenki dicsért bennünket, elismerően nyilatkozott rólunk, semmi jel nem utalt arra, hogy a végjátékra elfogyunk. Volt olyan meccs, amikor nyolc gólon nyolc játékos, de akadt olyan bajnokink, amikor hét találaton hét játékos osztozott.

– Valami mégis elszakadt! Vajon mi?
– Nem volt olyan jel, amely arra utalt volna, hogy valamit rosszul csinálunk. Próbáltunk változtatni, minialapozást végeztünk, voltunk összetartáson, odafigyeltünk egymásra. Sajnos mi éppen a végjátékra estünk szét. Nem volt itt gond azzal, hogy kettős fronton harcoltunk, ez nem okozott problémát. Az pedig egyszerűen blődség, hogy azért nem jutottunk a döntőbe, mert a nyári alapozáskor későn álltunk össze. Az csúnya lenne, ha májusban a tavaly szeptemberi dologra vezetnénk vissza a kiesés okát. Egy biztos, a vereséget közösen szenvedtük el, a csapat.

– Mi lesz a szegedi vízilabdával? Elvárás volt a bajnoki döntőbe kerülés!
– Azt nem tudhatom, hogy a vezetőség miként értékeli a jelenlegi helyzetet, mi a véleményük, az álláspontjuk. Marad a bronzéremért folytatott küzdelem, nekünk most egy célunk lehet, ezt megszerezni. Nem léptünk előre, ez pedig csalódás, amely miatt végtelenül szomorú vagyok.

Olvasóink írták

 • 7. Pengemester 2013. május 13. 09:24
  „Én személy szerint szívesen látnám a csapat kispadján a haresz-Lucia edzőpárost, ha már ilyen zseniálisak. Esetleg Kiss Gábor ellen bekkelve. Hmmm?”
 • 6. haresz 2013. május 10. 22:50
  „Vincze takarodj!”
 • 5. Lucia 2013. május 10. 22:40
  „Be kellene látni, Szegeden kár a sportba pumpálni a pénzt! A vízilabdások évek óta nem tudnak a döntőbe kerülni, a kézilabdások állandóan - a már nagy unalmas - ezüst érmet kapják. A röplabda pár éve szétesett. A kosárlabda sem minőségi Szegeden. Egyedül a BL-t nyert tekések érdemelnek pénzt, de az nem nem vonz tömegeket.
  Szomorú.”
 • 4. Lucia 2013. május 10. 22:34
  „Jövőre ÚJ EDZŐ kell!
  Egyszerű a dolog. VB-zsall sem sikerült előrelépni. Illene lemondania!”
 • 3. BarnaMiklós 2013. május 10. 16:33
  „EZ EGY KIVÁLÓ CSAPAT. KIVÁLÓ MESTER VEZETÉSÉVEL. AZ UTOLSÓ KÉT MÉRKŐZÉS NYUGODT ELEMZÉSÉNEK BIRTOKÁBAN REMÉLEM BIZONYÍTHATNAK A KÖVETKEZŐ SZEZONBAN ÍGY EGYÜTT! KÍVÁNOM, HOGY KAPJANAK ESÉLYT!!!
  KEDVES BALÁZS! NE IS NÉZD MEG A SZERDAI FELVÉTELT A BRONZ ELŐTT, VALAMI MÁS KELL MOST...
  HAJRÁ SZEGED! MINDENT BELE!”
 • 2. kidney 2013. május 10. 13:00
  „Valami mégis elszakadt: baksalaci... :((”
 • 1. la-za 2013. május 10. 12:20
  „Ilyen a sport! Kitartás! Jövőre sikerülhet :) Addig is előre a bronzért!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szedeák: profitálnak a versenyhelyzetből

Legeredményesebb szezonjának végén jár a Naturtex-SZTE- Szedeák férfi kosárlabdacsapatának utánpótlása. Tovább olvasom