Délmagyar logó

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 18°C | 33°C Még több cikk.

Krucsai Zsanett hétpróbában indul az ifi vb-n

Szerdán a franciaországi Lille-ben megkezdődik az ifjúsági atlétikai világbajnokság. A K'Art-Hódiák versenyzője, Héjja Antal tanítványa, Krucsai Zsanett hétpróbában indul a rangos eseményen.
– Egyelőre nem látszik Zsanetten, hogy izgulna – kezdte a beszélgetést Héjja Antal, a K'Art-Hódiák atlétaedzője, Krucsai Zsanett mestere, miközben a Liszt Ferenc repülőtéren várták az indulást. – Tanítványom jó formában van, remek eredményeket ért el az elmúlt időszakban, így mindenképpen jó teljesítményt várok tőle.

Hódmezővásárhely büszkesége, Krucsai Zsanett hétpróbában indul a franciaországi Lille-ben sorra kerülő ifjúsági atlétikai világbajnokságon. 


Krucsai Zsanett és edzője, Héjja Antal bízik a jó szereplésben.  Fotó: DM/DV
Krucsai Zsanett és edzője, Héjja Antal bízik a jó szereplésben.
Fotó: DM/DV

Érmek

Nyíregyházán, az országos ifjúsági és junior atlétikai bajnokságon remek eredményeket értek a K'Art-Hódiák versenyzői. Ifjúságiak, leányok, 100 m gátfutás: 1. Krucsai Zsanett. Magasugrás: 3. Krucsai Zs. Távolugrás: 3. Krucsai Zs. Súlylökés: 5. Albert Violetta, 7. Kovács Leila. Gerelyhajítás: 6. Nánai Lilla. Diszkoszvetés: 8. Kovács L. Fiúk, távolugrás: 8. Losonczi Gábor. Juniorok, gerelyhajítás, nők: 3. Iványi Anna. U23, férfiak, 400 m: 4. Iványi István. Edzők: Héjja Antal, Neményi Béla.

– 32 versenyző csatázik majd egymással. A nevezési lista alapján Zsanett akár a legjobb nyolc közé is juthat. Élete versenye lesz, ilyen rangos viadalon még soha sem indult, ez mindenképpen inspiráló lehet számára. Kik lehetnek a riválisai? A kínai, a jamaicai és az Egyesült Államokból érkező atléták nagyon jók, ők kiemelkednek a mezőnyből. Zsanett ugró- és futószámokban nagyon erős, ebben kell neki jó eredményt teljesítenie.

A dobószám a gyengéje, de ebben is képes lehet egyéni csúcsra.
Ország-világ láthatja a hétpróbázó Krucsai produkcióját, az Eurosport élőben adja a világbajnokságot.

– Nagyon bízom benne, hogy sikerül képernyőre kerülnie Zsanettnek, láthatják őt a Csongrád megyei sportbarátok. Pénteken és szombaton délelőtt lesznek a versenyszámok, ekkor kell igazán szorítani, szurkolni, hogy minél jobban szerepeljen a tanítványom – fejezte be a beszélgetést Héjja Antal edző.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szilágyi Nikolett a Güttler-csapatban

Hétfő délben közösen ebédelt a magyar ifjúsági úszóválogatott Szegeden, a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban. Tovább olvasom