Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Makói Kézilabda Club: Nagy György Sándor maradt az elnök

A Makói Kézilabda Club megtartotta közgyűlését, amelyen a tagság egyhangúlag megválasztotta a régi-új elnököt, Nagy György Sándort, aki további négy évre lett az egyesület első embere.
A vezetőség öttagú lett, és megszavazták a fegyelmi bizottság és a számvizsgáló bizottság tagjait is. A választás után Nagy György Sándor elnök megköszönte a tagság bizalmát és elmondta, reméli, hogy a jövőben a klub továbbra is sikeresen működik majd, amihez nagy szükség van arra, hogy mindenki megtalálja a feladatát.

A csapat január 7-én kezdte a felkészülést az NB II-es küzdelmekre, emellett az országos nyílt serdülőbajnokságban szereplő fiúcsapat az alapszakaszban már folyamatosan játszik. A tavaszi szezon február 16-án előrehozott mérkőzéssel kezdődik az Orosháza ellen hazai pályán. A keretben történt változás, mivel a leggólerősebb játékos, Valaczkai Attila az FKSE Szeged-Algyő csapatához igazolt. A továbbiakban is szem előtt tartják a csapat fiatalítását, egyre több juniorkorú játékost kívánnak beépíteni a felnőttcsapatba, ahová Szegedről és Törökszentmiklósról és érkeztek új kézilabdások.

A Makói KC heti két edzéssel készül a bajnokságra, január 23-án, csütörtökön 19 órától pedig a romániai Nagyszentmiklós ellen már edzőmeccset is játszanak. Február 1-jén, szombaton 13 órától Temesváron a Temesvári Zsirok csapata lesz az ellenfél, emellett szervezés alatt van még egy kiskunfélegyházi tornán való részvétel, illetve a Pick Szeged ifjúsági csapata elleni összecsapás. A Makó a tavaszi szezonban jó játékkal szeretne az NB II középmezőnyében végezni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hrepka Ádám még mérlegel

Egyelőre az MTK-nál edz, és még nem tudja, hová igazol a szegedi származású labdarúgó, Hrepka Ádám, aki az izraeli Bnei Jehuda csapatától tért haza. Tovább olvasom