Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Már biztos: Janics Natasa Győrben folytatja - videó

Győrben folytatja kajakos pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa, aki a hétvégén tudatta a hazai szövetséggel (MKKSZ), hogy mégsem szerb, hanem magyar színekben versenyezne a jövőben.
16.40 - Győrben folytatja kajakos pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa, aki a hétvégén tudatta a hazai szövetséggel (MKKSZ), hogy mégsem szerb, hanem magyar színekben versenyezne a jövőben. Farkas Dávid, a sportoló szóvivője kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Janics szóban megállapodott a Graboplast Győri Vízisport Egyesülettel az együttműködésről, a szerződés aláírására azonban csak április 10-e körül kerül sor, miután a versenyző hazatér a portugáliai edzőtáborozásáról.

"Nagyon örülök neki, hogy ennyire patinás klubhoz szerződhetek, köszönöm mindenkinek, aki ebben támogatott. - idézte Douchev-Janics Natasát az MKKSZ keddi hírlevele. - Sokat edzettem Győrben még gyerekként, és sok barátom van ott. Jelenleg napi 2-3, sőt időnként 4 edzéssel készülök a szezonra. Az elmúlt hetekben is végig az edzésekre koncentráltam, mindent megteszek, hogy jó formában legyek."

"A megállapodás részleteiről nem szeretnék beszélni, de annyit elárulhatok, hogy Natasa ugyanolyan feltételek között készül majd nálunk, mint két másik olimpiai bajnokunk, Kammerer Zoltán és Zur-Fazekas Krisztina." - mondta az MTI érdeklődésére Kadler Gusztáv, a győri egyesület szakosztály-vezetője, aki hozzátette: könnyen egyezségre jutottak és úgy gondolja - bár egyelőre csak szóban, de - korrekt megállapodást kötöttek.

"A terveink szerint 2016-ig, a riói olimpiáig szól majd a szerződés. A mi kérésünk többek között az volt, hogy Janicsnak életvitelszerűen Győrben kell tartózkodnia, azaz ide fog költözni és az év nagy részében itt fog edzeni" - fogalmazott Kadler, hangsúlyozva, hogy Borkai Zsolt, a város polgármestere, egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is támogatta Janics leigazolásával kapcsolatos döntésüket. A kajakos a szövetségnek küldött levélben - melyet hétfőn hozott nyilvánosságra az MKKSZ - Janics bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséghez (ICF) benyújtott versenyzésiengedély-kérelmét, vagyis egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni.

A szabályok szerint Janics csak két év kihagyás után indulhatott volna szerb színekben. A versenyző őszi távozása előtt a Démász-Szeged színeiben kajakozott.

Korábban - A Kisalföld keddi számában már megírta, Douchev-Janics Natasa Győrben folytathatja.

Farkas Dávid, a sportoló szóvivője kedd délután pedig arról tájékoztatta  az MTI-t, hogy Janics szóban megállapodott a Graboplast Győri  Vízisport Egyesülettel az együttműködésről, a szerződés aláírására  azonban csak április 10-e körül kerül sor, miután a versenyző  hazatér a portugáliai edzőtáborozásáról.  
   
A kajakos a levélben - melyet hétfőn hozott nyilvánosságra az  MKKSZ - bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu  Szövetséghez (ICF) benyújtott versenyzésiengedély-kérelmét, vagyis  egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni. A  szabályok szerint Janics csak két év kihagyás után indulhatott volna  szerb színekben.  
   
A versenyző őszi távozása előtt a Démász-Szeged színeiben  kajakozott. 

Korábban:

18:22 - Janics Magyarországon folytatná pályafutását

Mégsem külföldön, hanem Magyarországon folytatná pályafutását Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos - közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) hétfőn az MTI-vel.

A versenyző szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az elnökséget.

