Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 15°C Még több cikk.

Második vonal

A sportáguk második vonalában szereplő Csongrád megyei csapatok közül a legnagyobb bravúrt a többéves kihagyás után ismét pályára lépő Tisza Volán SC jégkorongosai szolgáltatták, hiszen a nagy Dunaújváros fakó csapatatát, amely eddig veretlenül vezette a tabellát, sikerült legyőzniük. Magabiztosan nyertek a kézilabdacsapatok.

Szeged-Dorozsma-Algyő–Hajdúnánás 43–37 (21–18)

NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, 7. forduló. Kiskundorozsma, 200 néző. Vezette: Kugyela, Száva.
Szeged KKSE-Algyő: Dobó M. – Vadászy 5, Bere 1, SZÖGI 14, Asztalos 3, DOBÓ A. 5, VIRÁG 9. Csere: Márton (kapus), Hódi 2, Kormány 1, Szombati, Bódi, Antal 3, Sárkány. Edző: Dankó Ervin
Dankó Ervin: – Sok gól jellemezte a találkozót a nézők örömére. Nekem nagyon nem tetszett a sok gól, de ez a védekezés kevés lesz az elkövetkező mérkőzéseinken.

Makó KC–Nyíregyházi KSE 35–28 (17–13)

NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Makó, 150 néző. Vezette: Bujdosó, Tomecskó.
Makó KC: NAGY Z. – Dombegyházi 2, MAJOR 7, Szabó P. 2, MATICS 4, Minik 5, AVAR 7. Csere: Avramov (kapus), Nagy G., Kocsis 3, Madár 2, Besenyei 3, Sándor, dr. Fekete-Szabó. Edző: Ördögh József.
Ördögh József: – Magabiztos játékkal sikerült legyőzni a nagyon jó játékerőkből álló volt NB I-es ellenfelünket.

Tisza Volán SC–Dunaújvárosi Jégtörők 7–6 (4–2, 1–1, 2–3)

OB I/B-s jégkorongmérkőzés. Szeged, műjégpálya, 200 néző. Vezette: Fazekas Gy., Fazekas T., Evetovics.
Tisza Volán SC: Szántó M., Barna (kapusok), Lippai, Mohai, Varga B., Pigniczki, Rózsahegyi, Strausz, Rass, Csányi, Redler, Bánáti T., Varga Á., Borbély, Maslac, Bosnyák, Ambrus. Edző: Kalocsa László.
Kalocsa László: – Óriási fegyvertényt vitt véghez a csapat, hiszen a veretlenül listavezető dunaújvárosi fakót sikerült legyőznünk. Ráadásul az ellenfelünknél négy volt szegedi is játszott.

Ybl–Bertók SC Szentes 11–7 (2–2, 2–0, 4–3, 3–2)

OB I/B-s férfi vízilabda-mérkőzés. Budapest, Hajós-uszoda, 50 néző. Vezette: Székely Z., Füzesi.
Bertók SC: ORMAI – Zentai, dr. Bertók 1, Szebeni, Orosz R. 1, Makra, Gálfi. Csere: Pölös 1, Szabó R., Csuka, Czirok, Juhász T., NAGY G. 4. Játékos-edző: dr. Bertók Gyula.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 7/2. Ötméteresből: 1/1, ill. 4/3.
Dr. Bertók Gyula: – Javítanunk kell az emberelőnyös helyzetek kihasználásán.

Universitas Szeged–HVSC 9–3 (2–2, 2–1, 4–0, 1–0)

OB I/B-s női vízilabda-mérkőzés. Szeged, SZUE-uszoda, 100 néző. Vezette: Győri.
Szeged: Bük – Árkossy 3, Lengyel D. 4, Hajdú 1, Farkas, Sebők, Bordás. Csere: Grezsa 1, Lengyel D., Lengyel A. Edző: Hannauer Péter.
A HVSC gólszerzői: Mészáros 2, Tóth A.
Gól – emberelőnyből: 5/1, ill. 5/0. Ötméteresből: 1/0, ill. –.

Universitas Szeged–Bánki VE 12–6 (2–2, 2–0, 4–3, 4–1)

A hazaiak gólszerzői: Lengyel D. 5, Árkossy 3, Bordás 2, Grezsa, Lengyel A.

HVSC–Debrecen 13–7 (3–1, 3–2, 3–4, 4–0)

A vásárhelyiek gólszerzői: Gyöngyösi, Tóth A., Mészáros 3-3, Onozó, Pengő 2-2.

