Délmagyar logó

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 0°C | 6°C Még több cikk.

Megütötte az exelnök a futballedzőt

Az egyik makói szórakozóhely előtt ma hajnalban Papp Sándor, a megyei II. osztályú Apátfalva futballcsapatának exelnöke megütötte Majó Ádámot, a jelenlegi edzőt. A tréner azóta otthon fekszik, elmondása szerint nem tud lábra állni – Papp elismerte az ütést, ám szerinte csak egy pofont adott Majónak, amelyre meg volt az oka.
Az Apátfalva megyei II. osztályban szereplő labdarúgócsapata 1–0-ra nyert szombaton hazai pályán Kiskundorozsma ellen. Az együttes tagjai előbb egy vacsorán vettek részt, majd a makói játékosok autóval egy makói szórakozóhelyre utaztak, ahol az edzőt, Majó Ádámot megütötte Papp Sándor, az egyesület korábbi elnöke.

– A történet gyökerei tavaly júniusra nyúlnak vissza, amikor tisztújító közgyűlés volt az apátfalvi csapatnál, és az elnököt leváltották. Papp Sándor ezt személyes támadásnak vette tőlem, engem okol a történtekért. Most tettlegességgé fajult a dolog: hajnal 2 óra körül, amikor kiléptem a szórakozóhely ajtaján, kaptam állcsúcsra egy ütést. Mint egy rongybaba, összeestem, a műtött térdem kiugrott, a bokám pedig kificamodott. Ahogy fel bírtam kelni, hívtam a rendőrséget, ő egy ideig jött utánam, olyanokat mondott, hogy „Megdöglesz, te g*ci!", meg hogy „Kicsinállak!", majd beült az autójába, és elhúzta a csíkot. Jelenleg itthon fekszem, nem tudok lábra állni, valószínűleg elszakadt a bokaszalagom. Az első diagnózis szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtem, de várnak még rám további vizsgálatok – mondta a Délmagyarországnak Majó Ádám. A tréner feljelentést tett a rendőrségen.

Majó Ádám jelenleg otthon fekszik, nem tud lábra állni
Majó Ádám jelenleg otthon fekszik, nem tud lábra állni

– Mivel a felnőttcsapat mellett utánpótlásedzőként is dolgozom, emellett Makón testnevelés tanár vagyok, a sérülésem akadályoz a munkámban. Úgy tudom, a rendőrség körözést adott ki az elnök ellen, ahogy hallom, ez már a sokadik húzása volt neki. Engem is felhívott azóta, fenyegetőzött. Lelkileg nagyon nehezen viselem a történteket, szomorú, hogy ilyen dolgok történtek a megye labdarúgásában – tette hozzá.

Telefonon elértük Papp Sándort, az Apátfalva korábbi elnökét is, aki készségesen nyilatkozott lapunknak.

– Az edző által elmondottakból annyi igaz, hogy kapott egy pofont tőlem. Gondolhatja, hogy ennek megvolt az oka, finoman szólva sem vagyunk egy állásponton. Hogy azért történt volna, mert haragszom rá, mert már nem én vagyok az elnök? Ez nem igaz, hiszen én mondtam le a posztról tavaly, a hátam közepére sem kívánom azt a munkát. Azt gondolom, a megyei futballban sokan tudják róla, hogy egy s*ggnyaló, nem tartják őt egyenes embernek, most pedig minden követ megmozgat, hogy ártson nekem. Hogy köröznek engem? Nem hiszem, hogy így van. Még nem keresett a rendőrség, de ha akarnak, megtalálnak, mivel közismert ember vagyok Makón. A pofont elismerem, és vállalom a következményeit – tette hozzá Papp Sándor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parádézott a Vásárhelyi Kosársuli

Remek harmadik negyeddel döntötte el a Békés elleni bajnokit a Vásárhelyi Kosársuli NB I B csoportos… Tovább olvasom