"El kell ismernem, hogy a magyar kajak-kenu sport és különösen a női kajak a legerősebb a világon" - áll Douchev-Janicsnak az MTI-hez is eljuttatott levelében, amelyben azt írja, hogy szándéka szerint Magyarországon folytatná a pályafutását. Kitért rá, hogy megértette a közvélemény egy részének elutasítását, megértette a neki sokat adó Szeged városa és egyesülete ellenérzéseit. Most azt kéri, őt is értsék meg. Hangsúlyozza: nem kívánt trükköket alkalmazni, hogy versenyengedélyt kapjon, és nem hiszi, hogy hűtlenség lett volna visszatérnie szülőhazájába. Hozzáteszi: természetesnek veszi, hogy ott folytathassa pályafutását, ahol a legjobb eredményeit elérte. Mint jelzi: Szerbiában kiváló fiatal kajakosok vannak, "de az a versenyszellem, az a lehetőség, ami Magyarországon várhat, az a sportban mindenek előtt való".

A kajakos a levélben egyben bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséghez (ICF) benyújtott versenyzésiengedély-kérelmét, vagyis egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni. A szabályok szerint Janics csak két év kihagyás után indulhatott volna szerb színekben. Sajtófelelőse, Farkas Dávid úgy nyilatkozott: Natasa belátta, hogy ősszel elhamarkodott döntést hozott, s képes volt ezen felülemelkedni.

A jelen helyzet szerint a 30 éves Janics jelenleg nem tagja a magyar válogatottnak. Ábrahám Attila, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a versenyző nem vett részt a válogatott őszi összetartásán, így nem tagja a keretnek, ezáltal a szövetség nem támogatja őt. Hozzátette, újbóli válogatottságához két alapvető feltételnek kell megfelelnie: egyrészt igazolt versenyzőként ki kell harcolnia a csapatba kerülést a válogatókon, másrészt érvényes szerződéses jogviszonyban kell állnia a szövetséggel. Ábrahám egyidejűleg hangsúlyozta, hogy Janics nem visszatérő és nem befogadják, hanem el sem ment, ugyanis a versenyzői engedélyét nem adták ki.

"Vannak még nyitott kérdések: melyik klub fogadja őt, és mikor tudja lezárni ezt a sok érzelmet kiváltó ügyet, hogyan tudja rendezni viszonyát a versenyzőtársaival" - fogalmazott Ábrahám, aki megjegyezte még, hogy a közvélemény Janics ellen hangolódott, de ez szerinte hamar megváltozhat, ha újra eredményesen szerepel a magyar válogatott tagjaként.

Storcz Botond szövetségi kapitány örül annak, hogy Douchev-Janics Natasa a magyar válogatottban szeretne szerepelni, és nem a magyar válogatott ellen.

"Ez örömteli lépés a részéről, örülök neki, hogy meggondolta magát. Most már beindultak az edzések, remélem, ő is maximálisan készül a szezonra" - tette hozzá Storcz.

A Szerb Kajak-Kenu Szövetség (KSS) főtitkára, Dusan Milenkovic az újvidéki Magyar Szótól értesült az esetről, és elmondása szerint sokkolta a bejelentés. Az újvidéki Magyar Szó honlapjának adott nyilatkozatában Mirko Nisovic elnök ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a KSS tiszteletben tartja Douchev-Janics Natasa döntését, amely szerint mégis Magyarországon folytatná pályafutását.

Az elnök szerint nagy kérdés, hogy a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség helyt adott-e volna az országváltással kapcsolatos fellebbezésnek, ugyanakkor Douchev-Janics azon az elven, hogy jobb a megelőzés, mint utólag a gyógyítás, azt választotta, magyar színekben indul, mint sem hogy két évet kihagyjon.


Nisovic kiemelte, nem minden alakult úgy Szerbiában, ahogyan a versenyző eltervezte, de fontos, hogy nem a pénz okozott gondot, hanem a papírok, vagyis a versenyzési engedély.

"A szerb szövetség mindent megtett, hiszen a sportoló jelenleg is a szerb válogatott tagjaként, a szerb állam pénzén edzőtáborozik Portugáliában. Natasa és a szövetség között nincs harag, s az ő szemszögéből nézve az egészet, talán ez a döntés volt a legjobb" - nyilatkozta a szerb sportági vezető.

A londoni olimpián K-2 500 méteren Kovács Katalinnal ezüst-, K-1 200 méteren bronzérmes versenyző szeptemberben jelentette be, hogy szülőhazájában, Szerbiában kívánja folytatni a pályafutását. Az MKKSZ azonban úgy döntött, hogy felkészülési hozzájárulás címén 150 ezer eurót kér versenyzői engedélyének kiadásához. A pénz nem érkezett meg, ezért az MKKSZ nem adta ki az engedélyt és a nemzetközi szövetség is elutasította a benyújtott kérelmet.