Olvasóink írták

 • 9. szurkoló13 2008. november 08. 15:59
  „Tényleg jó a Szögi Timi! Szerencsére végre volt alkalmam ebben a szezonban is látni, mert vagy én nem értem rá Dorozsma - meccsre menni, vagy ő nem tudott -hol sérülés miatt, hol a Csaba miatt- játszani.
  És a többieknek is helyén volt/van a szíve. Gratulálok! (Mert hogy erről szólt a hír! Győztek!)
  (Jó nekik, hogy edző nélkül is képesek ilyen eredményre!!! -Bízom benne, kedves sportoó és többiek, hogy éreztek az előbbi soromban némi cinizmust!)”
 • 8. Hédi néni 2008. november 08. 12:42
  „Sajnos pontatlanok az információk és ismét hiányolom a tényeket! Támassza alá kedves sportoó, amiket állít. Nem 10 év, nem lopkodta, nem ő fúzionálta a két csapatot! Nem tudom ki az a szaktekintély? Szögi Timi valóban klasszis, de vannak még rajta kívül is jó játékosok Dorozsmán! Egy ember nem tud csapat lenni!Szívesen megadom a címemet és levelezzünk úgy, mert a hülyeségek írogatása olyan fórumon,ahol bárki elolvashatja szintén hülyeség!”
 • 7. sportoó 2008. november 08. 05:34
  „Hédi néni!
  Az Algyőt hagyjuk,10 évig lopkodta a játékosokat innen-onnan!
  Utána meg fuzionálta a két csapatat mert esélye sem lett volna ráadásul kidúrt az útjából egy igazi szaktekintélyt.Ha most nem lenne a Szögi Timi sehol sem lenne ez már bebizonyosodott!!!A kispadon semmi tudás!!!!!”
 • 6. Hédi néni 2008. november 07. 09:27
  „Az Algyő női csapata a megyéből indult és az NBIB-ig jutott.A Dorozsma női csapata történetének legjobb eredményét érte el a tavalyi 3. hellyel. A lányok szerepe a legfontosabb természetesen, de az edző is tesz hozzá a szaktudásával. A tényeket nézzük és ne levegőbe beszéljünk és általánosságokat emlegessünk! A világ minden bajáért és minden játékosa sorsáért nem az edző felel!”
 • 5. lujó 2008. november 07. 06:46
  „Csak sajnálni tudom azokat a játékosokat akik a keze alatt voltak vagy vannak!Hédi néni milyen eredményekről beszél? Magátol az életben nem ért el semmit!!Mindig csak a fuzión ,meg ,hogy kit lehetne elcsábítani azon jár az esze.Viszont olyan játékos rengeteg van akinek miatta tört ketté a karrierje vagy hagyta abba!!!!A tragédia szerintem csak hízelgő,sőt dicséret a Dankóra nézve!”
 • 4. kertész 2008. november 06. 09:26
  „A minősíthetetlen viselkedésével ő is sérti az emberek becsületét!!!”
 • 3. Hédi néni 2008. november 05. 15:56
  „Szerintem a traqgédia az, ha valaki nem meri felvállalni a véleményét nyíltan, hanem névtelenség mögé rejtőzve szitkozódik és sérteget valakit, akit nem is ismer! Szerintem Dankó Ervin olyan edző, akit az minősít, hogy "hátszél" nélkül mit ért el eddigi csapataival és nem az, hogy egy névtelen senki mit írogat össze róla hozzászólásként! A becsületsértést a törvény bünteti!”
 • 2. Jasin 2008. november 04. 16:34
  „Rengetegen leírták már a véleményüket Dankórol ,de jót még nem olvastam róla egy szót sem!!! Tény, hogy egy tragédia az egész ember,csak azt nem értem meddig tűrik ezt a magatartást avezetők,a hozzánemértéséről nem is beszélve!TRAGÉDIA!
  Hajrá Dorozsma!”
 • 1. fodor katalin 2008. november 04. 15:32
  „Nekünk meg a mocskos viselkedésed nem tetszik Dankó Ervin!Mi évek óta átjárunk Dorozsmára,te még sehol nem voltál!Te a meccseken mindenkivel foglalkozol csak a csapatoddal nem!Idegbeteg vagy! Semmi taktikai utasítást nem adsz!Csak szidod a játékosaidat(elküldöd őket)vagy a játékvezetőket!Játszod a fejed!Bocsánatot kértél a Baunok Dettitől,veke is ordíbáltál!A helyében nem ülnék ilyen szemét mögé a padra Sok sok évet játszott nb1-ben.Nálunk is jó volt.Régóta edzősködik.Tavaly neked is hozott meccseket,3.lettél.Tanult nő.Most is csak tanulhatnál tőle!Te vagy nálunk Vásárhelyen nb1-ben?Szögi Tímea nélkül kiesnél az nb1/b-ből!Az Asztalos Judítnak nem szólsz semmiért,meccsek óta gyenge!Félsz,hogy kirúg Vásárhelyről!Egyre undorítobban viselkedsz Dorozsmán!Hogy kerültél Vásárhelyre,”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varga az Európa-kupa harmadik helyén végzett

Szegeden néhány lelkes motoros kezdeményezésére alakult meg a Gold Supermoto SC. Azóta versenyzői… Tovább olvasom