Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Másfél éven belül másodszor sérült le Varga Róbert

Varga Róbert, az NB II-es Makó FC labdarúgócsapatának védekező középpályása annak ellenére sem tartja magát balszerencsésnek, hogy másfél éven belül másodszor törött el bal lábának a középcsontja.
Január 21-én Győrben játszott élvonalbeli futsalmérkőzést a Legrand-MetalCom- Szentes gárdája. A hagyományos, nagypályás labdarúgásban a Makó FC egyik legjobbja, Varga Róbert (Segesvári Csaba fotóján) is ott volt a csapatban. Bár ne lett volna...

– Egy rossz mozdulat következtében kibicsaklott, leragadt a bal lábam – elevenítette fel a történteket a mindenki által csak „Csibunak" becézett labdarúgó. – Reccsenést nem hallottam, de két perc alatt cipónyira dagadt a bokám. Tudtam, nagy a baj, a másnapi röntgen pedig kimutatta a törést. Egy hétig fekvőgipszet viseltem, azóta meg járót hordok.
A játékos nagy szakértője az ehhez hasonló sérülésnek, ugyanis másfél évvel ezelőtt ugyanilyenben már volt része.


– Érdekes, akkor is a bal lábközépcsontom törött el – folytatta Csibu. – Lehet, most azt várja tőlem, hogy panaszkodjak a balszerencsémre, de eszem ágában sincs siránkozni. Labdarúgó vagyok, a sérülés pedig benne van a pakliban. Harmincéves leszek júliusban, a már említett, másfél évvel ezelőtti sérülésemmel együtt a mostani még csak a második komolyabb leállásom. Téved az, aki azt gondolja, hogy elment a futballtól a kedvem. Szó nincs erről! Nem adom fel, még sokáig akarok játszani.
Ami viszont nagyon bosszantja, hogy a Makó felkészülése teljes egészében nélküle zajlik.

– Mindössze egyetlen edzésen vettem részt... Optimális esetben is csak a bajnokság hajrájában tudom segíteni a zöld-sárgákat. Most táppénzen vagyok, nem dolgozom, és bevallom: eléggé unatkozom. Otthon, jobb híján, internetezek, ha meg kimozdulok a lakásból, akkor meg lejárok a közeli konditerembe. Kicsit fekvenyomok, felüléseket csinálok. Nem hagyom el magam, korai még leírni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Más világ

"Az ismerősök szóltak, hogy hétfőn este román futsalrangadót közvetít az egyik magyar sportcsatorna.… Tovább olvasom