Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Megkezdődött a 13. kick-box Világkupa

Tegnap a szegedi műjégpályán megkezdődött a 13. kick-box Világkupa. A viadal első napja a gyerekekről szólt, mellettük a ringszakágak is bemutatkoztak. Ma 9 órától folytatódnak az események.
Felbolydult méhkashoz hasonlított tegnap Szegeden a műjégpálya és környéke. Mindenhol parkoló autókat, buszokat találhattunk, a járművek között pedig melegítő, iskolázó sportolók mozogtak. A 13. kick-box Világkupa megkezdődött. A négy tatamin és egy ringben egész nap mentek a küzdelmek. A viadalra a végleges nevezések és regisztrációk alapján huszonkét ország 750 versenyzője érkezett.

Az első nap elsősorban az utánpótlásé volt. A gyerekek kadett I. és II. korcsoportokban püfölték, rúgták egymást. Az eredmények között tallózva több Csongrád megyei kiválóság dobogós helyére bukkanhattunk. Szerzett érmet makói, szegedi és röszkei harcos is.

A fiatalok mellett természetesen a felnőttek is elkezdték versengésüket, mégpedig a ringszakágakban. Így a full-contactban, a low-kickben és a thai-kickboxingban. Az események ma 9 órától folyatódnak: a ringszakágakban a negyed- és az elődöntők következnek, míg semi-contactban elindulnak a csaták. A szegedi műjégpályára a belépés ingyenes.

A megyeiek eredményei

A megyei klubok dobogós eredményei, kadett I., lányok, –32 kg: 3. Király Mirella (Röszke), 37 kg: 2. Makó Evelyn (Makó Budo Klub), fiúk, –28 kg: 3. Homolya Dániel (Tigers SE Szeged), 47 kg: 2. Pomázi Erik (Combat „D" SC Szeged), 52 kg: 3. Oláh Tamás (Tigers), +52 kg: 2. Németh Marcell (Combat). Kadett II., light-contact, nők, 42 kg: 2. Bálint Nikolett (Combat), 55 kg: 2. Busa Andrea (Tigers SE Perneki Team), fiúk, 69 kg: 3. Bódi Tamás (Tigers), +69 kg: 1. Bódi Balázs (Tigers). Semi-contact, lányok, 55 kg: 1. Busa Andrea (Tigers), 2. Tombácz Tímea (Tigers), fiúk, –47 kg: 3. Pesti Benedek (Tigers), 57 kg: 3. Kovács Henrik (Röszke), 63 kg: 1. Almási Bence (Tigers), +69 kg: 2. Bódi Balázs (Tigers).
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Infúzióval frissített a Pick Szeged

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának heroikus küzdelemben sikerült csak kiharcolnia a bajnoki… Tovább olvasom