15:44 - Douchev-Janics Natasa jelenleg nem tagja a válogatottnak

Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos jelenleg nem tagja a válogatottnak.

Ábrahám Attila, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) főtitkára a szövetség hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, a 30 éves versenyző, aki hétfőn jelezte, mégis Magyarországon folytatná pályafutását, nem vett részt a válogatott őszi összetartásán, így nem tagja a keretnek, ezáltal a szövetség nem támogatja őt, azaz saját pénzen készül külföldön.

Hozzátette, újbóli válogatottságához két alapvető feltételnek kell megfelelnie: egyrészt igazolt versenyzőként ki kell harcolnia a csapatba kerülést a válogatókon, másrészt érvényes szerződéses jogviszonyban kell állnia a szövetséggel.

Douchev-Janics szeptemberben jelentette be, hogy szülőhazájában, Szerbiában kívánja folytatni a pályafutását. Az MKKSZ felkészülési hozzájárulás címén 150 ezer eurót kért versenyzői engedélyének kiadásához. A pénz nem érkezett meg, így az MKKSZ nem adta ki az engedélyt és a nemzetközi szövetség (ICF) is elutasította a benyújtott kérelmet.

13.55: "Tiszteletben tartjuk Natasa döntését"

A Szerbiai Kajak-kenu Szövetség főtitkárát sokkolta a hír: Dusan Milenkovics szintén a Magyar Szó újságírójától értesült az esetről, s azt mondta, hogy Mirko Nisovics, a KSS elnöke jelenleg az olimpiai bizottságban ülésezik, és csak később lesz elérhető. A főtitkárnak igaza volt, pár perccel dél után az elnök a következőket mondta a Magyar Szónak:

– Tiszteletben tartjuk Natasa döntését, mivel nem volt más kiút, ugyanis a háromszoros olimpiai bajnok nem akart két évet kihagyni. Március végén kellett volna, hogy a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség meghozza döntését, de nagy kérdés, hogy vajon ott helyet adtak-e volna a fellebbezésnek. Azon az elven, hogy jobb a megelőzés, mint utólag a gyógyítás, Natasa inkább indul magyar színekben, mintsem, hogy két évet kihagyjon – mondta Nisovics, aki kiemelte, hogy nem minden úgy alakult Szerbiában, ahogyan a versenyző eltervezte, de fontos, hogy nem a pénz okozott gondot, hanem a papírok, vagyis a versenyzési engedély.

– A szerb szövetség mindent megtett, hiszen jelenleg is a szerb válogatott tagjaként a szerb állam pénzén edzőtáborozik Portugáliában. Natasa és a szövetség között nincs harag, s az ő szemszögéből nézve az egészet, talán ez a döntés volt a legjobb - tette hozzá.

13.05: A szerb szövetséget sokkolta a hír, nem is tudtak a döntésről

A Szerb Kajak-kenu Szövetség főtitkárát sokkolta a hír, Dusan Milenkovics a Magyar Szó újságírójától értesült az esetről.

- Nem tudtunk semmit Natasa leveléről. Amíg ön nem hívott fel bennünket, se én, se a szövetség elnöke nem tudott az új elhatározásáról. Értesíteni fogom Mirko Nisovics elnök urat, és utána alakítjuk ki álláspontunkat – mondta a főtitkár.

10.10:
– Nemcsak nekem, hanem mindenkinek meglepetés ez a döntés. Mivel dogoztam Szerbiában, így tudtam, hogy egy kicsit bizonytalan az az út, amelyet választottak. A gazdasági helyzet is egészen más, miközben Magyarországon sokkal jobban megbecsülték. Én örülnék neki, ha visszatérne, de erre kevés esélyt látok, mert feszült volt a szakításunk. Az én jelenlegi feladatom, hogy a fiatalokat felkészítsem a felnőtt válogatottságra, és közülük egy bekerüljön a következő, riói olimpiai csapatba – mondta Kovács László, a kiválóság egykori trénere.

