Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Megünnepelték a Medikémia 20 éves bajnoki címét

Nyári Sándor edző újra a legendás parkettára küldhette a kezdőhatosát a csapatkapitány Petheő Gábor, Jurij Melnyicsuk, Schildkraut Krisztián, Polgár Gábor, Rácz László, Hullmann Zsolt összeállításban.

 Húsz év. Villámgyorsan eltelt, ám az emlékek még élénkek. Kedden volt éppen két évtizede, hogy Szeged első labdajátékban elért bajnoki aranyérmét szerezte meg a Medikémia Szeged férfi röplabdaegyüttese. Ebből az alkalomból a Délmagyarország és egykori kollégánk, Méhes Gábor újra összehozta a gárdát annak minden segítőjével és a szurkolókkal együtt.
 

Köszöntötték a 20 éves Medikémia bajnok röplabdacsapatot. Fotó: Frank Yvette (galéria)A Medikémiát előbb a városházán fogadta Szentgyörgyi Pál alpolgármester, majd a csapat átvonult az újszegedi sportcsarnokba, ahol Nyári Sándor edző újra a legendás parkettára küldhette a kezdőhatosát a csapatkapitány Petheő Gábor, Jurij Melnyicsuk (Oroszországban edzősködik, de a családja Szegeden él), Schildkraut Krisztián, Polgár Gábor, Rácz László, Hullmann Zsolt összeállításban, miközben a képzelt kispadon ott volt Kása Róbert, Torma Péter, Nusser Elemér edző, dr. Csiszér Előd orvos, Pálmai Antal elnök, Jónás László gyúró, Mayer Róbert. Hatan hiányoztak: Bozsó Szabolcs technikai vezető, Csíkos Gábor, Urfi Csaba, Somodi István, Takács László és Oleg Belik.

 

Köszöntötték a 20 éves Medikémia bajnok röplabdacsapatot. Fotó: Frank Yvette (galéria)

 

A sportcsarnokbeli összejövetelen több mint ötven szurkoló fotóztatta le magát a legendákkal a Medikémia-induló hangjaira (Hajrá, Medikémia! – szólt a refrén), majd közös vacsora és sztorizgatás következett Pálmai Antal jóvoltából.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két egykori szegedi kedvenc, Eklemovics és Sulc is visszavonult

Visszavonult a MOL-Pick Szeged két korábbi kedvence, Eklemovics Nikola, a szerb és a magyar férfi… Tovább olvasom