Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Ma kezdi meg a Pick Szeged a felkészülést

Ma 10 órakor megkezdi a felkészülését az új bajnokságra a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A klub hat idegenlégiósa közül elsőként a három román, Ghionea, Petrea és Stamate, érkezett meg.
A Pick Szeged férfi kézilabda bajnokcsapatánál már szombaton nagyüzem volt, hiszen egymás után érkeztek vissza a nyári vakációról az új és régi idegenlégiósok.

– A három román kézilabdást kellett először fogadnom – árulta el Dobozi Iván technikai vezető, aki elvitte őket az albérletükbe. Az új játékosok megismerkedtek a legfontosabb tudnivalókkal is.

Egyébként a jobbszélső Valentin Ghionea és a beálló Julian Stamate még egyedül érkezett, a bal átlövő Adrian Petreát viszont elkísérte a felesége és a gyereke is. Ők azonban még visszautaznak Romániába, de a tervek szerint augusztus végén ők is Szegedre költöznek.

Puljezevics speciális adidasa

Bizonyára kevesen tudják, hogy Puljezevics Nenad két lábának hossza között fél centi eltérés van. Szerencsére annak a tudomására jutott, aki tud rajta segíteni. Az adidas ugyanis megtudta ezt a kis szépséghibát, s az ismert sportszergyártó cég orvosa máris felvette a klub vezetőivel a kapcsolatot, s elkérte a válogatott kapuvédő derékproblémájának kivizsgálására készült orvosi dokumentumot. Nem titok, hogy az adidas olyan speciális sportcipőt készít a portásnak, amellyel kiküszöbölik a méretkülönbséget, s reményeik szerint ezzel megszűnnek a derékbántalmak is.

– Sajnos Valentin Ghionea rossz hírrel érkezett, ugyanis a héten eltemették az édesanyját, akinek a szervezete nem tudott ellenállni a gyógyíthatatlan betegségnek – mondta Dobozi Iván, aki elárulta még, hogy Dragan Marjanac kapusnak és Vladimír Osmajicsnak jobbátlövőnek a hét közepén elintézte a vízumot és a munkavállalási engedélyét, így ők nyugodtan maradhattak otthon vasárnapig. Azonban tegnap estére mindketten elfoglalták új lakóhelyüket. Ma pedig már a csapattársakkal is megismerkedhetnek.

Rea Attila, a klub pr-menedzsere kedves szokást vezetett be: az újonnan érkezetteket meghívta egy ismerkedő vacsorára.
– Ezt újabbak követnek, mivel hétfőn a sajtóval és a támogatókkal találkoznak a játékosok fehér asztal mellett a Don Pepében, majd kedden zártkörű vacsorán vesznek részt a csapat tagjai – mondta a marketingfőnök. De az edzések mellett egyéb programok is várnak a kézilabdásokra. Már hétfőn átveszik a Ford-gépkocsikat, majd szombaton a Cora Áruházba várják a pickeseket. Augusztus 4-én pedig a Red Bull-istálló meghívására a Forma–1 kötelező időmérő edzésén leszünk vendégek. Sőt Puljezevics Nenad, Ratko Djurkovics és Herbert Gábor együtt vacsorázik Coultharddal és Webberrel.

– Egyébként minden adott ahhoz, hogy Vladan Matics irányításával zavartalanul megkezdődhessen az edzésmunka – búcsúzott el Rea Attila.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékony meccsen: médiagyőzelem

Szombaton a rekkenő hőség ellenére pályára lépett a Csongrád megyei média válogatott és a… Tovább olvasom