Natasa és férje egy sajtótájékoztatón
Natasa és férje egy sajtótájékoztatón


9.40: Douchev-Janics Natasa levele

A Magyar Kajak-kenu Szövetség Elnökségének
Dr. Baráth Etele elnök úrnak
Tisztelt Elnökség, Tisztelt Elnök úr!

A Magyar Kajak-kenu Szövetség októberi ülése előtt, amikor külföldi versenyzési engedély iránt nyújtottam be kérelmet, egy utolsó levélváltásban lehetőséget kaptam még "utoljára" végiggondolni távozásom indokait, előnyeit , hátrányait.
Akkor nem éltem vele, hajtott az új lehetőség, a család békéje iránti szándék, szülő hazám iránti szeretet.

Az elmúlt, mintegy négy hónap megerősítette bennem azt a
meggyőződést, hogy életem két felét , a sportot és a családot nem lehet egymástól elválasztani. A családi béke kettőnkön múlik és a gyermekünk iránt érzett felelősségen.

A sportolás erőteljesen a külső körülmények által meghatározott. EI kell ismernem, hogy a magyar kajak-kenu sport és különösen a női kajak a legerősebb a világon. Ahhoz, hogy a felkészülésem eredményes legyen , szükségem van arra a kihívásra, azokra a feltételekre, amit a magyar versenyrendszer jelent számomra.

Nehezen, de megértettem a Szövetség döntését, megértettem a közvélemény egy részének elutasítását, megértem a nekem sokat nyújtó Szeged város, és az egyesület ellenérzéseit.

Most azt kérem, engem is értsenek meg. Nem kívánok trükköket alkalmazni versenyengedélyem érdekében. Nem hiszem, hogy hűtlenség lett volna szülőhazámba visszatérni. Mint ahogy természetesnek tartom, hogy ott folytathassam, ahol legjobb eredményeimet elértem.

Kiváló fiatal kajakosok vannak Szerbiában. Nagyszerű emberek támogattak, de az a versenyszellem, az a lehetőség , ami Magyarországon várhat, az a sportban mindenek-előtt való.

Családommal megbeszéltem mindent, egyetértenek a szándékommal, miszerint Magyarországon szeretném folytatni pályafutásomat. Ehhez kérem a Szövetség és Elnök úr támogatását.

Köszönöm mindazoknak, akik szeretetükkel, támogatásukkal halmoztak el még az utolsó nehéz időszakban is, és ez közrejátszik abban, hogy most szándékomat megváltoztattam.

Bejelentem egyúttal. hogy visszavonom a Nemzetközi Szövetséghez benyújtott versenyzési engedély kérelmemet.

Douchev-Janics Natasa

9.00:
– A Szerbiában eltöltött idő alatt viszonylag hamar kiderült és intenzíven látta a háromszoros olimpiai bajnok, hogy a szerbiai lehetőségek nem hasonlíthatók sem a versenyszellem, sem a körülmények tekintetében azokhoz, amelyek Magyarországon megtalálhatók, és a rendelkezésére állnak. Ahogy telt az idő, a férj is belátta a hibájukat, majd közösen hozták azt a döntést, hogy itthon folytatja a pályafutását. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökével, Baráth Etelével folyamatosan tartotta a kapcsolatot, jó a viszony köztük, és ugyan a búcsú nem volt könnyű, de innentől automatikusan adódott a lehetőség, és az volt a leglogikusabb lépés, ha a levelet megírja. A klubkérdés a héten eldőlhet, Natasa jelenleg Portugáliában edzőtáborozik – nyilatkozta Farkas Dávid, aki Douchev-Janics Natasa kommunikációs ügyeit intézi.

8.50:
– Engem, illetve a klubot nem értesített még senki ez ügyben, vele személyesen pedig valamikor az ősszel beszéltem utoljára. Bármi szóba kerülhet, mi annyit mondtunk még a távozása előtt, hogy ha el akar menni, nem akadályozzuk meg, hiszen csak köszönettel tartozunk neki, és ha a család így dönt, az a legfontosabb. Az EDF DÉMÁSZ-Szeged maximálisan együttműködve viselkedett vele, és elfogadta az ő döntését. Mindaddig azonban, amíg hivatalos megkeresés nem érkezik, nem is tudok érdemben reagálni erre a hírre. A másik oldal, azaz az egyesület is mindent teljesített, amiben megegyeztünk, ez azért hozzátartozik a teljes képhez – vélte Petrovics Kálmán, az EDF DÉMÁSZ-Szeged ügyvezető igazgatója.

Natasa, magyar színekben
Natasa a vízen

Korábban írtuk:

Mégsem külföldön, hanem Magyarországon folytatná pályafutását Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos - közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) hétfőn.

A versenyző szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az elnökséget.

"El kell ismernem, hogy a magyar kajak-kenu sport és különösen a női kajak a legerősebb a világon" - többek között ez áll Douchev-Janics levelében, amelyben azt írja, hogy szándéka szerint Magyarországon folytatná a pályafutását.

A kajakos a levélben egyben bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséghez (ICF) benyújtott versenyzésiengedély-kérelmét, vagyis egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni.

A londoni olimpián K-2 500 méteren Kovács Katalinnal ezüst-, K-1 200 méteren bronzérmes Douchev-Janics Natasa szeptemberben jelentette be, hogy szülőhazájában, Szerbiában kívánja folytatni a pályafutását. Az MKKSZ azonban úgy döntött, hogy 150 ezer eurót kér versenyzői engedélyének kiadásához. A pénz nem érkezett meg időre, 2012. november 30-ra, az MKKSZ nem adta ki az engedélyt, és így az ICF is elutasította az országváltásra benyújtott kérelmet.

A szabályok szerint Douchev-Janics Natasa csak két év kihagyás után versenyezhetett volna szerb színekben. A helyi sajtó korábban ugyanakkor arról cikkezett, hogy Szerbia villámgyors eljárással honosíthatja Andrian Douchevet, a sportoló bolgár férjét, és akkor Douchev-Janics - egy válás, majd új házasság után, a férje jogán - már idén is indulhatna a világversenyeken szerb színekben. Vaskuti István, az ICF első alelnöke ugyanakkor ezzel a lehetőséggel kapcsolatban azt mondta: ez sem változtatna a helyzeten.

Ábrahám Attila, az MKKSZ főtitkára januárban azt mondta: elképzelhető, hogy a kajakos a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul, de erre végül nem került sor. Akkor megjegyezte: a szerb és a magyar szövetség közötti viszony egyelőre korrekt, egy esetleges házassági trükközés azonban visszavonhatatlanul elmérgesítené azt.

Olvasóink írták

155 hozzászólás
 • 155. Harcimarcy 2013. március 14. 04:27
  „Ennek a <moderálva> Szerbiában a helye !”
 • 154. Lackó50 2013. március 12. 22:57
  „Nekem nem az a gondom, hogy elment, mert mások is elmentek már, de tudtak csendben méltósággal távozni. Nem kellett volna neki annak idején olyan csúnyán nyilatkozni. Vannak itt akik azt mondják, hogy nem kellene mocskolódni, sarat dobálni, mert eredményei vannak. Ez igaz, de az még nem jelenti azt, hogy bármit megtehet. Ő is csak egy ember, mint bárki más. Neki ez volt az élete és tette azt, amihez tehetsége volt. Nagyon sok ember van még ebben az országban, akik a maguk területén tehetségükhöz és erejükhöz mérten mindent megtesznek becsülettel és közel se kapnak annyi elismerést, mint amennyit ő kapott (megjegyzem: a mi adóforintjainkból!) Ezért még nem kellett volna annak idején olyan csúnyán nyilatkozni és sírdogálni, hogy értsük meg őt. Megértettük. Elment. Ott nem volt neki biztosítva a jó fizetés, mert ha két évre el van tiltva, akkor valószínűleg nem lehetett volna újabb pénzeket leakasztani. (Valljuk be, hogy azok a pénzek, amiket itt megkeresett, már elég motivációt jelentenek. Senki ne mondja nekem, hogy ennek akár a tizedéért is hajlandó lenne sokáig itt maradni) Most újra próbálja eljátszani az "értsenek meg, ...." szöveget. Persze. Mi aztán mindent megértünk. Nem tudom, hogy milyen szerződést kötnek vele, de a viselkedése miatt én jóval kevesebb pénzért venném vissza és kezdjen újra alulról felkapaszkodni. Vannak itt még tehetséges fiatalok, akik a helyére léphetnek és hoznák az eredményeket, nem feltétlen kellene sztárolni és olyan lehetőségeket biztosítani neki, amit más esetleg nem kaphat meg. Ha valóban még mindig tartani tudja a formáját, akkor fel fog tudni jutni a csúcsra. Ha nem, akkor neki is el kell fogadni, hogy az élsportban nem 62 év a nyugdíj korhatár. Nagyon jól lehet keresni annak, aki eredményeket produkál, azzal a pénzzel már lehet jövőt építeni, ha már elmaradnak az eredmények. Itt viszont jobban tenné, ha többet nem nyilatkozgatna, mert csak saját magát járatja le. A média tud sztárokat csinálni, de az ellenkezőjére is képes és akkor neki itt nem lesz jövője.”
 • 153. Bill42 2013. március 12. 20:29
  „Kiváncsi lennék KATI néni egymondatos véleményére.Mert ez a kiöregedőcske nőcske akarta megbuktatni és szitotta az elentéteket.Nem szeretném Remélem nem fogja halgatni a dobogon a magyar himnuszunkat.Nem érdemli meg.”
 • 152. Bill42 2013. március 12. 20:24
  „Gyalázat és szégyen!
  Vissza a babaruhát amit elhajitott ez a <moderálva>
  Ha ennyire képes a magyar szövetség,hogy vörös szönyeget teritenek egy "dezertáló" öreg hölgy elé akkor egytől egyig menjenek a p... a sülyesztőbe. Azonnal mondjanak le.”
 • 151. czindi 2013. március 12. 17:58
  „A storcit is el kell küldeni...ahova való. Szégyen, ha visszafogadják azok után, ahogy nyilatkozott! Meg a barátkát is eteléstől...Persze nekik jó, mert fényesíthetik magukat vele...de nélküle is lenne elég tehetséges kajakos!!!!”
 • 150. Woman 2013. március 12. 17:45
  „Vissza kell küldeni oda ahová való!! eddig szerettem,de most látni se bírom,kész szégyen.
  Soha nem fogok szurkolni neki.”
 • 149. nacus 2013. március 12. 15:40
  „Hajrá magyar lányok !A minden versenyen a ti nevetek lesz a biztatásban, a "hajrá Natasát" pedig törölni a szótárból !!!”
 • 148. ossian33 2013. március 12. 11:09
  „"Hozzáteszi: természetesnek veszi, hogy ott folytathassa pályafutását, ahol a legjobb eredményeit elérte. Mint jelzi: Szerbiában kiváló fiatal kajakosok vannak, "de az a versenyszellem, az a lehetőség, ami Magyarországon várhat, az a sportban mindenek előtt való."
  És erre most jött rá... nem restelli egy kicsit magát?!?!”
 • 147. DMagóg 2013. március 12. 10:53
  „126.szederag 2013.03.11. 19:57: "Sok gyökér, mindjárt mocskolódik ha ürügyet talál rá (tisztelet a kivételnek)."

  Te sem vagy kivétel, mert mocskolódsz ("gyökér")!

  "A jó focistáink is mindenfelé játszanak, jó csapatokban."
  Igen, adják-veszik Őket, pénzért! Nem vitatom, elég visszataszító emberkereskedelem!
  Nem mondtuk, hogy eladó, s nem is kérdezték! Annyit meg nem ér nekik. Megértettük a távozásának okát, indokát!
  A szabályokat meg ismerni kell (még a rosszakat is)! Egy sikeres sportolónak ára van! Rossz lóra tett!
  Nagyon szépen teljesített, nagyon-nagyon szépen megfizettük és fizetjük majd a járadékát! Kiérdemelte!
  Most kellene újragondolni, ha már ment, akkor maradjon és versenyezzen ott, nem kérünk semmit, csak maradjon! Csak úgy, elegánsan! Megérné!”
 • 146. Fri 2013. március 12. 09:44
  „Nem a "tettei"-van bajom, hisz tényleg lassan már "kiöregedő" sportoló, megfogja az utolsó szalmaszálat. A móddal van baj, ami leginkább teheségtelen - nevenincs férje miatt alakult ki. Azt hitte a kis bolgár pasi, hogy világhírű edző lesz a neje mellett, de rájöttek , hogy nincs benne semmi ami segítené Natasa további karrierét. Natasa vakon süketen de nem némán követte a párját.
  Nem tudom lesz-e még sikeres - nem kívánom, hogy ne legyen.
  Kati néni és Kovács Kati és elegánsan sportolókhoz méltóan nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. és ez az ami sportolókhoz méltó - én nekik gratulálok !”
 • 145. nacus 2013. március 12. 08:55
  „A kiváló magyar edzőkkel a tehetséges lány nagy eredményeket ért el ! A négy tényező: az edző, a tehetség , a sok munka és a szponzorokpénze a gondtalan élethez hozta meg gyümölcsét a sok éremmel. Nos kiesett a sorból a jó edző és a pénz egy nagy része !!!!!! Ezért kellene visszajönni Magyarországra,mert OTTHON nem kapta meg a jó élethez szükséges támogatást és a férje-ura sem az a szuper edző,mint hitte magáról.Kuncsorog az edzéstervekért a jobbaknál,de bolondok volnának kiadni.Hiányzik a pénz- a pénz- a pénz!!! Ezt látja Natasa is,csak egy kicsit későn nyílt ki a szeme,pedig figyelmeztették időben minderre. Távozása és előtte-utána a baráti körben tett nyilatkozatai / természetesen nem a sajtónak /a neki szurkolók elfordulását eredményezte,jogosan!! Ne is akarjon többet itt versenyezni,mert fujjolásban lesz része bőven.
  Nem szabadna visszafogadni,mert ilyen eredményeket sem a kora, sem a felkészültsége miatt nem fog produkálni. Lejáratás lesz a clubnak aki befogadja és az edzőnek meg hírnévrontás lesz. Ha nem hozza az eredményeket,az edző lesz a hibás,és ezt szerb mentalitás szerint hangoztatni is fogja !!!!! Ki az a jóhírű edző és cklub aki ezt vállalja és még jó árat is fizet a versenyzőnek ???????Rengeteg született magyar,lelkes, igazi jó kajakos van és a pénzeket az ö felkészülésükre kell adni.
  Köszönjük Natasa az eddigi eredményeidet a jó edzőidnek is ,de nem kérünk belőled többet.
  Lássuk a fiataljainkat !!”
 • 144. bessy 2013. március 12. 08:33
  „Látom folyik a vita rendesen. Felháborít ennek a nőnek a gerinctelensége. Számomra nem mentség, hogy mennyi sikert hozott magyar színekben. Egy sportolóra fel szoktunk nézni! rá eddig sem igazán tudtunk, most meg főleg nem. A 143.Harcimarcy már mindent szépen megfogalmazott helyettem is.”
 • 143. Harcimarcy 2013. március 12. 08:05
  „"Kedves Natasa" nagyon tehetséges, csak négy ici-pici apróság hiányzik belőle:
  - jellem
  - vér
  - gerinc
  - becsület.
  Ez az ember típus az, aki egy lyukas 2 filléresért korbáccsal hajtaná át a Himaláján oda - vissza a sánta tetűt! Politikusnak kellett volna mennie, ott ez elvárás!”
 • 142. Nadim 2013. március 12. 07:09
  „a pénz nagy úr, van bőr a képén ezek után vissza jönni, de az sem kűlömb aki vissza fogadja!!”
 • 141. queenmargareth1 2013. március 12. 07:04
  „133. tavimaszlag 2013.03.11. 21:05 hungarikum az amit a hölgy tett, meg szerbikum”
 • 140. qrumpli 2013. március 12. 05:31
  „Hát mit ne mondjak!?
  Vastag bőre tényleg van.”
 • 139. aranydombi 2013. március 11. 22:49
  „hajrá”
 • 138. aranydombi 2013. március 11. 22:46
  „Ide a lábát be NE tegye többé !!! Ilyen gerinccel nem lehet már kajakozni..”
 • 137. eleonóra 2013. március 11. 22:34
  „Azok akik Natasa távozásával anyagilag rosszul jártak , most kapva kapnak utána biztos.Ha rajtam múlna, meg se hallanám az ajánlatát amiért ilyen csúnyán távozott.”
 • 136. deszkás 2013. március 11. 22:31
  „Nem Szegeden fog versenyezni.(hálisten)”
155 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom